Elokuvat (ja sarjojakin)

Uskontoon liittymätön keskustelu.

Valvoja: Moderaattorit

Vastaa Viestiin
Avatar
Verilettu
Moderaattori
Viestit: 1865
Liittynyt: 06.07.2014 17:30
Viesti:

Black Mirror -sarjan 4. kausi julkaistaan 29.12.17 (Netflix)

Viesti Kirjoittaja Verilettu »

Vihdoinkin. Mainion Black Mirror -sarjan 4. kausi Netflixiin 29.12.17. Jotain hyvää minunkin "jouluttomaan jouluun". :thumbup:

Kuten ennenkin, jaksoja on kuusi, ja jokainen tarina on omansa kuten niissä oleva maailma. Yhdessä lienee Star Trek -henkinen parodia? Vai pitäisikö Black Mirrorin tuntevana todeta, jotain pelottavaa, lopulta. :) Ainakin jakson "leffajuliste" Star Trekkimäinen, kuten kaikki muukin puvustuksesta lähtien. Onneksi on myös 5 muuta tarinaa. :lol:

Alla on koko 4. kautta esittelevä traileri, mutta Netflix on julkaissut myös jokaisesta kuudesta jaksosta omat trailerinsa, jotka löydät helposti tästä jutusta, tai sitten Netflixin Youtube-kanavalta. Alla kuitenkin se kaikkia osia esittelevä traileri.

Black Mirror - Season 4 | Official Trailer [HD] | Netflix


PS. Jos et ole sarjaan tutustunut, suosittelen aloittamaan 3. kaudella, koska järjestyksellä ei ole niin väliä. Jotkut ovat säikähtäneet 1. kauden 1. jaksoa niin että ovat jättäneet loput katsomatta, ja se on sääli. Jokainen jakso kun on täysin oma tarinansa ja maailmansa.
Weathertop
Moderaattori
Viestit: 1532
Liittynyt: 17.06.2017 19:35

Re: Elokuvat (ja sarjojakin)

Viesti Kirjoittaja Weathertop »

Kattelin Flixistä Mindhunter-sarjan ekan kauden. Oikein kiehtovaa kuvausta rikollisten profiloinnin käyttöönotosta alkukankeuksineen. Eikä ollenkaan niin synkkää ja ahdistavaa lunastusta kuin sarjamurhaajateemasta voisi päätellä, vaan erittäin viihdyttävää ja koukuttavaa rikosdraamaa, joka ei unohda mustaa huumoriakaan.
"The universe is not fine-tuned for life; life is fine-tuned to the universe." - Victor J. Stenger
Avatar
Nukahtanut
Viestit: 1459
Liittynyt: 12.12.2015 16:03

Re: Elokuvat (ja sarjojakin)

Viesti Kirjoittaja Nukahtanut »

Kävin katsomassa uuden Star Warsin, enkä tiedä mitä mieltä oisin...
Leffa oli sekava ja ylipitkä, mutta myös tunteellinen ja hauska. En vaan ymmärrä mistä keksivät juonen yhdeksänteen osaan, kun tässä oli kaikki paukut käytössä. :wtf:
"You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig."- The Good, The Bad and The Ugly
Pro et contra
Viestit: 1634
Liittynyt: 04.08.2014 19:37

Re: Elokuvat (ja sarjojakin)

Viesti Kirjoittaja Pro et contra »

" Ensitreffit alttarilla ", voiko typerämpää keksiä papin siunauksella: " Haluatteko erota vai jatkaa avioliittoa?
...en ymmärrä.
Avatar
Tony
Viestit: 7520
Liittynyt: 28.04.2007 07:38

Re: Elokuvat (ja sarjojakin)

Viesti Kirjoittaja Tony »

Pro et contra kirjoitti:" Ensitreffit alttarilla ", voiko typerämpää keksiä papin siunauksella: " Haluatteko erota vai jatkaa avioliittoa?
...en ymmärrä.
Voi olla vieläkin typerämpää. Nythän on tulossa joku sarja, jossa tehdään lapsi tuntemattoman kanssa.
"Jos Seura sanoisi minulle, että tämä kirja on musta vihreän sijaan, minä sanoisin: 'Kappas vaan, voisin vaikka vannoa, että se on vihreä, mutta jos Seura sanoo, että se on musta, niin se on musta!'" - Bart Thompson - piirivalvoja
Avatar
Verilettu
Moderaattori
Viestit: 1865
Liittynyt: 06.07.2014 17:30
Viesti:

Black mirror -sarja (Netflix)

Viesti Kirjoittaja Verilettu »

Lisää juttua suositusta Black Mirror -sarjasta. :)
hs.fi kirjoitti:Ahdistavia tulevaisuuskuvia maalailevan Black Mirror -hittisarjan 4. kausi tulee Netflixiin 29. joulukuuta. Suomalaiset asiantuntijat kommentoivat sarjan teknologisia kauhuvisioita, jotka ovat villinneet ihmisiä ympäri maailmaa.
hs.fi kirjoitti:Black Mirror kertoo teknologian ja sosiaalisten medioiden vaikutuksesta ihmisten elämään: millä tavoin ne voivat mennä liian pitkälle ja mitä kaikkea siitä voi seurata.

SARJASTA on tullut kansainvälinen hitti, koska sen käsittelemät teknologiat ja niiden luomat uhkakuvat tuntuvat niin pelottavan realistisilta.

Mutta kuinka realistisia ne todella ovat?

Pyysimme tietoturva-asiantuntija Tomi Hasua ja Teknologian tutkimuskeskus VTT:n tutkija Visa Vallivaaraa kommentoimaan joitakin sarjan hurjimpia visioita.
Tämän Netflix-hittisarjan pelottavat teknologiat ovat kaikki mahdollisia, ja osa on totta jo nyt – Suomalaistutkijat käyvät läpi kuohuttavan Black Mirrorin uhkakuvia
Piilotettu sisältö
Kuva
Jutussa mainittu toinen pidempi juttu
Kuva
Ja faneille muistutus, että huomenna (29.12.17) sitä taas saa, tsat tsat saa, kun Black Mirrorin 4. kausi tulee Netflixiin katsottavaksi.
Avatar
Verilettu
Moderaattori
Viestit: 1865
Liittynyt: 06.07.2014 17:30
Viesti:

Animals -sarja (HBO)

Viesti Kirjoittaja Verilettu »

Tässäpä lapsille söpöjä eläimiä hassun hauskassa animaatiosarjassa. :lol: Tai ei, ei lapsille. Eikä kaikille aikuisillekaan, ainakaan todistajaperheissä tätä sarjaa tuskin katsotaan, paitsi kenties salaa. :shifty:

Oikeasti, Animals on (melkoisen) härski sarja. Mutta kannattaa katsoa jakso pari. En yleensä juurikaan pidä animaatioista, mutta sarjan huumori pisti kyllä nauramaan vedet silmissä. Onneksi kokeilin. Sarjan inhimillistetyt eläimet tuovat esille paljon meidän ihmisten hölmöilyjä. :)

Sarjan esittely HBO:ssa
(Jostain syystä HBO Nordic ei pidä linkittämisestä, sivun osoite muuttuu joka kerta, joten esittely Wayback Machinen kautta)
hbonordic.com kirjoitti:Jay ja Mark Duplassin (Togetherness) tuottama puolituntinen aikuisten animaatiosarja, jonka ovat luoneet käsikirjoittajat/ohjaajat Phil Matarese ja Mike Luciano. Sarjassa seurataan sorrettujen olentojen elämää maapallon vähiten asumiseen soveltuvassa ympäristössä: New York Cityssä. Ääninäyttelijöinä kuullaan nykykomedian kärkinimiä. Tummasävyinen ja kuvia kumartelematon komedia osoittaa, että olipa kyse rakkautta kaipaavista rotista, sukupuolisesta suuntautumisestaan epävarmoista puluista tai keski-iän kriisistä kärsivistä luteista, niiden kankea jutustelu, epäselvät moraalikäsitykset ja olemassaolon huolet muistuttavat hämmästyttävästi omia murheitamme.
Avatar
Nukahtanut
Viestit: 1459
Liittynyt: 12.12.2015 16:03

Re: Elokuvat (ja sarjojakin)

Viesti Kirjoittaja Nukahtanut »

Jos animaatioista tykkää, Archer on hyvä :)
"You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig."- The Good, The Bad and The Ugly
Avatar
Verilettu
Moderaattori
Viestit: 1865
Liittynyt: 06.07.2014 17:30
Viesti:

Re: Black mirror -sarja (Netflix)

Viesti Kirjoittaja Verilettu »

Verilettu kirjoitti:Ja faneille muistutus, että huomenna (29.12.17) sitä taas saa, tsat tsat saa, kun Black Mirrorin 4. kausi tulee Netflixiin katsottavaksi.
Olihan taas kausi. Ja taas pidempi juttu Hesarissa. Jos et haluat juonipaljastuksia, älä lue ennen kuin olet katsonut kauden.
hs.fi kirjoitti:Julkaisimme vuoden 2017 viimeisellä viikolla jutun, jossa listasimme viime vuoden 20 parasta tv-sarjaa.

Jutussa olivat mukana kaikki parhaat: Twin Peaks, Game of Thrones, Mindhunter, Skam ja niin edelleen.

Yksi kuitenkin puuttui, vaikka se oli yksi koko vuoden odotetuimmista sarjoista, minulle koko vuoden odotetuin Netflix-sarja.
hs.fi kirjoitti:Black Mirrorin idea on yksinkertaisuudessaan loistava. Sarjan voi pääosin luokitella scifiksi, vaikka siinä on piirteitä monista muistakin genreistä. Suurin osa jaksoista sijoittuu tarkemmin määrittelemättömään tulevaisuuteen, sarjan luojan Brookerin sanoin ”kymmenen minuutin päähän nykyhetkestä, ellemme ole helvetin varovaisia”.

Sarjan idea ei ole siis suunnata kaukaiseen tulevaisuuteen, vaan kertoa, mitä käytännössä jo nykyisin käsillä olevia teknologia voi ihan pian mahdollistaa elämässämme. Useimmissa jaksoissa nämä ennustukset eivät ole myönteisiä, vaan painajaismaisia kuvaelmia siitä, miten teknologia voi tuhota elämämme.
Vuoden odotetuin Netflix-sarja ilmestyi vasta, kun listaukset vuoden parhaista sarjoista oli jo tehty – Tulevaisuus on täällä, ja se koituu tuhoksemme, sarja kertoo.
Piilotettu sisältö
Kuva
4. kauden jaksoista ensimmäinen USS Callister ja viimeinen Black Museum olivat kyllä klassikkokamaa. Synkkääkin synkempi Metalhead on myös koskettava.
YksinäinenSusi
Viestit: 3808
Liittynyt: 19.06.2010 08:27

Re: Elokuvat (ja sarjojakin)

Viesti Kirjoittaja YksinäinenSusi »

Tuo metalhead-jakso oli kyllä jännittävä tossa blackmirror sarjassa.
Ihmisellä on oikeus yksilönä - määrätä oma kohtalonsa.
Eksynyt
Viestit: 19
Liittynyt: 30.03.2014 12:42
Paikkakunta: Tampere

Re: Elokuvat (ja sarjojakin)

Viesti Kirjoittaja Eksynyt »

Sellainen elokuva kun: Colonia ( Emma Watson)
Avatar
Verilettu
Moderaattori
Viestit: 1865
Liittynyt: 06.07.2014 17:30
Viesti:

Palkittu Big Little Lies saa toisen kauden

Viesti Kirjoittaja Verilettu »

Verilettu kirjoitti:Pakko maininta on toinen HBO:n sarja, Big Little Lies voitti parhaan minisarjan palkinnon, ja voin sanoa, että sarja on hyvä. :thumbup:

Molemmat sarjat (The Handmaid’s Tale ja Big Little Lies) voittivat myös muita palkintoja. Enemmän tietoa täältä: Emmys 2017 (IMDB).
Big Little Lies saa jatkoa!
hs.fi kirjoitti:Näyttelijälhenda Meryl Streep nähdään toistamiseen HBO:n tuottamassa tv-sarjassa, kun Big Little Lies -murhamysteerisarjan kakkoskausi alkaa vuonna 2019. Streep näytteli HBO-sarjassa viimeksi vuonna 2003 nähdyssä Angels in America -sarjassa.
hs.fi kirjoitti:HBO:n mukaan toisella kaudella käsitellään valheiden pahuutta, ystävyyden kestävyydestä, avioliiton haavoittuvuudesta. HBO saattaa myös vihjata Streepin osasta sarjassa, kun se kertoo, että käsittelyssä on myös ”järkevän vanhemmuuden raaka raivokkuus”.
Koko juttu: Big Little Lies -sarjan kakkoskaudella nähdään Meryl Streep – näyttelee Alexander Skarsgårdin hahmon äitiä
J Hepatiitti
Viestit: 506
Liittynyt: 12.01.2018 02:03

Re: Elokuvat (ja sarjojakin)

Viesti Kirjoittaja J Hepatiitti »

Big little lies pääsi yllättämään positiivisesti. Kunhan ei nyt liikaa hyvää tarinaa venytetä.
"I used to be a good person. I think there's something seriously wrong with me." -Veikko Leinonen
J Hepatiitti
Viestit: 506
Liittynyt: 12.01.2018 02:03

Re: Elokuvat (ja sarjojakin)

Viesti Kirjoittaja J Hepatiitti »

Jos tykkää vähän kuivakammasta low key huumorista ilman naururaitaa. Tällä hetkellä ainakin Viaplaysta löytyvä Baskets oli erinomainen. Kuten komediassa yleensä suosittelen antamaan useamman jakson aikaa, että hahmot alkavat saada oman muotonsa. Erilaista Americanaa.
"I used to be a good person. I think there's something seriously wrong with me." -Veikko Leinonen
Avatar
Verilettu
Moderaattori
Viestit: 1865
Liittynyt: 06.07.2014 17:30
Viesti:

Re: Elokuvat (ja sarjojakin)

Viesti Kirjoittaja Verilettu »

J Hepatiitti kirjoitti:Big little lies pääsi yllättämään positiivisesti. Kunhan ei nyt liikaa hyvää tarinaa venytetä.
Totta. Mietin kyllä että miten tässä onnistutaan, koska periaatteessa tarina oli kyllä vedetty loppuun ensimmäisen kauden lopussa. Mutta tämä onneksi minisarja, joten ei tarvitse sentään keksiä väkisin 10 puuduttavaa jaksoa vaan saadaan kenties jo siksi laadukasta jälkeä (okei, olihan 1. kaudella sentään 7 jaksoa, mutta pointti varmaan ymmärretty). Uskoisin että tuohon saadaan hyvät tuottajat, käsikirjoittajat yms. edelleen, näyttelijäthän todella ovat laatua vaikkein kaikista tykkääkään (Witherspoon, Dern), mutta pakko myöntää taidot. Ja sarja ei ole pelkästään naistensarja, örmyille miehille tiedoksi.
Laitetaanpa 1 kauden traileri jos jotain kiinnostaa tai ei ole edes kuullut koko sarjasta
J Hepatiitti kirjoitti:Jos tykkää vähän kuivakammasta low key huumorista ilman naururaitaa.
Varmuudeksi kommentoin, että J Hepatiitti ei edellisellä kommentilla voi viitata Big Little Liesiin, koska sarjahan ei todellakaan ole valmiiksi naurettu tai muutenkaan sitcom-shittiä, vaan laadukas draamasarja jossa tosin on huumoriakin. ja jännitystä. Oli pakko tarkentaa. :oops: Joo, oli erillinen viesti ja kaikkea, tiedän. :oops: Sorry. Ja peace! :thumbup:
Ja otin itse Basketsin talteen "katsele joskus ennen hautaa" -listalleni, kun seuraavan kerran saa jotenkin ilmaisen Viaplay-kuukauden (köyhä kun olen) niin testaan.
Vastaa Viestiin