Älä luovuta salasanojasi

Uskontoon liittymätön keskustelu.

Valvoja: Moderaattorit

Vastaa Viestiin
StereoX
Viestit: 143
Liittynyt: 28.04.2007 08:16
Paikkakunta: Kuopio

Älä luovuta salasanojasi

Viesti Kirjoittaja StereoX » 14.03.2008 19:12

Kaikki joilla on mese tai mikä tahasnsa nettiin liittyvä tunnus : Älkää luovuttako salasanojanne kenellekkään. Kukaan virallinen osapuoli ei koskaan tule kysymään salasanojasi mihinkään. Ne ovat henkilökohtaiset.

Ajattelin laittaa tämän siksi kun niin monelta kaverilta tulee mm. messengerissä spammia jossa on mahdollisuus selvittää kuka sinut on blockannut.

Tässä uutinen aiheesta
http://www.tietokone.fi/uutta/uutinen.a ... 0&tyyppi=1
"hedelmistään puu tunnetaan"

Bergerac
Viestit: 2306
Liittynyt: 28.04.2007 08:15
Paikkakunta: Jersey

Re: Älä luovuta salasanojasi

Viesti Kirjoittaja Bergerac » 14.03.2008 22:27

StereoX kirjoitti:Kaikki joilla on mese tai mikä tahasnsa nettiin liittyvä tunnus : Älkää luovuttako salasanojanne kenellekkään.
Hyvä ohje kaikille !!!!!

OT:ta yleiseltä puolelta:

Etenkin vilpittömille Jehovan Todistajille joiden nettitietämys joitakin osin saattaa olla aavistuksen puutteellisempaa, koska Seuran näkemyksen Saatanallisesta Internetistä ja sen käytöstä ovat jokseenkin tunnetut ja hyvin selvät.

Vilpittömille Jehovan Todistajille myös sen verran tässä yhteydessä tiedoksi, että älkää myöskään kertoko mahdollisia erilaisia netti-nimimerkkejänne kenellekkään. Etenkään kenellekkään seurakunnassanne, kuten tiedätte niin kulovalkeat leviävät noileasti.
Ulkomaalaiset jotka rikastuttavat Suomen kulttuuria vastoin Suomen Lakeja, pitää palauttaa kotimaahan. Jos palauttamisen jälkeen uhkaa kuolema niin ei ole meidän ongelma.
Oma maa mansikka, muu maa must(a)ikka. Suomi Suomena.

jariotus

Viesti Kirjoittaja jariotus » 02.04.2008 16:45

ja tuon jälkeen on ilmennyt (taas) ihan uusi mese-virus.

http://keskustelu.afterdawn.com/thread_view.cfm/645719Warokaa, se on lähellä, ihan pian, aivan kohta. Kesä siis. :twisted:

Warokee nuita mesepöpöjä.

Vastaa Viestiin