Huumoria: Kenellä on suurin?

Yleistä keskustelua Jehovan todistajista.

Valvoja: Moderaattorit

Avatar
Johanneksen poika
Viestit: 3700
Liittynyt: 29.04.2007 13:49
Paikkakunta: Espoo
Viesti:

Huumoria: Kenellä on suurin?

Viesti Kirjoittaja Johanneksen poika »

Sain marraskuussa 2019 tiedon, että mormonitkin ovat ottaneet käyttöön ständit julkisessa todistamisessa Jehovan todistajien tapaan. Vahvistin tiedot soittamalla mormonien edustajalle.

Sain tänään valokuvan mormonien ständistä. Se on ISO.

Löytyy tästä jutusta.
Syväkurkku
Viestit: 517
Liittynyt: 06.04.2018 16:42

Re: Huumoria: Kenellä on suurin?

Viesti Kirjoittaja Syväkurkku »

Kuvan perusteella käynnissä näyttää olevan toinenkin kulttien kilpailu: Kenellä on kauneimmat/komeimmat standillä seisojat. :D

Mistä muistuukin mieleen tapaus kolmannen kultin, skientologian kanssa. Joskus vuosikymmeniä sitten kävelin New Yorkissa ja eteen tupsahti skientologian edustaja - seisomassa standillä. Edustaja oli niin pahuksen viehättävä, että sai houkuteltua minut heidän toimistoonsa pitkäksi toviksi. Esitteli innoissaan liikettä ja otti ylös yhteystiedot. Kirjeitä tippui vielä vuosia tapauksen jälkeen.

Skientologeilla oli siis käytössään ständit (ainakin toimitilojensa edessä) jo kauan, kauan sitten. :) Näin ne kultit oppivat toisiltaan.
Lottopallo
Viestit: 257
Liittynyt: 14.12.2014 20:00

Re: Huumoria: Kenellä on suurin?

Viesti Kirjoittaja Lottopallo »

Johanneksen poika kirjoitti: 25.01.2020 15:10 Sain marraskuussa 2019 tiedon, että mormonitkin ovat ottaneet käyttöön ständit julkisessa todistamisessa Jehovan todistajien tapaan. Vahvistin tiedot soittamalla mormonien edustajalle.

Sain tänään valokuvan mormonien ständistä. Se on ISO.

Löytyy tästä jutusta.
Jotenkin vain sopii mormonien yleiskuvaan, että ständinkin pitää olla mahdollisimman iso ja näyttävä. MAP-kirkko pitää muutenkin yllä putipuhdasta julkikuvaa. Sikäläiset miespuoliset lähetyssaarnaajat ovat paljon sliipatumpia kuin jt-veljet keskimäärin. Naispuolisilla vaatetus ja koko olemus myös viimeisen päälle säädyllistä. Hymyily on myös niin harjoiteltua, että sitä voisi joku luulla melkein aidoksi.

Mormonien ständihommassa tuoksahtaa vähän se, että kirkko haluaa saada enemmän näkyvyyttä.
Vastaa Viestiin