Entinen vanhin teki itsemurhan karttamisopin vuoksi

Yleistä keskustelua Jehovan todistajista.

Valvoja: Moderaattorit

Observer
Viestit: 153
Liittynyt: 15.05.2014 18:45

Entinen vanhin teki itsemurhan karttamisopin vuoksi

Viesti Kirjoittaja Observer »

Michaelin omatunto ei kestänyt sitä, miten hän joutui kohtelemaan ihmisiä oikeuskomiteoissa. Hän varoitti seurakuntalaisia, kun hän tiesi vanhimmistolle tulleen esittelykirjeen perusteella, että seurakuntaan oli muuttanut seksuaalirikoksesta tuomittu henkilö. Hän ei voinut sietää myöskään näitä hallintoelimen jäsenen Geoffrey Jacksonin valheellisia sanoja Australian komissiossa. (Vanhimmat väittivät videota luopioiden tekemäksi väärennökseksi!)

https://www.youtube.com/watch?v=CEOXYD9Sg7s

Tämän kaiken takia häntä alettiin karttaa ja hän menetti kaikki ystävänsä. Seurakunnan vanhimmat käänsivät myös hänen vaimonsa ja lapsensa häntä vastaan. Michael otti itseltään hengen 24.5.2022.Michaelin haastattelu on tässä videossa ensin. Seuraavassa osassa on WT-History -kanavan Jeffin ja Paulin keskustelua aiheesta - mutta vasta 28 minuutin kohdalta alkaa osuus, joka on kuvattu Michaelin kuoleman jälkeen. Siinä Jeff kertoo viesteistä, joita Michael lähetti hänelle viimeisten kuukausien aikana.

Jehovan todistajien uskonto tuhosi jälleen yhden elämän ja vei neljältä lapselta isän. Tällainen tapaus pitäisi saada jokaisen lehden etusivulle. Voi vain ihmetellä, miten tilanteen aiheuttaneet vanhimmat voivat elää itsensä kanssa tällaisen tragedian jälkeen?
Observer
Viestit: 153
Liittynyt: 15.05.2014 18:45

Re: Entinen vanhin teki itsemurhan karttamisopin vuoksi

Viesti Kirjoittaja Observer »

Hautaustoimiston sivulta löytyy mm. Michaelin muistovideo

https://www.tullahomafuneralhome.com/ob ... hael-Moore
Vastaa Viestiin