Postjehovanistinen muoti

Uskontoon liittymätön keskustelu.

Valvoja: Moderaattorit

Polyester
Viestit: 2963
Liittynyt: 11.05.2007 22:11

Re: Postjehovanistinen muoti

Viesti Kirjoittaja Polyester » 01.05.2018 22:40

Nykyään tulee pidettyä niin tylsää perusvaatetta, että moni jeppulakin varmaan näyttää "maailmallisemmalta" kuin minä. Tatuointeja, lävistyksiä tai koruja ei myöskään ole. Ostan vaatteita ylipäätään harvoin, eikä minulla mene niihin kovinkaan paljon rahaa, enkä oikeastaan koskaan osta ns. merkkivaatteita. Alelaarit ja kirpparit ovat käytössä, mutta eivät itsetarkoitus.

Luonto on tehnyt tiettyjä tyylivalintoja puolestani. Parta kasvaa niin huonosti, että sen harrastuksen jätän suosiolla lahjakkaammille, ja harvat hiukset on parempi pitää hyvin lyhyenä, mutta en vedä ihan kaljuksi. Kunhan viimeisetkin päälaelta lähtee, saatan senkin tehdä.

Lottopallo
Viestit: 248
Liittynyt: 14.12.2014 20:00

Re: Postjehovanistinen muoti

Viesti Kirjoittaja Lottopallo » 12.05.2018 00:56

Tatuointeja löytyy jonkin verran. Ensimmäiset otettu jo vuonna -99. Pari kuvaa olisi ehkä voinut jättää ottamatta näin jälkeenpäin ajateltuna, mutta muuten ei kaduta. Lahkosta lähdön jälkeen tyyli oli tärkeää pitkän aikaa. Piti näyttää mahdollisimman vähän todistajalta. Jäi melkoinen kammo formaalipukeutumiseen, johon pakotettiin lapsena ja nuorena väkivallan uhalla. Meidän perhe ei loppupeleissä ollut erityisen hengellinen, mutta ulospäin kaiken piti näyttää todella todistajamaiselta.

Nykyään en enää näytä mitenkään erityisen friikiltä. Partaa löytyy ja joitakin vaatekappaleita hankittuna erikoisliikkeistä. Fiiliksen mukaan saatan joskus käyttää vähän erikoisempia koruja ja raflaavaa paitatyyliä, mutta siinä kaikki.

Vastaa Viestiin