Vapaamuurarit?

Yleistä keskustelua Jehovan todistajista.

Valvoja: Moderaattorit

Pro et contra
Viestit: 1634
Liittynyt: 04.08.2014 19:37

Re: Vapaamuurarit?

Viesti Kirjoittaja Pro et contra »

weathertop kirjoitti.:...Jehovan todistajien yhdistäminen vapaamuurariuteen (tai parhaassa tapauksessa Illuminatiin) menee muutenkin pöhköjen salaliittoteorioiden osastolle.
Epäilemättä paratiisi "uusi maailma" on uusi maailman järjestys jonne pääsevät ja herätetyt kohtaavat esim. nk. vanhan ajan vanhurskaat ja jonne laumaa johtavat suuren ahdistuksen aikana muodostautuvat nykyisistä uskollisista vanhimmista koostuvat paimenet ja herttuat https://www.jw.org/fi/julkaisut/lehdet/ ... -herttuaa/... mahdollisena tehtävänään on myös organisoida ja johtaa uuden maailman jälleenrakennus ja ennallistamistyötä ja tämä on ihan järjestön kirjallisuusosaston hallintoelimen ohjauksella luoma mielikuva, tiukasti ollaan siis paratiisissa maanpäällisen järjestön ohjauksessa, asuinpaikkaansakaan ei saa välttämättä itse valita vaan menet sinne minne osoitetaan!
Muutoinhan todistajia kehotetaan ajattelemaan ja muodostaman omia mielikuvia paratiisin ihanuudesta vapaasti ja usein nämä mielikuvat ovatkin varsin korkealentoisia neutraalisti sanoen... Jeesusta siellä ei näy?
Ei todellakaan tule mieleen yhtä ainoaa paratiisi kuvaa mistään järjestön kirjallisuudesta tai missään muussakaan yhteydessä jossa Jeesus käyskentelisi laumansa parissa paratiisin illan viileydessä...
Syväkurkku
Viestit: 517
Liittynyt: 06.04.2018 16:42

Re: Vapaamuurarit?

Viesti Kirjoittaja Syväkurkku »

Lloyd Evans teki asiasta hyvän videon ja iki-ihana Smurf Girl vastineen. Tein aiheesta päivityksen blogiin. Mielestäni 4-2 Lloydille. :D



Avatar
Tony
Viestit: 7520
Liittynyt: 28.04.2007 07:38

Re: Vapaamuurarit?

Viesti Kirjoittaja Tony »

Smurffitytöllä näyttää olevan mielenkiintoisia tarinoita, jotka eivät välttämättä lisää niinkään uskottavuuttaan, mutta herättää kysymyksen henkilön mielenterveyden tilasta. Tämä ei toki tarkoita, että kaikki hänen esittämänsä olisi automaattisesti paikkansapitämätöntä.

https://www.reddit.com/r/exjw/comments/ ... al_claims/

Itse aiheeseen ROUND TABLE heittää vielä kolmannenkin videon.

"Jos Seura sanoisi minulle, että tämä kirja on musta vihreän sijaan, minä sanoisin: 'Kappas vaan, voisin vaikka vannoa, että se on vihreä, mutta jos Seura sanoo, että se on musta, niin se on musta!'" - Bart Thompson - piirivalvoja
Observer
Viestit: 161
Liittynyt: 15.05.2014 18:45

Re: Vapaamuurarit?

Viesti Kirjoittaja Observer »

Smurf Girl palasi aiheeseen

Syväkurkku
Viestit: 517
Liittynyt: 06.04.2018 16:42

Re: Vapaamuurarit?

Viesti Kirjoittaja Syväkurkku »

Observer kirjoitti: 11.05.2020 10:17 Smurf Girl palasi aiheeseen
Smurffityttö tuntuu olevan loistavassa vireessä. Ihan ei tuo yksittäinen kirje vieläkään minua vakuuttanut Jehovan todistajien ja vapaamuurarien yhteydestä.

Mutta sen sijaan Smurffin seuraava video on suorastaan loistava. Parhaita videoita tänä vuonna.

Videolla kaksi sisarta pitävät puhelintutkistelua smurffitytölle, joka tietysti nauhoittaa tutkistelun. Smurffi saa keskustelun kääntymään "uuden valon" kautta vuoteen 1975. Sisaret antavat tietysti vakivastauksen, jonka mukaan yksittäiset todistajat odottivat vuodesta liikoja, mutta "uskollinen orja" ei koskaan opettanut mitään vuodesta 1975. Smurffi veti esiin vuoden 1968 Vartiotornin, missä on artikkeli vuodesta 1975. Sisaret yrittivät löytää lehden JW Librarystä ja ihmettelivät miten se ei ole siellä. Smurffi sai sisaret googlaamaan aihetta netistä ja kuinka ollakaan sisaret päätyivät artikkeliin Jehovan todistajien vääristä ennustuksista. :)

Nähtyään Vartiotornin artikkelin, sisarten änkytyksen määrästä voi mitata järkytystä. Mutta niin syvää on mielenhallinta, että levy meni kohta uudelleen päälle.

Suomenkielisessä Vartiotornissa artikkeli julkaistiin 1.11.1968. Tässä linkki.

Video kannattaa ehdottomasti katsoa. Linkki alla.

Vieras

Re: Vapaamuurarit?

Viesti Kirjoittaja Vieras »

Mun vanhemmat myivät talon ja ottivat lopputilin töistä 1973 ohjeiden mukaisesti ja muutettiin tarvealueelle mutta jokunen vuosi sitten aluekonventissa sanottiin että jotkut menvät jopa niin pitkälle ennen vuotta 1975 että myivät asuntonsa ja ottivat lopputilin töistä.
Nyt he olivatkin tyhmiä kun noudattivat uskollisen ja ymmätäväisen orjan suositusta joka oli tuotu selvästi esille esim. Valtakunnan palveluksessa.
Avatar
Nukahtanut
Viestit: 1459
Liittynyt: 12.12.2015 16:03

Re: Vapaamuurarit?

Viesti Kirjoittaja Nukahtanut »

Hyviä videoita, mutta en ymmärrä ton smurffitytön pakkomiellettä vaapamuurari-yhteyden todistamiseen.
"You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig."- The Good, The Bad and The Ugly
Syväkurkku
Viestit: 517
Liittynyt: 06.04.2018 16:42

Re: Vapaamuurarit?

Viesti Kirjoittaja Syväkurkku »

Nukahtanut kirjoitti: 15.05.2020 17:04 Hyviä videoita, mutta en ymmärrä ton smurffitytön pakkomiellettä vaapamuurari-yhteyden todistamiseen.
Tony kirjoitti: 13.10.2019 13:17 Smurffitytöllä näyttää olevan mielenkiintoisia tarinoita, jotka eivät välttämättä lisää niinkään uskottavuuttaan, mutta herättää kysymyksen henkilön mielenterveyden tilasta. Tämä ei toki tarkoita, että kaikki hänen esittämänsä olisi automaattisesti paikkansapitämätöntä.
Samaa mieltä Tonyn kanssa.
Vastaa Viestiin