Valtakunnan pahaa uutista saarnattiin täälläkin joskus

Uskontoon liittymätön keskustelu.

Valvoja: Moderaattorit

Vastaa Viestiin
Avatar
Verilettu
Moderaattori
Viestit: 1864
Liittynyt: 06.07.2014 17:30
Viesti:

Valtakunnan pahaa uutista saarnattiin täälläkin joskus

Viesti Kirjoittaja Verilettu »

Ei tämä omaa ketjua ansaitsisi, mutta nauratti, kun täysin yllättäen mäjähtää venäjänkielinen Herätkää -lehti eteen videossa, joka ei liity mitenkään todistajiin. Sen verran tutuksi tuli graafinen ulkoasu yms. että heti tunnistaa. Toisessa pinossa oleva kirjakin näyttäisi todistajien matskulta, mutta en jaksa yrittää suomentaa sen nimeä. Olisiko Ilmestyksen suurenmoinen huijaus? ;)
Kuva
Kyseinen kohta löytyy suoraan tästä kohdasta 5:10, mutta jos hylätyt kaupungit kiinnostavat muutenkin, niin kannattaa katsoa video alusta. Videossa on tekstitys (esim. englanniksi) joka kertoo kaupungin tarinan, sitä ei muuten kerrota, eli tekstitys päälle katsottaessa.

Eli kyllä todistajat ovat olleet tuollakin töissä. Vaan miten on esim. islamilaiset valtiot? Taitaa jäädä homma kesken, eikä koko asuttua maata käydä läpi, varsinkin eurooppakin muuttunee islamilaiseksi 50-100 vuodessa. :twisted:


Itse Videossa on kyse Akarmasta, hylätystä kaivoskaupungista Abhasiassa, joka on lähes autio. Neuvostoliiton romahtamisen ja Abhasian ja Georgian välisen sodan jälkeen kaupunki hylättiin. Nykyään sinne tehdään turistireissuja :crazy: (videon tekstityksen mukaan).

Video on hyvä esimerkki siitä, miten luonto kyllä ottaa takaisin tilansa kun ihminen ei ole siistimässä paikkoja. Luonto pärjäisi varsin hyvin ilman ihmistä, luomakunnan hallitsijaa. My ass.
Vastaa Viestiin