Oppimuutos valmisteilla?

Jehovan todistajien oppien lähempää tarkastelua

Valvoja: Moderaattorit

Pro et contra
Viestit: 1634
Liittynyt: 04.08.2014 19:37

Re: Oppimuutos valmisteilla?

Viesti Kirjoittaja Pro et contra »

Ei kai nykyään voida mistään "kristikunnasta" puhua, toisin oli ammoin kun suomessakin oli yhtenäinen "kristillinen kansa"; kansakunta kuten kaikkialla euroopassa ja muuallakin, "nimikristillisyyttä on tietysti ollut aina mutta sellaista joka uskalsi julkisesti julistaa ettei usko Jumalaan kohdeltiin kuin kummajaista , papin puhuttelu ja lakihenkisen kirkon nuhteet olivat taatusti seurauksena.
Polyester
Viestit: 2972
Liittynyt: 11.05.2007 22:11

Re: Oppimuutos valmisteilla?

Viesti Kirjoittaja Polyester »

Nukahtanut kirjoitti:Tuo onkin muuten mielenkiintoinen yksityiskohta. Aina puhutaan muusta kristikunnasta, vaikka maailmalla uskontoja piisaa Kristittyjen ulkopuolellakin melkoinen määrä.
Lähes kaksi miljardia muslimia tuskin jakaa Vartiotornin ajatusta siitä, että kristinusko olisi järjestäytyneen uskonnon hallitseva osa. Islam lisäksi kasvaa nopeammin. Pian islam voi olla jo kannattajamäärältään suurempi, mitä en kylläkään innolla odota.
Markku Meilo
Viestit: 13450
Liittynyt: 24.04.2007 10:28

Re: Oppimuutos valmisteilla?

Viesti Kirjoittaja Markku Meilo »

Nukahtanut kirjoitti:Aina puhutaan muusta kristikunnasta, vaikka maailmalla uskontoja piisaa Kristittyjen ulkopuolellakin melkoinen määrä.
Islamilaista maailmaa Vt-seurakin käsittelee silkkihansikkain ja ihan ymmärrettävästä syystä kun sieltä saattaa saada palautetta.
Vastaa Viestiin