Mukavia muistoja "aktiivi"todistajuusajalta

Rekisteröityneet käyttäjät voivat esitellä itsensä tai kertoa taustoistaan täällä.

Valvoja: Moderaattorit

Emmy
Viestit: 90
Liittynyt: 18.04.2012 17:01

Re: Mukavia muistoja "aktiivi"todistajuusajalta

Viesti Kirjoittaja Emmy »

SuurinBabylon kirjoitti:Hyviä muistoja on Helsingin nuorisopiireistä ajalta, jolloin käytiin sekalaisella porukalla Kumpulan ulkouimalalla pelaamassa lentopalloa ja seurustelemassa. Sai jutella itsensä ikäisten todistajien kanssa ja tutustua uusiin ihmisiin. Toki muitakin hyviä muistoja on, esim. seurakunnan aktiivisemman ja nuorekkaamman siiven kanssa tehdyt Viron matkat.

Hyvä muisto on myös uudeltavuodelta 2010-2011, jollon pidimme muutaman veljen ja sisaren kanssa vanhat kunnon LAN-partyt pelaten Quake 3:sta sipsien ahminnan ja oluen nautiskelun ohessa. Illan lopuksi käytiin katsomassa ilotulituksia, ja silloin oli todella sellainen tunne, että nämä ihmiset tässä ympärilläni ovat ystäviäni, sielunheimolaisia.

Mutta lopulta kävi ilmi, ettei niin ollutkaan. Joka tapauksessa todistaja-ajoilta on jäänyt eniten mieleen ihmiset, ei niinkään se mitä opetettiin tai miten piti elää. Hyvät, avoimet ja luottamukselliset ihmissuhteet olivat minulle positiivisinta koko lahkossa. Kyllä, ystävyys on mahdollista myös tabujen maailmassa, jos niitä ei tuo liiaksi esiin.
Kiva että sinulla on käynyt hyvä tuuri todistajakavereiden suhteen. Itse piti koko ajan varoa mitä sanoi, vaikka olisi ollut paras ystävä kyseessä. Jos joskus uskalsin avautua ystävälle, niin heti he kertoivat asiani eteenpäin vanhimmille.

Saattaa vaikuttaa minuun vielä nykyäänkin, en oikein osaa luottaa ihmisiin, siksi ei oikein ystäviä löydy.
SuurinBabylon
Viestit: 1371
Liittynyt: 02.01.2012 20:04
Paikkakunta: Helsinki

Re: Mukavia muistoja "aktiivi"todistajuusajalta

Viesti Kirjoittaja SuurinBabylon »

Avoimuudella tarkoitin lähinnä ehkä sellaista henkistä, tunnetason avoimuutta, ei niinkään tiedollista. Kyllähän niitä tabuja piti välttää, ja jos niistä keskusteli niin keskustelukumppani oli valittava tarkkaan. Liika avoimuus kriittisistä ajatuksista koituikin kohtalokseni ja minut erotettiin. En silti sanoisi, etteikö minulla olisi ollut ystäviä lahkossa. Ystäviä oli, paljon ja hyviä sellaisia. Ja onhan lahkon ulkopuolisissakin ihmissuhteissa ne omat mustat aukkonsa, kielletyt asiat, joista ei puhuta.
jext
Viestit: 92
Liittynyt: 03.05.2014 18:47

Re: Mukavia muistoja "aktiivi"todistajuusajalta

Viesti Kirjoittaja jext »

Oon kokoikäni käynyt Oulun kesäkonventissa, jossa kahvia tarjoillaan yhä (tai ainakin vielä vuonna 2011), joten olin äärimmäisen yllättynyt yhtenä kesänä, kun Helsingin konventissa kävin ja ei ollut kahvia tarjolla...

Omat parhaat muistoni todistaja-ajoilta ovat nuorison kanssa vietetyt tunnit ravintoloissa syöden ja juoden konventtipäivinä ohjelman loputtua. Ja konventtien väliajat.
Älä suostu olosuhteiden uhriksi.
pahis666
Viestit: 8
Liittynyt: 04.05.2014 16:52

Re: Mukavia muistoja "aktiivi"todistajuusajalta

Viesti Kirjoittaja pahis666 »

eräs mukavimmista muistoista ei kyllä liittynyt ainakaan kentällä käyntiin tai ainakaan konventteihin!,

se oli eräs hippasen nolo ja ehkä itkettäväkin tilanne veljesten ja sisarten parissa ihan meillä kotona ja kahvipöydässä.
olin siinä määrin onnekas että isä ei koskaan kuulunut "hihhuleihin" joten sain aivopesun ja henkisen raiskauksen vain toiselta vanhemmalta!! (no ehkä tosin 4kertaa väkevämpänä!!!) luonnollisesti kun perhetilanne oli mikä oli, ja nuoren pojan sielun säilyvyys oli vaakakupissa, niin oli lahkosta löydettävä sellainen vähän parempi ja "hengellisempi" roolimalli!!!

tähän tehtäväään osui koko seurakunnan p**kan tärkein keikari veli Puikkonen!! (nimi muutettu) laiha kaveri ja kaikin puolin virheetön jehovan todistaja ties kuinka monennessa sukupolvessa, joka oli äärimmäisen huolissaan koska peruskoulujen aamun avauksissakin saa nykyään soittaa jopa ISKELMÄÄ!! (90-lukua elettiin) veli puikkosella oli myös esteettinen harmi hänen päässään joka 100%:n varmuudella esti häntä saamasta mukavaa todistaja siskoa puolisokseen!. se oli noin 20cm pitkä hiussuortuva hänen kaljunsa vasemmassa reunassa, josta se kuului liisteröidä hänen hedunsa oikealle puolelle peittämään n. vaaksan levyistä kaljua!!

noh??,, kuinkas sitten?, kahvittelu oli hädin tuskin alkanut kun arvoisa isi-pappani saapui kotiin mittavan juopottelun päätteeksi, huomatakseen että suurimman paheksunnan moisella käytöksellä voi saada kotonaan?!, eikä edes vaimoltaan??? Ynseiden katseiden kierrellessä nurkissa ja hiljaisuuden syventyessä, päätti isäni liittyä seuraan kuin MIES konsanaan!!, huomasin että veli puikkonen alkoi selvästi hermostua kun sillä hetkellä n.150 kiloinen kaveri istahtaa viereen sievästi hymyillen ja nappaa kainaloonsa!! (oli siis kesäaika,, faijan paidasta ei ollut hajuakaan) kiepsauttaa kaljukiehkuran korvan ympärille ja alkaa lapion kokoisella kädellä silittää ja taputella päätä,, -SÄÄ OOT KALJU HOMO!!,, hönki isipappa sanat päin naamaa hengityksellä joka olisi voinut irrottaa tapettia seinästä.
edelleen väitän että pystyin kuulemaan kipinöitä jotka oli peräisin oikosulusta puikkosen päässä, se vaan mietti -miksei saa löydä?? MIKSEI???? vittuun kaikki paratiisit, MÄ LATAAAN TOTA ELUKKAA NYT!!!,, puikkonen tyyntyi!, muttei koskaan ollut ennallaan, loppu vierailun puikkonen oli hiljainen ja vuorotellen punainen ja lamaantuneen harmaa??!! sittemmin puikkonen ymmärsi käydä myös parturissa.... :D
rippeli
Viestit: 2455
Liittynyt: 28.04.2007 12:43
Paikkakunta: Helsinki

Re: Mukavia muistoja "aktiivi"todistajuusajalta

Viesti Kirjoittaja rippeli »

Aika hauska kieltämättä. :)
Kiitos kun jaoit tämän kanssamme.
Let me go Master I hate you so
pahis666
Viestit: 8
Liittynyt: 04.05.2014 16:52

Re: Mukavia muistoja "aktiivi"todistajuusajalta

Viesti Kirjoittaja pahis666 »

vähä vähä proosaillen ja tervomaisesti kirjotettu, pakko myöntää!, oli näitä sattumuksia enemmänkin, ajoittain elämän meno meillä oli lähempänä mexikolaisia häitä kuin harrasta niin se tuotti jt-ihmisille ajoittain ongelmia suhtautumiseen. Btw. en oo vieläkä kirjottanu varsinaista esittelyä itestäni,ehkä joskus ku ehtii muotoilla ne niin ettei kaikki tunnista itseään niistä jutuista, (+tuo edellinenkin oli pientä jään tökkimistä, minua kun ei kartella niin sain yhen tyypin kautta terveiset et älä sit jumankekka kirjota mitään sinne luopiosivuille!!!) :D
Vastaa Viestiin