EU lopun alku 24.6.2016

Uskontoon liittymätön keskustelu.

Valvoja: Moderaattorit

ryhdistäytynyt
Viestit: 458
Liittynyt: 14.02.2015 18:35

Re: EU lopun alku 24.6.2016

Viesti Kirjoittaja ryhdistäytynyt »

sinner74 kirjoitti:
JarkkeParkkeBabylon5 kirjoitti: jotta saadaan eliittiä miellyttävä tulos, eikä tarvitse erota EU:sta
Hohhoijaa, mystinen eliitti. Ihmisen kiehtomus salaliittoteorioihin on ehtymätön.
Pieni lainaus:
"ÄÄNESTÄJÄT VAATIVAT omien kansalaisten etujen asettamista etusijalle ja kansallisen itsemääräämisoikeuden kunnioittamista. He äänestivät globalisaatiota ja ylikansallisuutta sekä sitä ajanutta talouden ja politiikan eliittiä vastaan."
http://www.hs.fi/politiikka/a1466822827284#

Vaikka olen Sixten Korkmanin kanssa monista asioista erimieltä, niin en väittäisi häntä foliohatuksi siitä syystä, että hän myös käyttää sanaa eliitti
"ihmisiä on helpompi huijata, kun saada heitä myöhemmin uskomaan se, että heitä on huijattu"
Polyester
Viestit: 2972
Liittynyt: 11.05.2007 22:11

Re: EU lopun alku 24.6.2016

Viesti Kirjoittaja Polyester »

Jos kansanäänestys on poliitikolle helppo tapa väistellä vastuuta, myös EU on kätevä sylkykuppi?
taloussanomat.fi kirjoitti:Sen sijaan, että kansalliset poliitikot olisivat pyrkineet perustelemaan integraation tärkeyttä tai ratkaisemaan unionin niin sanottua demokratiavajetta, he ovat tyytyneet käyttämään kasvotonta EU:ta sylkykuppinaan ajakseen läpi vaikeaksi koettuja päätöksiä.

Integraation syventämistä ajaneet vanhat valtapuolueet onnistuivat säilyttämään asemansa pitkään, mutta viime vuosina kansallismielisyys on vallannut tilaa kovalla vauhdilla.

Lisäksi komission piikkiin laitettu leikkauspolitiikka kohtaa yhä enemmän vastustusta, ja puolueettomaksi tarkoitettu EKP on noussut keskeiseksi poliittiseksi toimijaksi, jonka odotetaan pitävän koko euroaluetta kasassa.

Nyt EU:n kuppi näyttää täyttyneen: jos unioni ei saa kansalaisten luottamusta, se hajoaa.

Paluu pelkkiin kansallisvaltioihin olisi kaikkea muuta kuin kivuton. Ennemmin tai myöhemmin äänestäjät huomaisivat, että heitä eivät missään vaiheessa viilanneet linssiin EU-byrokraatit vaan heidän itse valtaan äänestämänsä kansanedustajat.
http://www.taloussanomat.fi/politiikka/ ... 0166833/12
ryhdistäytynyt
Viestit: 458
Liittynyt: 14.02.2015 18:35

Re: EU lopun alku 24.6.2016

Viesti Kirjoittaja ryhdistäytynyt »

Luin tuon saman kirjoituksen. Itsellä nousi hämmästys siitä, kuinka Taloussanomat oikoo mutkia oikein urakalla. Kun kerran ollaan Eurossa, eikä valuutta jousta, niin silloin ainut mikä toimii (siis vallitsevan uskontunnustuksen mukaan) lamassa on sisäinen devalvaatio. Siis palkat ja julkinen sektori eli palvelut alas.

Tuo EU:n valkopesu alkaa saaada koomisia sävyjä. Aivan perusasiat sivuutetaan.
"ihmisiä on helpompi huijata, kun saada heitä myöhemmin uskomaan se, että heitä on huijattu"
YksinäinenSusi
Viestit: 3808
Liittynyt: 19.06.2010 08:27

Re: EU lopun alku 24.6.2016

Viesti Kirjoittaja YksinäinenSusi »

Olihan EU:lla ja on vieläkin - mahdollisuus tehdä hyviä ratkaisuja, jotka hyödyttävät myös niitä tavallisia ihmisiä joka on se suurin äänestäjäkunta.

Mutta kun ei välitetä! Eliitille vain kaikki hyvä, mutta tavallinen kansa painukoon helvettiin. Eliitti luulee pärjäävänsä ilman tavallista kansaa, mutta niin ei ole.

Tavallinen kansa on se joka eliitin rahoittaa. Eliitin pitäisi kunnioittaa sitä joka sille rahan antaa ja olla sen työkalu enemmän kuin kuvitella olevansa sen herra ja pelkkä hallitsija - riistäjä.

Mutta nämähän vaan virnuilee esmes työttömille. "Menkää laiskat töihin", ne sanoo, aivan kuin se olisi pelkästään laiskuudesta kiinni.

Kilpailuyhteiskunnassahan tässä eletään. Jos hallinto on tehoton, saamaton, välinpitämätön niin se vaihdetaan uuteen. Se on samalla varoitus hallintoon uusille pyrkijoille.

Kansa sanoo: "Teidät vaihdetaan jos ette mitään saa aikaan. Jos te vain siellä syötte, juotte ja huoraatte, ettekä suhtaudu vakavasti mihinkään tärkeään, niin tavallinen kansa vaihtaa teidät uusiin ja tehokkaampiin, sellaisiin jotka välittää. Ja jos nekään ei välitä, niin nekin taas vaihdetaan. Se on demokratia. Niin kauan kunnes tulee sellainen kokoonpano joka ajaa kansan asiaa, eikä vain pelkästään syö ja pasko siellä."
Ihmisellä on oikeus yksilönä - määrätä oma kohtalonsa.
ryhdistäytynyt
Viestit: 458
Liittynyt: 14.02.2015 18:35

Re: EU lopun alku 24.6.2016

Viesti Kirjoittaja ryhdistäytynyt »

JarkkeParkkeBabylon5 kirjoitti:Olihan EU:lla ja on vieläkin - mahdollisuus tehdä hyviä ratkaisuja, jotka hyödyttävät myös niitä tavallisia ihmisiä joka on se suurin äänestäjäkunta.
Tulee kiire. Ranskan presidentinvaalit käydään 2017 joka on vaali, jossa on mahdollista lopettaa koko EU. Marine Le Penin voitto ja kovien puheiden lunastus potkisi Ranskan ulos EU:sta ja loppettaisi koko EU:n
"ihmisiä on helpompi huijata, kun saada heitä myöhemmin uskomaan se, että heitä on huijattu"
Veli-Hopea
Viestit: 5324
Liittynyt: 28.12.2010 16:25

Re: EU lopun alku 24.6.2016

Viesti Kirjoittaja Veli-Hopea »

Helikopterirahaa helikopterirahaa ja kansat nuolee eun persettä
Is leaving WTBS/JWorg a crime punishable by the death penalty?

-"Jos haluat todella rikkaaksi, perusta uskonto" - Ron Hubbart, scientologian perustaja.
Vastaa Viestiin