Tapaus Eric Wilson

Yleistä keskustelua Jehovan todistajista.

Valvoja: Moderaattorit

Observer
Viestit: 122
Liittynyt: 15.05.2014 18:45

Tapaus Eric Wilson

Viesti Kirjoittaja Observer »

Eric Wilson oli todistaja 50 vuotta ja vanhin 40 vuotta; hän oli myös lähetystyöntekijänä ja Betelissä. Vuonna 2010 kaikki alkoi muuttua kun Wilson huomasi uuden sukupolviopetuksen epäraamatullisuuden. Hän perusti sivuston, jolla käsitteli Vartiotornin oppien raamatullisuutta: https://beroeans.net/ Viime vuonna hän tuli julkisesti omalla kasvoillaan esiin ja aloitti oman youtube-kanavan ensin englanniksi ja sitten espanjaksi. Lopulta tänä vuonna tuli kutsu oikeuskomiteaan ja tämä videolle kuvattu komiteafarssi oli lopputulos.

Syväkurkku
Viestit: 433
Liittynyt: 06.04.2018 16:42

Re: Tapaus Eric Wilson

Viesti Kirjoittaja Syväkurkku »

Katselin videon tänään kokonaan. Järkyttävää katsottavaa. Pisti suoraan sanoen vihaksi. Näin toimii tämän "rakkaudellisen uskonnon" oikeuskomiteat. Täysin epäinhimillinen järjestö.

Useita vartijoita autoineen blokkaamassa valtakunnansalin parkkipaikan ja partioimassa ulkona. Ei oikeutta pitää istunnossa mukana edes paperia muistiinpanoja varten. Jopa takki ja laukku piti jättää ulkopuolelle. Ei oikeutta tuoda omia todistajia paikalle vaikka ohjeissa näin annetaan ymmärtää. Sekin ohje täyttä valetta. Miten jokin järjestö voi valehdella joka käänteessä?

Tässä oli kyseessä raavas mies jolla oli taustatukea. Miltä mahtaa tuntua yksittäisestä ihmisestä, esimerkiksi sisaresta, mennä tilaisuuteen johon on luotu noin epäinhimillisen pelotteleva tunnelma?

Pikkuhiljaa alkaa valjeta. Jehovan todistajien "uskonto" ei ole vain harmitonta huuhaata, vaan ihmiselle vahingollista ja vaarallista valhetta.
Vempula
Viestit: 336
Liittynyt: 05.04.2015 09:04

Re: Tapaus Eric Wilson

Viesti Kirjoittaja Vempula »

Syväkurkku kirjoitti: 09.05.2019 20:27 Katselin videon tänään kokonaan. Järkyttävää katsottavaa. Pisti suoraan sanoen vihaksi.
Sama täällä. Katsoin minäkin, ja vihaksihan tuo pistää.

Tässäkin korostuu Vartiotornin julkisuutta kohtaan tuntema lähes vainoharhainen pelko. Videolla lahkon edustajat pyrkivätkin kontrolloimaan tilannetta kaikin mahdollisimman tavoin ja tässä tapauksessa menevät naurettavuuksiin ja mauttomuuteen asti. Erinomaisen hienoa, että nuo tallenteet saatiin kaikkien nähtäville nettiin.

Vartiotornin vaatimuksesta tällaiset tilaisuudet tietenkin järjestetään lahkon tiloissa. Lahkon edustajia on paikalla useita, mutta "syytetty" pakotetaan kohtaamaan psykologinen ylivoima yksinään. "Syytettyä" vaaditaan jättämään ulkovaatteensa - jopa puvuntakkinsa - sekä muun rekvisiittansa kuten salkut ja paperit huoneen ulkopuolelle sen varmistamiseksi, ettei mitään äänityslaitteita pääse sisään. Samalla lahko tietysti riisuu "syytetyltä" itsevarmuuden ja muistamisen apuvälineet, Wilsonin mielestä myös kunnian. Kaiken pitää tapahtua täysin lahkon ehdoilla. Lahko ei jousta tuumaakaan, Wilson toteaa videolla.

Sitähän lahko pelkää, että oikeuskomitean istuntoja tallennetaan ja laitetaan nettiin. Sillä kohden lahkon kontrolli pettää. Lahko ei voikaan manipuloida näitä tallenteita ja poistella niistä kiusallisia kohtia samaan tapaan kuin se manipuloi ja kontrolloi omia vanhoja julkaisujaan ja JW broadcastingejaan.

Vartiotorni osoittautuukin itsensä pahimmaksi viholliseksi. Vartiotorni tulee kaatumaan siihen, että sen omat päivänvaloa kestämättömät älyttömyydet saatetaan suurelle yleisölle tiettäväksi. Tämä on todellista valon kirkastumista.
Observer
Viestit: 122
Liittynyt: 15.05.2014 18:45

Re: Tapaus Eric Wilson

Viesti Kirjoittaja Observer »

Wilsonin ylläolevasta videosta löytyy nyt myös suomenkielinen tekstitys.

Viimeisimmässä videossaan hän muuten sanoo valittaneensa erottamispäätöksestä hallintoelimelle asti. En tiennytkään että sellainen mahdollisuus on edes olemassa, sillä luulin että haaratoimisto on se viimeinen paikka, johon valituksen voi tehdä. Eihän tilanne valittamisesta miksikään muutu mutta ei Wilson sellaista odotakaan, hän vain haluaa dokumentoida koko "oikeus"prosessin alusta loppuun asti kaikkien nähtäväksi.
Avatar
Verilettu
Moderaattori
Viestit: 1862
Liittynyt: 06.07.2014 17:30
Viesti:

Re: Tapaus Eric Wilson

Viesti Kirjoittaja Verilettu »

Eikö hallintoelimen jälkeen pitäisi olla vielä itse Jeesus? Kuva Tuttavallisemmin siis Jesse, ja hän voisi olla lunkimpi tyyppi, ja antaa alemmista oikeusasteista poikkeavan päätöksen (kuten esim. Suomessa korkein oikeus tuppaa usein tekemään ;)).

Olisi mielenkiintoista, jos vaadittaisiin todistuksia, että myös Jeesus olisi erottamispäätöksen takana (asia joka on etukäteen selviö). Miten se todistetaan, muuten kuin lurittelemalla ramdomisti Raamatun paikkoja. :D

Varmuudeksi, en siis pilkkaa Wilsonin toimia, vaan tätä naurettavaa järjestöä.
Observer
Viestit: 122
Liittynyt: 15.05.2014 18:45

Re: Tapaus Eric Wilson

Viesti Kirjoittaja Observer »

Jeesus olisi varmaan ärjähtänyt fariseusmaisille vanhimmille että kyykäärmeiden jälkeläiset, painukaa ikuiseen tuleen! :lol:

On erikoista että Vartiotorni puhuu Jeesuksen oikeudenkäynnistä "pilaoikeudenkäyntinä" eikä halua huomata sitä että heidän omat oikeudenkäyntinsä ovat samanlaista pilaa, joissa mistään todellisesta oikeudesta ei ole tietoakaan. Pelottavasti mieleen tulee vähän Jim Jones ja Kansan temppelin "kurinpitolautakunta":

"Kirkon sisälle perustettiin kurinpitolautakunta. Tuli rangaistuksia, mielivaltaisia hakkaamisia ja lähteville tappouhkauksia."

https://www.kaleva.fi/viihde/vaikuttava ... ia/824272/

Vartiotorni hakkaa ja tappaa ihmisiä henkisesti karttamisopillaan, joskus kirjaimellisestikin itsemurhien kautta. Tuo dokumentti voisi avata ehkä jonkun todistajan silmät sille, miten samankaltaista meno on tässä järjestössä.
Vastaa Viestiin