Todistajien kotisivuja

Yleistä keskustelua Jehovan todistajista.

Valvoja: Moderaattorit

Avatar
Tony
Viestit: 7520
Liittynyt: 28.04.2007 07:38

Viesti Kirjoittaja Tony »

Japi-40 kirjoitti:Nyt me voisimme myös perustaa luopioiden jääkiekkojoukkueen ja haastaa meitä vastaan tämän jehovalaisten joukkueen.Mutta tuskimpa he ottaisivat haasteen vastaan.
Japilta kuningasajatus!

Kumpihan voittaisi ennen peliä, viha vai pelko luopioita kohtaan...
"Jos Seura sanoisi minulle, että tämä kirja on musta vihreän sijaan, minä sanoisin: 'Kappas vaan, voisin vaikka vannoa, että se on vihreä, mutta jos Seura sanoo, että se on musta, niin se on musta!'" - Bart Thompson - piirivalvoja
Jukka
Viestit: 71
Liittynyt: 26.05.2007 22:41

Re: lisaa kotisivuja

Viesti Kirjoittaja Jukka »

Markku Meilo kirjoitti:
Jukka kirjoitti:Tästä on tullut seurakunnan sisälle suurtakin kiistaa. Esim muutama vanhin on lopettanu kiekon pelaamisen koska se ei sovi muiden vanhimpien ajatusmaailmaan.
Valo on kirkastunut. Vielä puoli vuosisataa sitten kaikkinainen kilpaurheilu, jopa sen seuraaminen, oli hyvinkin pahasta. Aktiivinen kilpaurheilu ei silloin tullut kuuloonkaan.
Ei sitä hyväksytä edelleenkään kaikkien keskuudessa. Tapahtui niin että täällä rovaniemellä vanhimmat vastustivat ajatusta mutta kiekkoilulle tuli siunaus piirivalvojan taholta joten saivat tyytyä murisemaan itsekseen.
Vain totuudella on merkitystä.
Jukka
Viestit: 71
Liittynyt: 26.05.2007 22:41

Viesti Kirjoittaja Jukka »

Japi-40 kirjoitti:Nyt me voisimme myös perustaa luopioiden jääkiekkojoukkueen ja haastaa meitä vastaan tämän jehovalaisten joukkueen.Mutta tuskimpa he ottaisivat haasteen vastaan.
Varokaa, nuo pojat eivät haasteita pelkää :D

Siellä oli pieni jupakka kerran kun pojat pelasivat haasteottelun erästä toista joukkuetta vastaan jossa oli paljon lestaadiolaisia. Seurakunnassa alkoi liikkumaan huhuja että kyseessä on JT:t vastaan lestaadiolaiset :D

Noista pelaajista ei suurin osa edes ole seurakuntalaisia joten enää ei voi oikeen puhua JT:n kiekkoseurasta. Oulussa on muistaakseni peräti kaksi joukkuetta jotka molemmat koostuvat todistajista.
Vain totuudella on merkitystä.
madgyver
Viestit: 289
Liittynyt: 30.04.2007 13:35

Viesti Kirjoittaja madgyver »

Menee ehkä lievästi offtopikiksi mut pakko sanoa miten paljon itseäni vituttaa jeppuloitten kielteisyys urheilun vakavampaan harrastamiseen. Olihan ne seurakunnan pelit toki ihan ok, mutta kun ei koskaan saanu pelata silleen suht tosissaan, aina piti varoa jotain nappuloita tai sisaria tai jotain. Pisti sitten vituttamaan niin paljon että loppuaikoina jäi nekin sitte kokonaan pois. Tiedän monta lahjakasta jehovanuorta, joista olisi tullut loistavia kilpaurheilijoita, jos olisivat mahdollisuuden kunnnolla treenaamiseen saaneet. Mutta ei, aina tolkutettiin vaan sitä huonoa seuraa ja sitä kuinka paljon tärkeämpää on julistaa maailmanloppua ovilla ja koittaa pelastaa ihmisiä tuholta, joka on ollut nurkan takana nyt jo reilut sata vuotta. Todella pelottavan lähellähän tuon täytyy jo olla.

En halua edes ajatella kuinka paljon noita nuoria harmittaa sitten vanhemmalla iällä, kun (toivottavasti) huomaavat uskoneensa paskaan ja hassanneensa mahdollisen huippu-urheilijan uransa ja haaveensa lehdenmyyntityölle. GRR! :evil:
"Viime vuosina on miljoonista ihmisistä eri puolilla maailmaa tullut Jehovan todistajia. Kaikkien heidän pitäisi olla hyvin selvillä sen järjestön historiasta, jonka yhteydessä he ovat.” (Vartiotorni 1. toukokuuta 1994 sivu 16)
Vieras

Viesti Kirjoittaja Vieras »

Watchtowereita ruvettiin julkaisemaan jo ennenkuin nykyaikaisia olympialaisia alettiin kisaamaan, näin muistaisin.

Mutta olisi kaiketi mahdotonta ottaa ekasta lahkon kiellosta selvää, taikka urheilukannanotosta.

Mieleenjohtumana vain, että joskus 20- tai 30 -luvulla lahkon lehti antoi ohjeen eurooppalaisten maiden yhteenliittymisestä.
Vieras

Viesti Kirjoittaja Vieras »

madgyver kirjoitti: Pisti sitten vituttamaan niin paljon että loppuaikoina jäi nekin sitte kokonaan pois. Tiedän monta lahjakasta jehovanuorta, joista olisi tullut loistavia kilpaurheilijoita, jos olisivat mahdollisuuden kunnnolla treenaamiseen saaneet.:


Voin kertoa, että kyllä harmittaa. Koulussa ja urheilukentillä pyysivät aikuiset valmentajat jatkuvasti liittymään joukkueisiin (jääkiekko, jalkapallo) mutta eihän se tietysti tullut kuuloonkaan. Pari valmentajaa otti jopa yhteyttä vanhempiini ja yritti taivutella heita myöntämään lupa liittyä joukkueeseen. Ei tippunut lupaa, liian kilpailuhenkistä, huonoa seuraa jne. Niinpä niin, urheilijathan ovat JT-opin mukaan niitä pahimpia yhteiskunnan mätäpaiseita...

Samoilla yläasteen luokilla ja ulkojäillä pelasi monia nyt liigaa pelaavia kavereita. En väitä, että minusta olisi tulut suuri NHL-tähti mutta olisi ollut mukava nähdä mihin kyvyt olisivat riittäneet. Nyt se on sitten myöhäistä :-(
wolframium
Viestit: 1070
Liittynyt: 05.06.2007 17:22

Viesti Kirjoittaja wolframium »

Anonymous kirjoitti:Watchtowereita ruvettiin julkaisemaan jo ennenkuin nykyaikaisia olympialaisia alettiin kisaamaan, näin muistaisin.

Mutta olisi kaiketi mahdotonta ottaa ekasta lahkon kiellosta selvää, taikka urheilukannanotosta.
Silloin kun Paavali kirjasi ylös oman henkilökohtaisen mielipiteensä ruumiinkulttuurin järkevyydestä, niin antiikin olympialaisia oli järjestetty jo reilut 800 vuotta. Lieneekö Paavalilla ollut sama taka-ajatus kuin Vt-seuralla, että liiallinen urheilusta kiinnostuminen voisi olla lahkoa heikentävä tekijä. Rivilahkolaisten palvonta tulisi toki mieluummin kohdentaa lahkojohtajiin, eikä mihinkään lihaksillaan keekoilijoihin.
Erilaisten ja eri tavoin havainnoivien ihmisten on hyvin vaikeaa tai lähes mahdotonta ymmärtää toisiaan, koska he kutsuvat samaa asiaa eri nimillä ja eri asioita samalla nimellä.
Witless
Viestit: 1477
Liittynyt: 04.05.2007 00:06
Paikkakunta: Helsinki

Re: lisaa kotisivuja

Viesti Kirjoittaja Witless »

Jukka kirjoitti:
Analysoija kirjoitti:
vierailija kirjoitti:Jehovalaisten kiekkojoukkue

http://www.acahockey.com/index.html
Tuosta kiekkojoukkueesta on annettu palautetta kyllä kantajäsenille..

Joukkueessa pelannu kierrosvalvojan sijainen ja erikoistienraivaaja Pohjois-Suomesta..
Tästä on tullut seurakunnan sisälle suurtakin kiistaa. Esim muutama vanhin on lopettanu kiekon pelaamisen koska se ei sovi muiden vanhimpien ajatusmaailmaan.
Puhuimme terapeutin kanssa viimeksi siitä, miten kävin pikkupoikana kesällä jalkapallokoulun, mutta joukkueeseen liittyminen syksyllä ei enää ollutkaan hyvä asia. Hän oli aivan äimänä siitä miksi Jehovan todistajuus ja urheilu eivät sopisi yhteen.

Muistan myös että seurakunnan nuorten jääkiekkoilu meni tasaisin väliajoin "yli" vanhinten mielestä. Mikähän siinä on että Jehovan todistajuus useammin kieltää asioita kuin sallii niitä? Paitsi tietysti jos sattuu olemaan joku nimekäs ja kuuluisa reijoruotsalainen tai venuswilliams. Siinä tapauksessa rivi-JT voi olla näistä kuuluisista jiiteistä ylpeä. Logiikka, haloo?!
If you think you understand quantum theory, you don't understand quantum theory.
- Richard Feynman
wolframium
Viestit: 1070
Liittynyt: 05.06.2007 17:22

Re: Todistajien kotisivuja

Viesti Kirjoittaja wolframium »

Ensinnäkin mitä tulee "materialistisiin" Jt-kotisivuihin, niin sanoisin niiden olevan hyvä asia, koska ne osaltaan murentavat Vt-seuran kiveen hakattuja totuuksia lammaslaumoistaan. Myös se että joku uskaltaa nousta vanhimmiston mielivaltaa ja älyttömiä määräyksiä vastaan (esim. juuri tämä internet/kotisivukielto), on hyvä asia. Ymmärtääkseni näissä Jt-kotisivuissa vastaanhangoittelijoina on nimenomaan korkeammalla seurakunnan nokkimisjärjestyksessä olevia henkilöitä, pelokkaiden rivitodistajien sivuthan ovat hävinneet jo aika päivää sitten.
Kovanyrkki kirjoitti:Olen myös huomannut, että suurin osa todistajista on tuottavassa työssä, eivätkä revi elantoansa toisten (vero)selkänahasta, kuten "töissä yliopistolla" tai "kirkon palveluksessa"
Luopioissa olen huomannut olevan suuri prosentti yhteiskunnan elättejä.
Menee hiukan OT, mutta asia on varmasti paljon monimutkaisempi. "Vanhaan hyvään aikaan" ihmiset ajattelivat, että "tuottava työ" on lähinnä fyysistä, luonnonvaroja mahdollisimman paljon ja nopeasti jalostavaa toimintaa. Nykyään yhä harvempi ihminen ajattelee näin. Itseasiassa tulevien ihmissukupolvien ja ympäristön edun mukaista olisi, jos henkisen työn tekijät (em. "töissä yliopistolla") ja materiaan panostamattomat ihmiset (em. "yhteiskunnan elätit") lisääntyisivät yhteiskunnassamme.

Toki kantaaottavan henkilön oma taustakin vaikuttaa kannanottoihin :wink:
Erilaisten ja eri tavoin havainnoivien ihmisten on hyvin vaikeaa tai lähes mahdotonta ymmärtää toisiaan, koska he kutsuvat samaa asiaa eri nimillä ja eri asioita samalla nimellä.
Vastaa Viestiin