Milloin Harmageddonin sota alkaa?

Yleistä keskustelua Jehovan todistajista.

Valvoja: Moderaattorit

Avatar
Johanneksen poika
Viestit: 3645
Liittynyt: 29.04.2007 13:49
Paikkakunta: Espoo
Viesti:

Milloin Harmageddonin sota alkaa?

Viesti Kirjoittaja Johanneksen poika »

Kuva
Kuva: OpenShot Video Editor

Jehovan todistajien järjestö on koko historiansa ajan keskittynyt maailmanlopun ennustamiseen ja julistamiseen. Maailmanloppu tarkoittaa heille Harmageddonin sotaa, jossa tuhotaan yli 99 prosenttia maailman ihmisistä. Vain Jehovan todistajat säilyvät hengissä ja aloittavat sen jälkeen paratiisin rakentamisen. Näin Jehovan todistajien raamatuntulkinta asian ilmaisee.

Maailmanlopun ja Harmageddonin ennustuksista on tehty uusi video.

Tällä videolla pääsevät ääneen Kaarlo Harteva, Harold V. Mouritz, Heikki Kankaanpää sekä hallintoelimen jäsenet Geoffrey Jackson, Anthony Morris ja Stephen Lett. Lisäksi videolla siteerataan Charles Taze Russellia, Joseph Franklin Rutherfordia ja Erkki Kankaanpäätä.

Videon kesto on noin 22 minuuttia. Vaikka se on aika pitkä, se kannattaa katsoa kokonaan. Video voi saada aikaan "ahaa"-elämyksiä.

Katso video täältä.
Jepp-ex
Viestit: 18
Liittynyt: 20.11.2008 23:26

Re: Milloin Harmageddonin sota alkaa?

Viesti Kirjoittaja Jepp-ex »

Kiitokset, olipahan hyvä kooste. Pitkästä aikaa palstalla katselemassa, koska pariin kertaan erotettu (mielenterveys ongelmana) haluaa taasen takaisin seurakuntaan ja laittoi viestiä valtakunnasta joka koittaa pian. Tätä videota en kehtaa laittaa vaikkakin voin viellä asioista keskustella ennekuin taas hän mukana toiminnassa. Sääntö nroxxx, että teokreettisista kysymyksistä ei saa keskustella erotetun kanssa tulee voimaan. Viellä kuulemma saan esittää vastaväitteit, mutta ei vaan jaksa ja ei kiinnosta, Omasta erotuksesta jo yli 30v, mutta aina nämä pulpahtavat välillä pintaan.

Ihmettelen sinnikkyyttä palata takaisin, ei käy mun järkeen millään. Ehkäpä tulee taasen sellanen 5v taukoa yhteydenpitoon, kuten aiemmalla kerrallakin. Hereillä koska ei vaan saanut unta ja piti vastata viestiin mikä tulevan valtakunnan tiimoilta tuli sekä pyyntöä liittyä seuraan.

PS. Kovin pulskasti voi jenkkihallinto kuvista päätellen ja ei näemmä naisia siinä mukana vielläkään taida olla.

PS2. Tämä video pitää näyttää vaimolle, niin ymmärtää paremmin tuon manipuloinnin ja ohjaamisen. Ulkopuolinen joka ei ole ikinä mukana ollut on välillä vaikea käsittää asiaa miksi uskonto marssii perhesuhteiden edelle.
Vastaa Viestiin