Täällä kuunnellaan Jehovan vihaamaa musiikkia

Uskontoon liittymätön keskustelu.

Valvoja: Moderaattorit

Vastaa Viestiin
Polyester
Viestit: 2971
Liittynyt: 11.05.2007 22:11

Re: Täällä kuunnellaan Jehovan vihaamaa musiikkia

Viesti Kirjoittaja Polyester »

Jo aiemmin tässä ketjussa mainittu Ghost päästi esille Ylen uutisiin pari päivää sitten.
Tobias Forgen mukaan Saatana käsitetään pop-kulttuurissa – ja Ghostin lyriikoissa – hieman eri tavalla kuin esimerkiksi Raamatussa.

– Abrahamilaiset uskonnot perustuvat kontrolliin. Saatana taas edustaa pop-kulttuurissa aivan vastakkaisia asioita. Käsitys siitä, että paholainen edustaa pahuutta, ei oikein innosta minua. Muistan historiasta hyvin vähän pahoja asioita, joita on tehty paholaisen nimissä. Jos ajatellaan asioita, jotka ovat aiheuttaneet ihmiskunnalle tuskaa ja epätoivoa, on niitä useimmiten tehty hyvyyden nimissä. Lisäksi aika moni tapaamani Jumalaa pelkäävä kristitty – eivät tietenkään kaikki – on ollut aika kamala ihminen.
https://yle.fi/uutiset/3-11092105

Näinpä. Ilman muuta hyvä bändi mielestäni, vaikka pop-elementtien tuoma helppo lähestyttävyys voikin joskus kostautua niin, että musiikki ei ehkä kestä kuuntelua ihan yhtä pitkään kuin totisemmat tekeleet. Jokaiselle makunsa mukaan.
Avatar
Verilettu
Moderaattori
Viestit: 1864
Liittynyt: 06.07.2014 17:30
Viesti:

Re: Täällä kuunnellaan Jehovan vihaamaa musiikkia

Viesti Kirjoittaja Verilettu »

En välitä tuollaisesta musiikista, mutta tuo lainattu juttu on kyllä niin totta. Itse mietin kaikkea sitä pahaa, mitä esim. uskonnon vuoksi on kissoille tehty (anteeksi, että ohitin kaiken ihmisille tehdyn, mutta heillä on sentään kyky vaikka teeskennellä olevansa samaa meiltä kuin vallallaan olevat uskontofanaatikot, edustivat he sitten kristittyjä, muslimeja, älyvapaita, hölmöläisiä jne.), poltettu "noitien apulaisina" tjsp. täysin älyvapaata toimintaa. Uskonnot on perseestä.
Lottopallo
Viestit: 255
Liittynyt: 14.12.2014 20:00

Re: Täällä kuunnellaan Jehovan vihaamaa musiikkia

Viesti Kirjoittaja Lottopallo »

Hyllystä löytyy kaikki Ghostin levyt alkuperäisenä (hyi minua)
Kyseisen bändin kostyymit ovat aika rankkoja, jos vertaa esitettyyn musiikkiin. Vähän sama kuin Kissillä.
Tobiaksella on erityisen hyvä lauluääni. Ghostin musiikki on valtavirtaistunut vuosien saatossa, mutta ovat pitäneet tunnistettavan tyylinsä yllä. Idea vähän sama kuin Kissillä ja Alice Cooperilla. Musiikin lisäksi tekijä(t) on vahvasti esillä. Homma on mennyt levy levyltä yhä radioystävällisempään suuntaan. Kaupallistuminen ei minua haittaa, kunhan kuulostaa hyvältä.
Avatar
Nukahtanut
Viestit: 1459
Liittynyt: 12.12.2015 16:03

Re: Täällä kuunnellaan Jehovan vihaamaa musiikkia

Viesti Kirjoittaja Nukahtanut »

Ghost menee mulla sinne samaan sirkuskoriin kuin Kiss, Lordi ja kumppanit. Hienoa lavashowta varmasti, mutta musiikki ei sytytä missään mielessä.
Tobias Forge sen sijaan tuntuu olevan fiksu kaveri ja luettuani hänen haastattelua uusimmasta Inferno-lehdestä, on pakko nostaa hattua hänelle.
"You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig."- The Good, The Bad and The Ugly
Lottopallo
Viestit: 255
Liittynyt: 14.12.2014 20:00

Re: Täällä kuunnellaan Jehovan vihaamaa musiikkia

Viesti Kirjoittaja Lottopallo »Aloin treenailemaan bassonsoittoa muutama kuukausi takaperin. Tämä on eka biisi jonka opettelin. Tabulatuureista voi oppia jopa minunlaiseni monilahjaton tapaus, jos osaa biisit ulkoa ja tietää rytmityksen. Iron Maidenia kuuntelin jo jt-aikana hyvinkin paljon ja osasin kaikki biisit ulkoa paremmin kuin seuran kirjallisuuden. Omatunto jostain kumman syystä salli moisen. Levyt eivät tietenkään olleet näkyvällä paikalla. Joku seurakunnan paikallinen stasin tai securitaten ilmiantaja oli jotain kautta kuullut tästä ja siitä tulikin hetimiten rakkaudellista ojennusta.
Skald
Viestit: 49
Liittynyt: 11.03.2017 21:24

Re: Täällä kuunnellaan Jehovan vihaamaa musiikkia

Viesti Kirjoittaja Skald »Saatanallista musiikkia sanan varsinaisessa merkityksessä? Kuulostaa ainakin osa sampleista olevan Jehovien konventtivideoista. :)
koneeni lilja
Viestit: 1
Liittynyt: 08.03.2011 03:34
Paikkakunta: tku

Re: Täällä kuunnellaan Jehovan vihaamaa musiikkia

Viesti Kirjoittaja koneeni lilja »

Tämä koskettaa varmasti jokaista ex ja nykyistä JT:tä, varmastikin eri tavoin: :twisted:

ARMON KUILU https://youtu.be/Tj2KhDVewHE

Tiedän kyllä, ole hyvä vaan.
Vastaa Viestiin