Lloyd Evans

Yleistä keskustelua Jehovan todistajista.

Valvoja: Moderaattorit

Observer
Viestit: 161
Liittynyt: 15.05.2014 18:45

Re: Lloyd Evans

Viesti Kirjoittaja Observer »

Tiedä sitten miten luotettava tämä tieto on mutta sen mukaan Kroatiassa vuosi sitten sattunut maanjäristys johti siihen, että "Marko" sattui tutkimaan vanhaa läppäriä. Sieltä löytyivät nämä vuonna 2008 käydyt keskustelut, jotka Dijana oli lähettänyt "Markon" vaimolle silloin.

Kuva
Vempula
Viestit: 372
Liittynyt: 05.04.2015 09:04

Re: Lloyd Evans

Viesti Kirjoittaja Vempula »

Mikäli poliisi ryhtyy tutkimaan juttua, niin se haluaa tietysti kuulustella Lloydin vaimoa. Jos Lloydia vastaan todistavat kuvakaappaukset ovat aitoja ja jos ne ovat olleet Lloydin vaimon hallussa, niin vaimo tulee osallistuneeksi miehensä mahdollisten seksuaalirikosten peittelyyn. Vieläpä jos vaimon vanhemmatkin ovat tienneet tapahtumista Englannissa, niin hekin olisivat osallisia peittelyyn.

Tällä hetkellä tapauksen ympärillä spekuloidaan kaikenlaista. Emme tiedä, mikä on totta ja mikä ei. Varsinkaan emme tiedä, ovatko netissä kiertävät dokumentit aitoja. Lloyd sanoo, että eivät ole. Lloydin vaimo voisi vastata moniin olennaisiin kysymyksiin ja kertoa kaikenlaista. Hänellä olisi motiivikin. Lloyd on loukannut häntä vuosien ajan kovin rumasti, ja nyt perheen asioista juorutaan netissäkin monella mantereella. Olisi helppo ymmärtää, jos vaimo haluaisi kostaa Lloydille kertomalla totuuden. Mutta pitää myös kysyä, mikä saisi vaimon vaikenemaan. Toistaiseksi hän on pysynyt hiljaa.

Yksi vaikenemisperuste voisi olla, ettei vaimo halua alentua loanheittoon ja kostamiseen. Joku voi olla niin suurisydäminen ja hyveellinen, ettei kosta pahaa pahalla. Emme tiedä, onko Lloydin vaimo sellainen.

Toinen peruste voisi olla, että avaamalla suunsa vaimo saattaisi itsensä ja mahdollisesti vanhempansakin hankaluuksiin. Kävisi ilmi, että he ovat tienneet Lloydin mahdollisista rikoksista mutta jättäneet kertomatta viranomaisille. Kohu vaikuttaa lastenkin elämään. Heidän ei pitäisi joutua kärsimään yhtään enempää.

Kolmas peruste voisi olla Vartiotornin suojeleminen. Vaimo itse on lahkon jättänyt, mutta hänen vanhempansa ja mahdollisesti muitakin läheisiään kuuluu lahkoon edelleen. Jos vaimo paljastaisi lahkon osallistuneen seksuaalirikosten peittelyyn, hän saisi lahkoon kuuluvien läheistensä vihat niskoilleen. Sekään ei olisi mahdotonta, että vaimo kaiken jälkeen harkitsisi lahkoon palaamista saadakseen ihmissuhteensa kuntoon lahkoon kuuluvien läheistensä kanssa. Emme tiedä, onko vaimo kenties päättänyt erota Lloydista ja kääntää uuden lehden elämässään.

Neljäs peruste voisi olla taloudellinen. Ehkä Lloydin aktivismi on tuonut perheelle leivän pöytään. Ehkä vaimo ajattelee, että perheen ja lasten hyvinvoinnin kannalta on hyvä, jos Lloyd kaikesta huolimatta pystyy jatkamaan videoiden tekemistä ja saamaan siitä elantoa perheelle. Vaimo pitäisi suunsa kiinni siinä toivossa, että taloudellinen tilanne kärsisi mahdollisimman vähän.

Tämäkin on tietysti täyttä arvailua ja mielikuvittelua. Ehkä valo kirkastuu sydänpäivään asti.
Syväkurkku
Viestit: 517
Liittynyt: 06.04.2018 16:42

Re: Lloyd Evans

Viesti Kirjoittaja Syväkurkku »

Uudella videollaan Kim ja Mikey vakuuttavat Markon olevan todellinen henkilö ja kertovat mm. miten yhteydenotto aikoinaan tapahtui. He kertovat, että sosiaalisen median tilit, jotka on julkisuudessa liitetty Markoon, eivät ole aitoja. Markon todellinen henkilöllisyys on ainoastaan heidän tiedossaan.

Videolla on muutamia mielenkiintoisia väitteitä:

1. Marko vei aikoinaan asian Kroatian poliisille, mutta tämä ei ottanut juttua tutkittavakseen, koska mahdollinen rikos oli tapahtunut Englannissa.

2. Asia vietiin myös muualla (Englannissa?) poliisin tutkittavaksi, mutta poliisi ei ottanut juttua sielläkään tutkittavaksi, koska uhrin henkilöllisyys ei ollut tiedossa.

3. Uhrin (Bekkan) henkilöllisyys on tällä hetkellä tiedossa.

4. Bekkan lisäksi on mahdollinen toinenkin uhri. Tämä toinen uhri oli Lloydin seurakunnan vanhimman teini-ikäinen tytär.

Joskus kun lueskelin Lloydin kirjaa, ihmettelin miten hän kävi sivukaupalla erään seurakuntansa vanhimman kimppuun. Kirjassaan hän antaa ymmärtää, että tuo vanhin, jota Lloyd kutsuu nimellä Geoffrey, oli turhan innokas, puuttui hänelle kuulumattomiin asioihin ja paimensi liian innokkaasti seurakuntaansa. Nimenomaan Geoffreyn tapaus sai haaratoimiston puuttumaan peliin ja Lloydilta otettiin vanhimman natsat. Olisiko tuo Kimin ja Mikeyn mainitsema vanhin juurikin Geoffrey? Mene ja tiedä.

Kaikesta semihörhöilyistään huolimatta Kimin ja Mikeyn uskottavuus tässä asiassa on parempi kuin Lloydin. Uskottavuutta lisää se, että Kim ja Mikey eivät koskaan ole pyrkineet rahastamaan kanavallaan. Videot eivät ole kaupallistettuja.
Observer
Viestit: 161
Liittynyt: 15.05.2014 18:45

Re: Lloyd Evans

Viesti Kirjoittaja Observer »

Niin ne ajat muuttuu - tätä nykyä luotan enemmän tuohon vauhkoon kaksikkoon kuin Lloydiin. Ja joskus on maanjäristyksistäkin jotain hyötyä, ilman sitä tämä asia tuskin olisi nytkähtänyt eteenpäin.

Sitä en silti tajua, miksi Lloyd olisi käyttänyt viestinnässään sähköpostiosoitetta, jossa on hänen nimikirjaimensa ja syntymävuotensa. Luulisi että seksichateissa haluaisi olla enemmän anonyymi. Tosin hänen alkuperäinen tarkoituksensa oli varmaan kyllä touhuilla vähän vanhempien ja "laillisten" tyttöjen kanssa, joten siinä valossa sen voi ehkä ymmärtää.

Toinen erikoinen juttu on, että kyseinen sähköpostiosoite suljettiin vasta aivan lähiaikoina, viimeisen 20 päivän sisällä. Sekin on outoa, luulisi että Lloyd olisi lakkauttanut sen jo silloin kun tilanne oli päällä eikä vasta nyt kun asia tuli esille.
Weathertop
Moderaattori
Viestit: 1532
Liittynyt: 17.06.2017 19:35

Re: Lloyd Evans

Viesti Kirjoittaja Weathertop »

Kim ja Mikey ovat välillä erehtyneet, ja jotkin heidän käsityksensä ovat hieman kummallisia, mutta ymmärtäneekseni he eivät ole koskaan valehdelleet. Nyt kyse on heidän taholtaan valehtelusta, jos "Marko" on keksitty henkilö, kuten Evans väittää. Historian valossa en usko heidän valehtelevan, ja mikä edes olisi heidän motiivinsa tuollaiselle valehtelulle? Evansilla puolestaan on selvä syy valehdella, jos Kim ja Mikey puhuvat totta.
"The universe is not fine-tuned for life; life is fine-tuned to the universe." - Victor J. Stenger
Observer
Viestit: 161
Liittynyt: 15.05.2014 18:45

Re: Lloyd Evans

Viesti Kirjoittaja Observer »

Syväkurkku
Viestit: 517
Liittynyt: 06.04.2018 16:42

Re: Lloyd Evans

Viesti Kirjoittaja Syväkurkku »

Lloydin uskottavuus parani kerta heitolla, luulisi Dijanan tietävän sukulaisensa. Olisiko Kimiä ja Mikeytä höynäytetty oikein kunnolla?

Ihmetyttää vain, että tämä lausunto esitettiin ainoastaan maksavalle Patreon yleisölle. Patreon jäsenten määrä tippuu edelleen tasaista vauhtia, enää 739 jäsentä jäljellä.
KimMikeyn Todistaja

Re: Lloyd Evans

Viesti Kirjoittaja KimMikeyn Todistaja »

Lloydin uskottavuus parani kerta heitolla, luulisi Dijanan tietävän sukulaisensa. Olisiko Kimiä ja Mikeytä höynäytetty oikein kunnolla?

Ihmetyttää vain, että tämä lausunto esitettiin ainoastaan maksavalle Patreon yleisölle. Patreon jäsenten määrä tippuu edelleen tasaista vauhtia, enää 739 jäsentä jäljellä
Kun haluaa että joku asia on tietyllä tavalla tai on jo valmiiksi tuominnut jonkun syylliseksi niin silloin jokainen asia epäilyttää ja ihmetyttää.

Täällä on esitetty ettei pyhimys-pariskunta Kim ja Mikey voisivat olla vilpillisia koska eivät ole kaupallistaneet kanavansa, mutta mulle tulee useita motiiveja miksi valehtelisivat Lloydista:
1) Kateus ja kilpailu tilaajamääristä. Haluavat olla johtotähtenä Youtuben luopioporukoissa.
2) Perinteinen suvaitsemattomuus muihin elämänkatsomuksiin. Ateistin on pakko olla paha ja ainoastaan Jeesukseen uskoviin voi luottaa.
3) Tässä pariskunnassa on selvästi näkyvissä se narsismi josta Lloydia syytetään. Haluavat johtaa ja olla jonkun yhteisön "karismaattisina" ja viisaina johtajina. Selvästi ovatkin päässet kultti-johtajien tasoon entisten todistajien kesken. Näköjään myös Suomessa.

4) Ovat ilkeitä mulkvisteja jolle Lloydin koko olemus ärsyttää. Hänen habitus, tapa välttää kirosanoja tuotannoissa tai pelkästään ollessaan "Limey" omalla aksentillaan.

Ennen kaikkea moni haluaa lynkata eikä malta odottaa että asiat selviävät,vaan haluavat että jotain raflaava paljastuisi. Parhaat teoriat ovat mun mielestä olleet että Lloyd on biseksuaalinen Vartiotornin salainen agentti joka tekee yhteistyötä Vapaamuurareiden eliitin kanssa. Eli vihjailtiin että hän olisi myös satanisti. Ateisti ei usko jumaliin, demoneihin ja satuolentoihin. Saatana on ateistille yhtä paljon satuolento kuin Shiva, Allah tai Jahve. Lloyd on joissa piireissä tuomittu koska he haluavat että asiat ovat niin. Fakta että Vartiotorni-seura puuttuvat ihmisten seksuaalisuuteen tiedetään jo. Vaikka Raamattu ei kiellä masturbaatiota eikä mainitse edes aiheen niin siitä tehdään jokaiselle nuorelle taakka jossa pitää olla "runkkaus-morkkis". Avioliitossakin VT kyttää mihin sukupuolielimiä tungetaan ja missä suu sijaitsee aktin aikana. Yritä nyt sitten pariskuntana olla spontaani ja tuottaa toisille tyydytystä kun olet tilivelvollinen Lahkolle mitä kotona on tapahtunut.

Siitä voi seurata melko vääristynyt kuva seksistä ja kenties Lloyd näki että seksi maksullisen naisen kanssa ei ole pettämistä kun tapahtuma on melko kliininen. Ihmettelen miksi Lloyd meni tunnustamaan tällaisen asian kun se on kokonaan heidän perheen sisäinen asia! Henkilöt jotka kokevat että heitä on huijattu kun Lloyd on käyttänyt rahaa tällaiseen vaikuttavat melko naiveilta. Mitä luulevat että tapahtuu kun vapaaehtoisesti lähettävät rahaa tuntemattomalle henkilölle. He ovat saaneet sirkushuveja Lloydin kanavan kautta ja sen enempää ei oikeasti voi odottaakaan. Toivon tosiaan ettei nämä henkilöt koskaan saa ns. nigerialaiskirjeitä missä sanotaan että joku on testamentannut heille 23 miljoonaa!! Näinhän kävi entiselle kansanedustajalle josta tuli Jehovan todistaja. Huijaus meni täydestä ja mies joutui suuriin rahavaikeuksiin.
Exxxxxxxx

Re: Lloyd Evans

Viesti Kirjoittaja Exxxxxxxx »

Käsittääkseni kyseinen huijattu ei ollut päivääkään kansanedustaja.
Kekkosen luottoministeri kylläkin.
Weathertop
Moderaattori
Viestit: 1532
Liittynyt: 17.06.2017 19:35

Re: Lloyd Evans

Viesti Kirjoittaja Weathertop »

Jos on tosiaan olemassa tarve tuomita Evans uusien auktoriteettien löytämiseksi, sitä tarvetta on tietenkin syytä varoa. Joka tapauksessa Evans näyttäisi olevan tällä hetkellä voiton puolella. Aika näyttää, miten trilleri etenee.

Näin sivumennen sanoen, olen itse ateisti ja satanisti. Satanismi ei välttämättä tarkoita saatananpalvontaa. En tosin usko Evansin olevan missään mielessä satanisti.
"The universe is not fine-tuned for life; life is fine-tuned to the universe." - Victor J. Stenger
Syväkurkku
Viestit: 517
Liittynyt: 06.04.2018 16:42

Re: Lloyd Evans

Viesti Kirjoittaja Syväkurkku »

Omalta osaltani olen tähän mennessä tuominnut sen, minkä Lloyd on itsekin tunnustanut. Tähän liittyy tukijoiden rahojen käyttäminen prostituutioon, vieläpä kriminalisoidussa tilanteessa. Samoin pettäminen on tuomittavaa. Mitä tulee myöhempiin syytteisiin, mielestäni täällä on lähinnä pohdittu niiden uskottavuutta. Aluksi ne näyttivät kohtalaisen uskottavilta, Dijanan lausuman jälkeen vaakakuppi heilahti toiseen suuntaan. Jotenkin kuitenkin tuntuu, ettei tässä näytelmässä ole vielä kaikkea nähty. Poliisitutkinta on kesken ja siinä epäilemättä arvioidaan myös Dijanan kertomuksen painoarvo. Dijana on taloudellisesti täysin riippuvainen Lloydista.
KimMikeyn Todistaja kirjoitti: 19.02.2022 13:05 Henkilöt jotka kokevat että heitä on huijattu kun Lloyd on käyttänyt rahaa tällaiseen vaikuttavat melko naiveilta. Mitä luulevat että tapahtuu kun vapaaehtoisesti lähettävät rahaa tuntemattomalle henkilölle. He ovat saaneet sirkushuveja Lloydin kanavan kautta ja sen enempää ei oikeasti voi odottaakaan. Toivon tosiaan ettei nämä henkilöt koskaan saa ns. nigerialaiskirjeitä missä sanotaan että joku on testamentannut heille 23 miljoonaa!! Näinhän kävi entiselle kansanedustajalle josta tuli Jehovan todistaja. Huijaus meni täydestä ja mies joutui suuriin rahavaikeuksiin.
Kun Seura haastoi aikoinaan Faithleaksin oikeuteen, Lloyd markkinoi Faithleaksin rahankeräystä. Rahat oli tarkoitettu oikeudenkäyntiin Seuraa vastaan. Kerätyksi saatiinkin 13 680 dollaria. Faithleaks kuitenkin sopi asian oikeuden ulkopuolella ja kerätyt rahat katosivat taivaan tuuliin. Lloyd otti tästä herneen nenään ja kommentoi asiaa Twitterissä seuraavasti:
If you ask for money for a specific reason, you spend it accordingly or you give it back.
Lloyd on koko ajan kerännyt rahaa työlleen, ei itselleen. Omalla logiikallaan Lloydin pitäisi palauttaa rahoja. Mutta ainahan ei muihin kohdistettuja sääntöjä sovelleta itseen.

Vähän off-topic, mutta Olavi J. Mattilan kertomukseen voi tutustua vaikkapa tammikuun 2012 Herätkään artikkelista "Koskaan ei ole liian myöhäistä tulla Jumalan ystäväksi". Seurahan tietysti yritti saada tapauksesta kaiken mahdollisen irti. Entisiä ministereitä on harvemmin nähty Jehovan todistajana. Mattilan vankeustuomio kuitenkin unohtui artikkelista. Sinänsä Mattilan tapaus on surullinen. Valtion rahoja hukkui iso määrä Valmetin seikkailuihin, omat rahat menivät, entisen moninkertaisen ministerin ura loppui syöksyyn ja kun vielä vaimo kuoli ja tyttärelle tuli syöpä, ei kauheasti ihmettele kun pelastus löytyi uskonnosta. Juuri tällaisilla hetkillä kulteilla on tapana iskeä.

Olavi J. Mattila ei tosiaan milloinkaan ollut kansanedustaja. Myös Lloydin vertaaminen nigerialaiskirjeiden lähettäjiin on kohtuutonta.

Ateisteja ollaan täälläkin.
Viimeksi muokannut Syväkurkku, 20.02.2022 09:02. Yhteensä muokattu 3 kertaa.
Vempula
Viestit: 372
Liittynyt: 05.04.2015 09:04

Re: Lloyd Evans

Viesti Kirjoittaja Vempula »

Cappytan jututti Kim Silviota tunnin verran viime yönä (Suomen aikaa). Aluksi kertaavat Kim Silvion Lloydista esittämiä väitteitä sekä analysoivat Lloydin reaktioita niihin. Sellaisille, jotka ovat seuranneet tapahtumien vaiheita, mielenkiintoisimmat kohdat osunevat noin 40 - 60 minuutin paikkeille. Kim Silvio kertoo suhteestaan Lloydin vaimoon sekä Thaimaan-matkaa edeltäneistä ja sen aikaisista tapahtumista. Lloydin asenteesta ja toiminnasta Kim Silvio sanoo suorat sanat.

Uudemmista "Markoon" liittyvistä asioista Kim Silvio ei puhu, sillä hänellä ole niiden kanssa mitään tekemistä. Kim Silvio kuitenkin välitti Kim & Mikeyltä saamansa "Becca-chatin" kuvakaappaukset Lloydin vaimolle, joka totesi, ettei niissä jutuissa ole mitään perää.

https://www.youtube.com/watch?v=oRXJ0YVWfSg
Weathertop
Moderaattori
Viestit: 1532
Liittynyt: 17.06.2017 19:35

Re: Lloyd Evans

Viesti Kirjoittaja Weathertop »

Syväkurkku on mielestäni oikeassa. En minäkään ole nähnyt tässä ketjussa sellaista, että Evansin haluttaisiin olevan syyllinen muuhun kuin mitä hän on itse tunnustanut. Mutta kovin laajasti en ole seurannut keskustelua muilla foorumeilla.
"The universe is not fine-tuned for life; life is fine-tuned to the universe." - Victor J. Stenger
KimMikeyn Todistaja

Re: Lloyd Evans

Viesti Kirjoittaja KimMikeyn Todistaja »

En minäkään ole nähnyt tässä ketjussa sellaista, että Evansin haluttaisiin olevan syyllinen muuhun kuin mitä hän on itse tunnustanut. Mutta kovin laajasti en ole seurannut keskustelua muilla foorumeilla.
Onhan täälläkin ollut huhujen levittämisiä ja spekulaatioita vaikka mistä. Suomeksi sanottua juoruilua. Faktaa on ollut huomattavasti vähemmän.
Omalta osaltani olen tähän mennessä tuominnut sen, minkä Lloyd on itsekin tunnustanut. Tähän liittyy tukijoiden rahojen käyttäminen prostituutioon, vieläpä kriminalisoidussa tilanteessa. Samoin pettäminen on tuomittavaa
Sen olen kyllä jo tajunnut, enkä pyri viemään keneltäkään tuomitsemisen ja moralisoimisen nautintoa ja iloa. Tuomio ei kuitenkaan ole kovin oikeudenmukainen kun tietoa kaikesta ei ole. Ei ole mitään tietoa että Lloyd olisi käyttänyt korvamerkittyjä Patreonrahoja maksullisiin naisiin. Kovasti kuitenkin näyttää olevan tietoa Evans-perheen taloudellisesta tilasta:
Dijana on taloudellisesti täysin riippuvainen Lloydista.
Kuka paljasti tämän tiedon? Kim &Mikey taas? Dijana saattaa hyvinkin omassa hiljaisuudessaan harrastaa jotain omaa yritystoimintaa. Mistä tiedätte kun teette kovia väitteitä heistä. Mitä oikeasti tiedätte Dijanasta muuta kuin mitä Lloyd on sanonut ja esittänyt? Samoin saattaa Lloydillakin olla omia bisneksiä ja tuloja muualta. Ainakin hänellä on tuloja kirjojen ja T-paitojen myynnistä. Ehkäpä hän on käyttänyt T-paitarahoja maksullisiin?
Närkästyneet tuomarit pitää olla varmoja kaikista faktoista ellei halua päätyä naurettavien juoruilijoiden kastiin. Kuinka moni täällä on itse lähettänyt rahaa Lloydille? Jos ei itse ole lähettänyt rahaa niin ei ole myöskään mitään aihetta moralisoida.
Patreon jäsenten määrä tippuu edelleen tasaista vauhtia, enää 739 jäsentä jäljellä.
Näinhän tehdään internetissä ja muutenkin kaupankäynnissä. Äänestät jaloilla. Ellet hyväksy jotain viet rahojasi muualle. Onhan siellä näköjään 739 jotka eivät koe Lloydin rahakäyttö häiritsevänä. Muut jotka kokevat sen rikollisena kannatta varmaan tehdä asiasta rikosilmoitus, eikä spekuloida pseudotuomareiden kesken.

En vertaile Lloydin toimintaa nigerialaiskirjeisiin, vaan kirjoitin että "Toivon tosiaan ettei nämä henkilöt koskaan saa ns. nigerialaiskirjeitä missä sanotaan että joku on testamentannut heille 23 miljoonaa!!" Jos on liian luottavainen internetissä ja luottaa sinisilmäisesti eri tubettajien lupauksiin tai otttaa jokaisen sanan liian kirjaimellisesti on altis vaikka mille huijaukselle. Lähdekriittisyys on avainsana. Kun vapaaehtoisesti lähetät rahaa, niin olet itse vastuussa. Miettimisiä onko "me" vai "my work" ovat aika turhia ellei ole viemässä asian oikeuteen sopimusrikkomuksena. "My work" voidaan hyvin tulkita suomeksi "työtäni"..duunini. Duunista maksetaan palkkaa. Lloydin kanava ei ole markkinoitu pelkästään aatteellisena työnä ja jos kaupallistettu kanava ärsyttää ja tuntuu väärältä, älä katsoa sitä sitten!
Lloydin Todistaja

Re: Lloyd Evans

Viesti Kirjoittaja Lloydin Todistaja »

Tämä oli aika hyvä video:

https://www.youtube.com/watch?v=KUiC5dt-VIg
Vastaa Viestiin