YLE:n puolueellisuus

Uskontoon liittymätön keskustelu.

Valvoja: Moderaattorit

sinner74
Ylläpitäjä
Viestit: 2754
Liittynyt: 12.01.2009 14:12
Paikkakunta: Rollo

Re: YLE:n puolueellisuus

Viesti Kirjoittaja sinner74 »

Verilettu kirjoitti: Ei jaksa olkiukkojen kanssa käydä samaa läpi täällä, varsinkin kun tulee tunne että tahallaan ymmärretään väärin (kuinka tuttua todistaja-ajoilta). Ja tuttua on sekin että sillä on väliä kuka sanoo, ei sillä mitä sanoo. Mutta jos on ok, että valtamedia on poliittisesti valinnut puolensa kertomatta sitä reilusti, niin tosiaan asia selvä osaltani, ei mulla muuta. Kunhan vastasin kysymykseen. Kiitos vielä kerran. :)
On sillä vähän väliä, kuka sanoo. Niin kuin tiedät, rakas itänaapurimme yrittää kovasti vaikuttaa täkäläisen keskustelun sisältöön. Anonyymi/nobodyblogit voi helposti tulkita tuollaiseksi yritykseksi. Trolli haistaa, minkälaista paistia nälkäinen yleisö kaipaa.

Mutta ymmärrän mä sun näkökulman. Tottakai YLE on arvolatautunut media - se yrittää edistää kaikkia myönteisiä arvoja. Ihmisoikeuksia, tasa-arvoa, rauhaa...Aivan saletisti nämä arvot puskevat läpi sen uutisoinnista, ja tavasta käsitellä asioita. Sitä en ymmärrä, miksi se olisi ongelma?

Uutisia tuottavan organisaation arvoista tärkein tulee olla kuitenkin uutisoida asioita - todenmukaisesti. En esimerkkiesi valossa millään pääse johtopäätökseen, että jostakin merkittävästä asiasta olisi jätetty uutisoimatta?

Mutta onhan YLEkin joskus ollut ideologian toittotimena, että ei tee yhtään pahaa miettiä aika ajoin, onko toiminta terveellä pohjalla.
https://fi.wikipedia.org/wiki/Eino_S._Repo
Mutta kyllähän tuokin huomattiin aikanaan, ihan ilman sosiaalisen median salaliittoteorioita.
And Justice For All
Vieraas
Viestit: 3220
Liittynyt: 20.06.2011 21:56

Re: YLE:n puolueellisuus

Viesti Kirjoittaja Vieraas »

Verilettu kirjoitti:Toinen esimerkki on Itis-kauppakeskuksen alamäki. Paikkahan on tunnetusti pikkuhiljaa vallannut Jari Tervon rakastamat kulttuurin rikastuttajat. Vaan olisiko lienee sattumaa vain että paikka on muuttunut nuhjuiseksi ja siellä käyminen ei kiinnosta, ja myynti takkuaa?
“Itähelsinkiläinen kauppakeskus Itis palasi viime vuonna kamppailemaan Suomen suurimman kauppakeskuksen tittelistä. Uusiutunut Itis eli entinen Itäkeskus kasvatti kävijämääräänsä 9 prosentilla ja myyntiään 2 prosentilla edelliseen vuoteen verrattuna, kertoo Kauppakeskusyhdistyksen vuosiraportti.“ (http://www.hs.fi/talous/art-2000002814148.html) (2015)
Video ei ollut ohjeistusvideo.
Kaarmis
Viestit: 3909
Liittynyt: 29.04.2007 22:13

Re: YLE:n puolueellisuus

Viesti Kirjoittaja Kaarmis »

2015. Jos kauppakeskus tekee miljardi-investointeja ja liikevaihto kasvaa vain 2 prosenttia vaikka paikalla haahuilijoita on kymmeneksen enemmän, en olisi kovin positiivinen. Odotan mielenkiinnolla seuraavan vuoden lukuja, mulla on näppituntuma että Itiksen ilmapiiriä pitäis tarkastella kvartaaleittain. Poliisillakin on asiasta mielipide (mitä taas ei sanota ääneen).
"Meinasin sanoa että älä tule haudallenikaan. Mutta - tule silti."
Vieraas
Viestit: 3220
Liittynyt: 20.06.2011 21:56

Re: YLE:n puolueellisuus

Viesti Kirjoittaja Vieraas »

Kaarmis kirjoitti:2015. Jos kauppakeskus tekee miljardi-investointeja ja liikevaihto kasvaa vain 2 prosenttia vaikka paikalla haahuilijoita on kymmeneksen enemmän, en olisi kovin positiivinen. Odotan mielenkiinnolla seuraavan vuoden lukuja, mulla on näppituntuma että Itiksen ilmapiiriä pitäis tarkastella kvartaaleittain. Poliisillakin on asiasta mielipide (mitä taas ei sanota ääneen).
Odotellaan niitä. Numerot kertovat enemmän kuin fiilikset.
Video ei ollut ohjeistusvideo.
Vastaa Viestiin