Konventtiradiot

Jehovan todistajiin liittymätön uskonnollissävytteinen keskustelu. Alueella tiukka moderointi.

Valvoja: Moderaattorit

Vastaa Viestiin
Avatar
Jaakko Ahvenainen
Viestit: 8100
Liittynyt: 28.04.2007 15:41
Paikkakunta: Lieksa

Konventtiradiot

Viesti Kirjoittaja Jaakko Ahvenainen »

Jehovan todistajien konventit ovat kuultavissa radiosta konventtipaikkojen läheisyydessä, olen ymmärtänyt. Vanhoillislestadiolaiset pistävät Suviseuroissaan hiukka paremmaksi.
YksinäinenSusi
Viestit: 3808
Liittynyt: 19.06.2010 08:27

Re: Konventtiradiot

Viesti Kirjoittaja YksinäinenSusi »

Vl-porukka näköjää ulottaa sanomansa kertarysäyksellä koko Suomelle, eikä ramppaa ihmisten ovilla turhaa.

Kiinnostuneet sitte varmaanki aukasevat putki-ratijonsa ja kuuntelevat mieluummin ku menisivät kauppaan ostaan kalja-keissiä.
Ihmisellä on oikeus yksilönä - määrätä oma kohtalonsa.
JEM1982
Viestit: 20
Liittynyt: 25.01.2017 10:00

Re: Konventtiradiot

Viesti Kirjoittaja JEM1982 »

Miksi todistajat eivät halua näitä konventteja suuremmin kansan saataville tai esim nauhoita kokouksien aiheita kun vanhemmat sisaret ja veljet saavat niitä joissain seurakunnissa nauhoituksina. Eikö se olisi parempi kun ihmiset voisivat käydä kuuntelemassa näitä julistuksia nettiradion ym muiden palveluiden kautta. Videoita ja muuta media materiaalia kyllä löytyy jw.org sivustolta paljon?

Tähän olisi kiva kuulla jonkun vanhimman tai entisen vanhimman näkemys? Moni uskonnon haaran harjoittaja haalii ja tiedottaa melkein kaikki sähköisenä. Sehän vähentäisi ovilla käyntiä voisi keskittyä vaikka isompien tempauksien järjestämiseen ja ihmisillä olisi vapaus omalla ajalla tutustua tähän?
Veli-Hopea
Viestit: 5324
Liittynyt: 28.12.2010 16:25

Re: Konventtiradiot

Viesti Kirjoittaja Veli-Hopea »

Miksi todistajat eivät halua näitä konventteja suuremmin kansan saataville tai esim nauhoita kokouksien aiheita kun vanhemmat sisaret ja veljet saavat niitä joissain seurakunnissa nauhoituksina. Eikö se olisi parempi kun ihmiset voisivat käydä kuuntelemassa näitä julistuksia nettiradion ym muiden palveluiden kautta.
Ei käy kun koko paska on täynnä ulkokultaisuutta.

Touhu järjestön sisällä ja ulkopuolella on 2 eri asiaa.

Niitä asioita jota ei niin jaeta ulkopuolelle, kutsutaan ehkäpä sanoilla : " liian vahvaa ruokaa". Ja tottahan se, ei kärsi sanoo heti miten on kun kiinnostunut porukka säikähtää ja katoais.

Pitää saaha koukkuun kunnolla ensin ja sen jälkeen voi alkaa pelottelemaan kunnolla ettei sieltä uskalla lähteä pois, hyvin yksinkertaista.
Is leaving WTBS/JWorg a crime punishable by the death penalty?

-"Jos haluat todella rikkaaksi, perusta uskonto" - Ron Hubbart, scientologian perustaja.
Vastaa Viestiin