Osuipa tuossa silmään.

Yleistä keskustelua Jehovan todistajista.

Valvoja: Moderaattorit

Nezumi
Viestit: 237
Liittynyt: 01.08.2007 12:18

Osuipa tuossa silmään.

Viesti Kirjoittaja Nezumi »

Olen tuolla Ilta-Sanomien keskustelufoorumilla seuraillut noita topiceja liittyen toukokuussa kadonneeseen Madelineen ja jossain vaiheessa alkoivat maininnat jt:kin siellä pyöriä. Tässä yksi lainaus viimeisimmästä topicista joka avattiin 30.11.07, tämä pisti vähän silmään..kommentti nro 137, kirjoittaja Mysteerius:
Kyllä Metodo selvittää onko Michaelin alibi pitävä. Kun on saanut jo potkut vuosi sitten Jehovan Todistajista, niin se on silloin kokonaan pois niistä.

Jos siellä on kaksi kokoontumispaikkaa lähekkäin, niin jos ulos joutuu, niin ei ole sinne toiseenkaan paikkaan pääsyä. Sehän ei ole kuin ravintola, että saisi johonkin porttikiellon ja toiseen vielä pääsisi.

Minulla on yksi tuttu Jehovan Todistaja ja niissä kokouksissa pidetään aina nimenhuuto, koska vahtivat ketkä käyvät, tai jättävät väliin. Kun joku poistetaan yhteisöstä, niin nimi menee jokaiseen paikkaan tietoon ja ei voi omalla nimellä enää 'nimenhuutoon' vastata. Joskus kirjoitetaan nimi tullessa ns. vieraskirjaan, joka jälkikäteenkin voidaan tarkistaa. Riippuu käytännöstä ja paljonko on ihmisiä kokouksissa.

Jokaisella on vain se yksi sama paikka jossa aina joutuu käymään. Eli Michael ei voi niiden sääntöjen mukaan käydä niissä. Sieltähän oltiin jo kahdelta taholta kerrottukin, ettei ole ollut siellä yli vuoteen, sen erottamisen jälkeen.

Poliisi ei ole kunnolla ainakaan sieltä tarkastanut, mutta ehkä sillä ei sitten ole merkitystä onko ollut vai ei? Alibia ei kuitenkaan sieltä ole, olisiko keksinyt toisen?
Mie en kyllä muista nimenhuutoihin tms törmänneeni ja jäin vaan miettimään, että onko jossain uskonnossa tollasta vai mitähän ihmettä.. :?

(En ollut varma et meneekö tänne vai 'Jehovantodistajat'- osastolle. Siirtäkää jos tarvetta.^^)
"You don't have to keep smiling for someone else..It's okay to smile for your own sake. "
Ninth
Viestit: 295
Liittynyt: 25.05.2007 23:00

Viesti Kirjoittaja Ninth »

Tuo on kyllä ensimmäinen kerta kun kuulen mistään nimenhuudoista tai vieraskirjoista JT-seurakunnissa. Ehkäpä kyseisen kaverin asuinpaikkakunnalla liikkuu niin monta ovelankavalaa luopiota, jotka ovat aina väkisin salaa puikahtamassa kokouksiin, että on ollut pakko kehittää tuollainen systeemi? :wink:
Jakke
Viestit: 1843
Liittynyt: 28.04.2007 18:23
Paikkakunta: Kuopio

Viesti Kirjoittaja Jakke »

Jonkun pitäny taas päästä viisastelemaan vaikkei asioista mitään tiedä. Unohti vissiin mainita ihmisten ovenpieliin tehtävät merkinnät ja tv:n katsomiskiellon :roll:
How's your Jesus Christ been hangin'? -Tori Amos
Avatar
Tony
Viestit: 7520
Liittynyt: 28.04.2007 07:38

Viesti Kirjoittaja Tony »

Tällaisiin höpöhöpö-juttuihinhan ei voi muuta sanoa kuin että luopiovale!

Tämäntyylisistä tietämättömien lausahduksistahan ne maukkaimmat luopiovalheet varmasti ammennetaankin. Saas nähdä kerrotaanko tätä uutista seuraavissa konventeissa maailmanlaajuisen luopiojärjestön aikaansaannoksena...

Ei kukaan jaksaisi kyseisillä sivulla kertoa kuinka väärässä tämän lausunnon antaja on? Vai pitääkö itse vaivautua.. :twisted:

Nimenhuuto... hehheh, hupaisaa nyt ainakin jos ei muuta.
"Jos Seura sanoisi minulle, että tämä kirja on musta vihreän sijaan, minä sanoisin: 'Kappas vaan, voisin vaikka vannoa, että se on vihreä, mutta jos Seura sanoo, että se on musta, niin se on musta!'" - Bart Thompson - piirivalvoja
Pehmoluopio
Viestit: 1565
Liittynyt: 28.04.2007 18:24
Paikkakunta: Hanko

Viesti Kirjoittaja Pehmoluopio »

Beetel varamsti ottaa vihjeen vieraskirjasta tyytyväisenä vastaan. :D
Jaakob
Viestit: 707
Liittynyt: 28.04.2007 14:43

Re: Osuipa tuossa silmään.

Viesti Kirjoittaja Jaakob »

Nezumi kirjoitti:(En ollut varma et meneekö tänne vai 'Jehovantodistajat'- osastolle. Siirtäkää jos tarvetta.^^)
Siirretty :)
Religion was created when the first conman met the first fool
-Mark Twain
Vastaa Viestiin