Perhepotretti #1 - Jehovan Todistajat

Vertaistuelle pyhitetty osio.

Valvoja: Moderaattorit

Alueen säännöt
Vertaistuki-alueen tarkoitus on tarjota mahdollisuus vertaistuelle, sanomisen, kuuntelemisen ja parhaimmillaan ymmärtämisen muodossa. Alueella voit avautua jehovantodistajuuden aiheuttamista haasteista ja saada tukea tilanteeseesi.

Vertaistuki-alueella ei suvaita minkään sortin väittelyitä, tinkaamisia, eikä opillisia debatteja. Niitä varten on omat, kyseiseen tarkoitukseen paremmin sopivat alueensa.

Vertaistuen eräs määritelmä.
Avatar
Johanneksen poika
Viestit: 3661
Liittynyt: 29.04.2007 13:49
Paikkakunta: Espoo
Viesti:

Perhepotretti #1 - Jehovan Todistajat

Viesti Kirjoittaja Johanneksen poika »

Kuva

Suomessa meillä jokaisella on oikeus sananvapauteen ja uskonnon harjoittamiseen. Mutta mitä tapahtuu sananvapaudelle, kun oman mielipiteen ilmaisun myötä, uskonto riistää sinulta läheiset ja rakkaat ihmiset? Piritorin ensimmäisessä Perhepotretti -osiossa tutustumme Jehovan todistajien maailmaan Aleksin silmin. Aleksi eli ja hengitti Jehovan oppeja 25 vuotta. Uskovaisen elämä sisälsi mm. saarnausta valtakunnansalilla, Jehovan sanoman levitystä ovelta ovelle ja vapaaehtoistyötä 40 tuntia viikossa. Aikuisiällä Aleksi alkoi kuitenkin huomaamaan uskon rujoja puolia niin arvojen, kuin myös henkisen hyvinvoinnin kannalta. Kun Aleksi erosi kirkosta ja hyvästeli Jehovan todistajan elämän, hyvästeli hän myös ystävät, sisarukset ja vanhempansa.

Kuva

Kuuntele täältä.