Elokuvat (ja sarjojakin)

Uskontoon liittymätön keskustelu.

Valvoja: Moderaattorit

Vastaa Viestiin
Avatar
Verilettu
Moderaattori
Viestit: 1865
Liittynyt: 06.07.2014 17:30
Viesti:

Re: The Equalizer (Netflix) Perjantai 13.9.19 klo 22.00 SUBilta TV:ssä

Viesti Kirjoittaja Verilettu »

Verilettu kirjoitti: 28.01.2019 10:28 Nyt on laatuväkivaltaa Netflixissä, väkivaltainen tämä todella on, nyt Netflixissä. Kategoria on "Synkkä". Sopivaa katsottavaa sunnuntain tylsän koksan jälkeen, perheen jo ikää keränneille todistajaparoille. :twisted: Mutta tämä ei ole tylsää hakkaamista ja ampumista esim. Transporter -leffojen tyyliin. Ja väkivallalla ei mässäillä liiallisuuksiin, vaikka tämä on väkivaltainen leffa. Ei siis turhaa gorea tai splatteria. Eikä tässä leffassa luojan kiitos ole yhtään takaa-ajoa! Thank god! Takaa-ajot on niin nähty ja ihan v:n tylsiä IMO.

Elokuvissa käyneille toimintaleffojen ystävillä The Equalizer (suom. The Equalizer: oikeuden puolustaja) ollee tuttu, mutta itselleni täysi yllätys. Vaikka kun katsoin kuka on pääosassa, yksi parhaista eli Denzel Washington, olisi pitänyt arvata että kyllä tämän kanssa viihtyy. Denzel vaan on äijä isolla, no kyllä tiedätte. Asenteella. Äijä ei lähde tusinatuotantoihin. Ja olihan tässä näemmä sama ohjaaja, Antoine Fuqua, kuin leffassa, jossa Denzel Washingtoniin ihastuin, eli Training Day, jossa Washington esittää pahaa korruptoitunutta poliisia. Vaikuttava leffa sekin, jonka roolista Mr. Washington nappasikin parhaan miespääosan oscar-palkinnon 2002.

The Equalizerin esittely teksti Netflixissä on masentavan tutun oloinen: "Eläkkeellä oleva tiedustelupalvelun agentti Robert McCall palaa vastahakoisesti kehiin suojellakseen nuorta prostituoitua venäläismafian raaoilta jäseniltä." Näitähän varmaan tuhansia leffoja, joissa "entinen xxx haluaisi viettää rauhaisaa elämää, mutta kun ei. Vielä kerran on pullisteltava.". Onneksi The Equalizer ei ole tylsä, liian yksioikoinen leffa. Ja ei takaa-ajoja autoilla. :thumbup:

Mutta ei hätää tämän leffan kanssa. Katsoin sen pelkästään siksi, että tiedän tämän saaneen jatkoa, ja siksi että tässä - kuten jatkossakin - on yksi parhaista mies näyttelijöistä Denzel Washington. Ja thank god, leffa oli hyvä. :clap: Leffassa jaksetaan alustaa tilannetta ja henkilöitä, leffa onkin yli 2 tuntia pitkä, ja hyvä niin. Väkivalta ei ole pelkästään ampumista ja hakkaamista, joita niitäkin löytyy, mutta Washingtonin esittämä McCall on erittäin kekseliäs mies käyttämään eri työkaluja, jotta tilit saadaan tasattua. Tähän sopisi eräs Leevi and the Leavingsin biisi. McCall antaa vastustajalleen aina, no melkein aina, mahdollisuuden peruuttaa pahat tekonsa, muuten tulee noutaja.Kuva

Jotain nautintoa se kuitenkin antaa, että joku ottaa oikeuden omiin käsiin, ja pistää pahat miehet pinoon. Vaikka eihän oikeassa elämässä sellaisesta tulisi mitään. Mutta niitä asioitahan me haluamme nähdä, mitä ei oikeasti emme halua elää (vrt. kauhuleffat yms).
Ihan pieniä paljastuksia
Ok. Onhan McCall ehkä liian ylivoimainen. Esim. ihan viimeistä kohtausta jää miettimään, että miten ihmeessä muka selvinnyt kaikista venäläisen johtajan henkivartijoista etc. Mutta, piti nyt sitten tehdä selväksi ettö MrCall hoitaa hommat loppuun asti. Mielestäni leffa olisi saanut jäädä siellä paikallisessa K-raudassa vietettyihin lahtajaisiin.

K-rauta lahtajaiset on kyllä mielestäni musiikkia myöten leffan parasta antia. Tämä kävisi melkein mainokseksi, kuinka kaikkea kätevää kaupan hyllystä löytyy. Vasara ja nauloja...
Leffa ei ole mikään jättimenestys mutta menestys kuitenkin (IMDB 7,2/10 ja tuottanut tekijöilleen budjetin moninkertaisesti takaisin), kun kerran jatkoa on odotettu ja päätetty tehdä The Equalizer 2 muodossa. Washington jatkaa luonnollisesti pääosassa, ja ohjaaja on sama. Itse vakuutuin tästä niin, että ilmeisesti pakko vuokrata jatko-osa, en jaksa odotella jatko-osan tuloa Netflixiin.

Voi olla, että Denzel Washington -fanina annan liian mairittelevan arvion. Mutta jos tykkää laatuactionista ja omaa Netflixin, niin katso ihmeessä.

Pakollinen traileri. Onneksi se ei paljasta oikeastaan mitään parhaista kohtauksista.
Pikainen ilmoitus, eilen ilmais-TV:ssä ensi-iltansa saanut The Equalizer näkyy myös ensi viikon perjantaina 13.9.19 klo 22:00 Subilta. Suosittelen. Leffan sielu on Denzel Washington. Ja varoitus, leffa on kohtuullisen väkivaltainen(, eli perus kamaa JT-perheessä ;))
Tuttu
Viestit: 26
Liittynyt: 03.06.2014 06:05

Re: Elokuvat (ja sarjojakin)

Viesti Kirjoittaja Tuttu »

En aikaisemmin pahemmin sarjoja ole katsonut, mutta kokeeksi valitsin ihan "hattutuntumalta" "Netflix":istä sarjan "The Sinner".

Kausi 1, 8 osaa, n. 6 tuntia, meni yllättäen putkeen. Seuraavaa kautta ei käsitykseni mukaan vielä ole ladattu "Netflix":iin

Osat 1-6 tosi jännittävän hyviä, 7 hyytyy pikkuisen paikalleen, 8 mielenkiintoinen, hyvä ja jännittävä.

Pääosien näyttelijät Jessica Biel ja Bill Pullman loistavia.

Oma arvio: neljä viidestä tähdestä.

Hieman, ehkä enemmänkin häiritsi "mainostauko"-katkaisut (tosin ilman mainoksia), syy näihin oletettavasti se, että alkuperäinen oletettavasti lähetetty jenkeissä? TV-sarjana?

Oma "ikärajasuositus": mielestäni ei lapsille, ainakaan pimeään aikaan ilman aikuisen läsnäoloa.

Kotimaisista arvostelijoista mielestäni "Me Naiset" osuu parhaitten kohdalleen:

https://www.menaiset.fi/artikkeli/ihmis ... tuussarjan
Avatar
Nukahtanut
Viestit: 1459
Liittynyt: 12.12.2015 16:03

Re: Elokuvat (ja sarjojakin)

Viesti Kirjoittaja Nukahtanut »

Kävin tässä kuukauden sisään katsomassa peräti kaksi elokuvaa teatterissa asti. Se on harvinaista, koska yleensä käyn teatterissa kerran, pari kertaa vuodessa.

Ensimmäinen oli Once Upon a Time in Hollywood

Tarantinon uusin tuotos oli löyhästi tositapahtumista inspiraationsa saanut elokuva, joka sijoittui 60-luvun Hollywoodiin. Leffa oli aika pitkä (2h 41min), mutta kyllähän laadukasta Tarantinon tuotosta jaksaa katsoa pidemmänkin pätkän verran. Aikoinaan vihaamani (johtuen Titanicista) DiCaprio teki mainion pääroolin yhdessä Brad Pittin kanssa. Leffa ei ole erityisen väkivaltainen, joka on harvinaista Tarantinolle, mutta onneksi juoni on mukavan polveileva ja jaksaa pitää otteessaan loppuun asti.
Suosittelen kaikille Tarantino-faneille, miksei myös muillekin.
4/5

Toinen oli vasta viime viikolla ensi-iltaan tullut Rambo- Last Blood

Mitähän tähän sanoisi? :D
En kehtaa sanoa "älä katso", mutta ei tästä jäänyt käteen oikein mitään. Juonta en paljasta, jos jollakulla on kiinnostusta leffa katsoa. Mutta sanotaan vaikka näin, että parempi olisi ollut jättää Rambon saaga edellisen leffan loppuun, jossa hän palasi kotiin. Uusi leffa ei tuonut mitään lisäarvoa hienolle leffasarjalle, päinvastoin...
2/5
"You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig."- The Good, The Bad and The Ugly
Avatar
Verilettu
Moderaattori
Viestit: 1865
Liittynyt: 06.07.2014 17:30
Viesti:

Brianin elämä (Areena 4.10.19 asti + Netflix)

Viesti Kirjoittaja Verilettu »

Jos tämä huumorin klassikko meni Ylen teemalauntaina ohi, kuten allekirjoittaneella, niin leffa on vielä päälle viikon Areenassa (josta sen toki saa sopivalla ohjelmalla helposti talteen). Leffa löytyy näemmä myös Netflixistä. :thumbup: Areena esittelee näin:
areena.fi kirjoitti:Monty Python -ryhmän komedia Juudeassa vuonna nolla syntyvästä Brianista, jonka elämänkaari sivuaa kummallisesti Jeesuksen vaiheita. Kaikkien aikojen parhaaksi komediaksi monesti äänestetyn, aina ajankohtaisen elokuvan ohjasi Terry Jones. (Life of Brian, Iso-Britannia 1979)
Hesari antaa 4 tähteä:
hs.fi kirjoitti:Brianin elämä ★★★★

(Britannia 1979) Jeesuksen kanssa samana päivänä syntynyttä Briania (Graham Chapman) luullaan vapahtajaksi. Monty Python -koomikkoryhmän räävitöntä komediaa syytettiin sen ilmestymisajankohtana jumalanpilkasta. Sensuuri silpoi modernin klassikon Suomessakin. Eric Idlen säveltämä kappale Always Look on the Bright Side of Life on jäänyt elämään. Ohjaaja on Terry Jones. (K12) Teema klo 22.39
Em. kappale alla, jos ei ole tuttu. :D

"So always look on the bright side of death
A just before you draw your terminal breath

Life's a piece of shit
When you look at it"

Avatar
lauri
Viestit: 3
Liittynyt: 25.09.2019 19:51
Viesti:

Re: Elokuvat (ja sarjojakin)

Viesti Kirjoittaja lauri »

Isona Scorcesen fanina odotan tätä kuin kuuta nousevaa: The Irishman. Pacino, DeNiro, Pesci, Keitel... <3 :geek:

Viimeksi muokannut lauri, 26.09.2019 12:16. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Mediateknikko @ Lehtitarjoukset.com
Avatar
Verilettu
Moderaattori
Viestit: 1865
Liittynyt: 06.07.2014 17:30
Viesti:

Mad Max: Fury Road (Sub 27.9 ja 4.10.19)

Viesti Kirjoittaja Verilettu »

Verilettu kirjoitti: 06.03.2016 14:29
  • Mad Max: Fury Road
    Noh, tämähän on se tämän vuoden 2016 6:n Oscarin voittaja. Enpä olisi uskonut että pääosin koko ajan ajoneuvoissa liikkuva elokuva olisi näin hyvä. En nyt ihan kaikkea suitsutusta allekirjoita, mutta kyllä tämän vauhdikkaan leffan katsoo ilman pitkästymistä.
    Ja tietysti jälleen kerran ollaan siis post-apokalyptisessa maailmassa missä ihminen on sössinyt jo aikaa sitten luonnonvarat vähiin ja ihmisillä on pulaa kaikesta. Kuka hallitsee tarpeita on tietenkin vallassa, ja vallassa on tietenkin vmäiset porukat ja so on...
    - traileri (vaihtoehto)
    - Netflix
    - Google Play
Joku täällä joskus kommentoi, että saisi huippuja näkyä ilmaiskanavilla, niinpä varmuudeksi muistutan, aina kun huomaan jonkun tällaisen.

Jos tämä mainio dystopia-scifi on jäänyt näkemättä, kannattaa katsoa.

Eli 6 Oscarin voittaja Mad Max: Fury Road (2015) tulee perinteisestä tv:stä seuraavasti.
Mad Max: Fury Road - Official Main Trailer [HD]

Traileria katsottu vaivaiset 30 miljoonaa kertaa! :shock:
Avatar
Verilettu
Moderaattori
Viestit: 1865
Liittynyt: 06.07.2014 17:30
Viesti:

Re: Elokuvat (ja sarjojakin)

Viesti Kirjoittaja Verilettu »

Ou jee! Tosin luultavasti vasta vuonna 21. Saa nähdä näenkö...
episodi.fi kirjoitti:Netflixin supersuosittu sarja Stranger Things saa neljännen tuotantokauden. Asian vahvisti Netflix.

Mystinen kauhusarja ammentaa vaikutteita 80-luvun ilmapiiristä. Se kertoo ryhmästä lapsia, joista yhdellä on erikoisia voimia. Pakkaa sekoittaa myös yliluonnollinen olento, joka ei ole sieltä kivoimmasta päästä.

– Olemme todella innoissamme saadessamme jatkaa yhteistyötä Netflixin kanssa. Ted Sarandos, Cindy Holland, Brian Wright ja Matt Thunell ottivat ison riskin meidän ja sarjamme suhteen – ja muuttivat elämämme, Sarjan luojat Matt ja Ross Duffer hehkuttivat.

Neljäs kausi ei toki tule yllätyksenä. Sen verran suosittu sarja on. Alla video.
Avatar
Verilettu
Moderaattori
Viestit: 1865
Liittynyt: 06.07.2014 17:30
Viesti:

All is Lost (2013) TV5 pe 4.10.19 klo 22

Viesti Kirjoittaja Verilettu »

Nopea ilmoitus mainiosta, hieman erilaisesta leffasta tänään. Kannattaa katsoa.
episode.fi kirjoitti:Robert Redfordin esittämä mies purjehtii yksin keskellä autiota Intian valtamerta, kun hänen alukseensa törmää ajelehtiva kontti. Hiljalleen aluksen vauriot ja luonnonolot saattavat neuvokkaan miehen yhä tukalampaan tilaan, kun pelastusta ei ala näkyä eikä kuulua.

Lähes sanaton All is Lost rakentuu puhtaasti Redfordin roolisuorituksen varaan. Sitä tukee J.C. Chandorin ohjaus, joka välillä menee yhä uusia ongelmia määrätietoisesti ratkaisevan miehen iholle, välillä ottaa etäisyyttä esitelläkseen yksinäistä sankaria vastaan nousevien ongelmien kasaantumista.

Lopulta toimeliaisuudesta tulee vain pyristelyä ja neuvokkaankin miehen on hyväksyttävä oma pienuutensa ja avuttomuutensa valtavassa maailmassa.

Elokuvan ikäraja hämmentää. All is Lost on koukuttavalla tavalla jännittävä elokuva, mutta suomalainen ikäraja 16 on melkoista liioittelua.

Suomessa vaille teatterilevitystä jäänyt All is Lost esitetään TV5-kanavalla perjantaina 4.10.19 klo 2200. Katso traileri alta.
All is Lost Official Trailer

Avatar
Verilettu
Moderaattori
Viestit: 1865
Liittynyt: 06.07.2014 17:30
Viesti:

Lost In Translation (2003) Frii su 13.10.19 klo 17

Viesti Kirjoittaja Verilettu »

Meikäläisen TOP-listalta :) "For relaxing times, make it Suntory time" Kuva
Verilettu kirjoitti: 06.03.2016 14:29
  • Lost in Translation
    Taas näitä leffoja joissa on vain se jokin tunnelma. Leffan aihepiiri pyörii rakkauden, yksinäisyyden ja ystävystymisen alueilla. Erinomaiset näyttelijäsuoritukset, Bill Murrayn ura lähti tästä leffasta hetkeksi takaisin nousuun IIRC.
    - traileri (vaihtoehto)
    - Netflix
    - Google Play
Vinkkinä että ilmaiskanavilta tulee taas klassikkomatskua :thumbup: Frii -kanavalla su 13.10.19 klo 17:00

Joitain leffoja vaan rakastaa. Tämä on itselleni sellainen. Leffa on hauska ja tunnelmallinen. Näyttelijäsuoritukset ovat mainiot, etunenässä tietenkin Bill Murray.

Leffa keräsi neljä Oscar-ehdokkuutta, ja voitti yhden käsikirjoituksesta (Sofia Coppola, joka myös vastaa mainiosta ohjauksesta). Muut ehdokkuudet olivat paras elokuva, paras miespääosan esittäjä (Bill Murray), paras ohjaus. Leffa on palkittu muutoinkin runsaasti.

Leffa on joissain arvosteluissa nimetty komedia-kategoriaan, mutta tämä on mielestäni erittäin puutteellinen valinta, sanoisin ennemmin draama. Toki huumoria, erinomaistakin on, mutta "komedia" antaa itselleni ainakin liian halvan kuvan tästä mainiosta leffasta.

Samoin jossain arvosteluissa, kuten alla, puhutaan rakkaustarinasta. Mielestäni kyse on enemmänkin ystävyydestä ja ymmärryksestä. Tosin voihan ystävyys olla rakkauttakin, omalla tavallaan.

Yle esittelee tässä jutussa leffan näin:
Yle.fi kirjoitti:Eksyksissä oudossa kulttuurissa, vieraassa kielessä ja omassa elämässä: Lost in Translation on erilainen rakkaustarina kahden yksinäisen ihmisen kohtaamisesta. Toinen on ikääntyvä amerikkalainen näyttelijä, joka on tullut Tokioon tekemään Suntory-viskin mainosta, toinen on elokuvapiireissä liikkuvan valokuvaajan nuori aviovaimo, joka viettää paljon aikaa yksin Tokion Park Hyatt -hotellissa. Jet lagin vallassa, vieraassa ympäristössä, eri elämänvaiheissa ja kriiseissä, he viettävät hetken aikaa yhdessä.

Lost in Translation on minimalistinen romanssi – japanilaisuudesta, amerikkalaisuudesta, eurooppalaisista vaikutteista, yksinäisyyden ja juurettomuuden tunteista koottu elokuva, joka vaikuttaa katsojaan kuin kuiskaus. Se on jotain surumielistä, hauskaa, kaunista, haurasta ja vähän arvoituksellista. Rakkaudentunnustus Tokiolle, ja vierauden tunteelle.

Lost in Translation (2003) - Official Trailer

Avatar
Verilettu
Moderaattori
Viestit: 1865
Liittynyt: 06.07.2014 17:30
Viesti:

Automata (2014) - Nelonen su 3.11.19 klo 23

Viesti Kirjoittaja Verilettu »

Taas ilmaiskanavilta laatuleffaa scifin ystäville. Eli Nelosella sunnuntaina 3.11.19 klo 23
TV-oppaat esittelevät näin:
(Automata 2014). Antonio Banderas esittää 2040-luvulle sijoittuvassa tieteistrillerissä vakuutusvirkailija Jacq Vaucania, joka alkaa tutkia robottien turvaprotokolliin tehtyjä laittomia muutoksia ja päätyy saastuneen aavikon uumeniin, missä roboteista alkaa paljastua kokonaan uudenlainen puoli. Pääosissa: Antonio Banderas, Melanie Griffith, Birgitte Hjort Sorensen, Robert Forster, Dylan McDermott. Ohjaus: Gabe Ibanez. (105')
Elokuva on aika synkkä. Ja jos tykkää runsaista taisteluista, niin ei kannata katsoa. Tämä on ehkä enemmän sellainen "ajatuksen kanssa katsottava" leffa. Ei kuitenkaan mikään huippuvaikea, ei. No, katsokaa itse.
Varmuudeksi pohdintoja piiloon, vaikkei kovin suuri paljastuksia
Leffasta herää mielenkiintoinen ajatus, että keinoälystä kehittyy ihmistä huomattavasti älykkäämpi. Ihmisellä ei enää olekaan kykyä kommunikoida sen kanssa, tekoäly menee ohi ihmisestä. Ja ihminen on kuihtuva laji, keinoäly/robotit jatkavat siitä mihin ihmisen surullinen taru loppuu. Ja ei, robotit/keinoäly ei mielestäni ole siis paha tai uhka (toisin kuin ihminen). Oikeastaan toivoa antava, maapallon suhteen (jossain kaukaisessa tulevaisuudessa, ehkä).
AUTOMATA Official Trailer (2014)
Avatar
Verilettu
Moderaattori
Viestit: 1865
Liittynyt: 06.07.2014 17:30
Viesti:

Narcos 1. nyt ilmaiseksi Neloselta, ke 8.1.20 alkaen klo 22

Viesti Kirjoittaja Verilettu »

Nyt on tulossa laatua ilmaiseksi. Narcos 1. kausi tulee Neloselta 8.1.20 alkaen.
Sarja on aikaisemmin ollut katsottavissa vain Netflixissä. Nyt siis Neloselta.

On actionia, on jännä kuin mikä jne. :thumbup: 5/5 sarja. IMDB:n pisteytys 8.8/10 ei valehtele.

Narcos | Official Trailer [HD] | Netflix
Lottopallo
Viestit: 257
Liittynyt: 14.12.2014 20:00

Re: Elokuvat (ja sarjojakin)

Viesti Kirjoittaja Lottopallo »



Rahapaja on todella hyvä sarja! Taitaa olla Netflixin 3. katsotuin ja ihan aiheestakin. Panttivankidraama on kuluneimpia aiheita, mutta espanjalainen tunnelataus näyttelemisessä luo ihan uusia ulottuvuuksia. Todella nerokas sarja jossa kaikenlaisia erikoisuuksia ja ihan uusia ideoita. Kiinnostavia henkilöhahmoja löytyy. Varsinkin Professori ja Berliini omat suosikit.
Avatar
Verilettu
Moderaattori
Viestit: 1865
Liittynyt: 06.07.2014 17:30
Viesti:

Altered Carbon - Muuntohiili jatkuu 27.2.20 (Netflix)

Viesti Kirjoittaja Verilettu »

Ou ja yeah. :clap: Yksi parhaista Scifi-sarjoista, Altered Carbon jatkuu 2. kaudella 27. helmikuuta 2020. Sarja on katsottavissa siis Netflixissä. Jos ei ole tuttu, tutustu ihmeessä. Ainakin 1. kausi oli todella hyvä.

Netflix-hittisarja Altered Carbon - Muuntohiili jatkuu 27.2. - Marvel-tähti Anthony Mackie astuu pääosaan
Edit. 14.02.2020 08.56: Lisätty virallinen traileri, ou faking jeah!
Altered Carbon Season 2 | Main Trailer | Netflix
Avatar
Verilettu
Moderaattori
Viestit: 1865
Liittynyt: 06.07.2014 17:30
Viesti:

Narcos: Mexico - 2. kausi katsottavaksi 13.2.20 (Netflix)

Viesti Kirjoittaja Verilettu »

Höpinääni 1. kaudesta
Verilettu kirjoitti: 02.12.2018 10:31 Mikä pettymys tämä Narcos: Mexico -sarjan 1. kausi. :thumbdown: Ehdottomasti Narcos -sarjan heikoin kausi, jos näin voidaan niputtaa samaan kokoinaisuuteen mainion Narcos -sarjan kanssa. Mutta selvästi koko kausi olikin vain pitkä esinäytös seuraavalle kaudelle (Narcos -sarjan "5." ja Narcos: Mexico -sarjan 2. kaudelle siis).

Sarjaan on tulossa 2. kaudelle pääosaan mainio näyttelijä Scoot McNairy, joka toimi jo Narcos: Mexico -sarjan 1. kauden kertojaäänenä, joka tosin selviää katsojille vasta kauden 2:lla viimeisellä minuutilla (mietinkin usein, että kuka tässä oikein höpisee). :clap: Kylmät väreet meni tässä kohtaa, sillä tarina lupaa menoa kun virkavalta aikoo pelata samaa likaista peliä kuin huumehemmot. Ja että pääosaa saadaan ainakin minun itseni kunnioittama näyttelijä Scoot McNairy (mm. erinomainen Halt and Catch Fire -sarja, josta vaahtoan tässä viestissä ja viimeisestä 4. kaudesta tässä) niin huhhuh :clap: . Uskon että Narcos: Mexicon 2. kausi on sitten menoa ja meininkiä, joka puuttui 1. kaudesta paria viimeistä jaksoa lukuunottamatta.

Narcos - Mexicon 1. kauden päättävä kohtaus, joka luo uskoa parempaan
Thank god, 2. kausi tullee olemaan hyvä. 1. kauden loppukohtauksessa selviää että 1. kauden kertojaääni onkin 2. kauden pääosan esittäjä. Tämä tukee sitä ikävää tosiasiaa, että 1. kausi oli niin tylsä, koska se oli kuin maksimiin pitkitetty pilotti. Mutta ko. kohtaus lupaa hyvää. Scoot McNairy ja 2. kaudelle säästetyt panokset! :thumbup:
Itselleni Narcos: Mexico -sarjan 1. kausi oli pettymys. Kuten yllä aikoinaan kirjoitin, 1. kauden viimeisen jakson viimeinen kohtaus antoi kuitenkin toivoa: 1. kausi oli oikeastaan vain ylipitkä alustus. Parempaa ollee tulossa?!?! :thumbup:

Nyt on sitten Narcos: Mexicon 2. kauden julkaisupäivä tiedossa ja suomitraileri katsottavissa. Ou ja fking yeah. Narcos: Mexico 2. kausi tulee Netflixiin to 13.2.20.
findance.com kirjoitti:Narcos-sarja sai 2018 jatkoa uudella tarinalla sarjassa Narcos: Mexico.

Netflix-alkuperäissarja kertoo Meksikon huumesodan alkulähteistä 1980-luvulla, jolloin Guadalajaran kartelli nousi huumekaupan valtiaaksi.

13. helmikuuta luvassa on vihdoin odotettu toinen tuotantokausi! Sarjaa tähdittävät mm. Michael Pena, Diego Luna, Tenoch Huerta, Alyssa Diaz, Fernanda Urrejola ja Teresa Ruiz (kuvat nimiä klikkaamalla).

Nyt kehissä on uusi suomitraileri!
Narcos: Mexico, Kausi 2 | Virallinen traileri | Netflix
Vastaa Viestiin