Eroon huonoista tavoista?

Yleistä keskustelua Jehovan todistajista.

Valvoja: Moderaattorit

Jakke
Viestit: 1843
Liittynyt: 28.04.2007 18:23
Paikkakunta: Kuopio

Viesti Kirjoittaja Jakke »

Ninth kirjoitti:
mana kirjoitti:
Jakke kirjoitti:lievät huumekokeilunikin olen tehnyt JT-perheiden kasvattien kanssa (ei olleet silloin kastettuja, mutta julistajia kuitenkin).
Samoin, paitsi että kastettujen ja olinhan minäkin tosiaan silloin kastettu. Enkä ollut vielä mitään eroomisia suunnitellut.
Saako kysyä, soimasiko (JT-)omatunto, vai mitä pyöri mielessä?
Eipä juuri. Pidin sitä "pienenä syntinä" moneen muuhun asiaan verrattuna.
How's your Jesus Christ been hangin'? -Tori Amos
Vieras

Viesti Kirjoittaja Vieras »

Uskontokin voi orjuuttaa huumeen lailla ja saada tekemään sellaista, mikä tuntuu myöhemmin älyttömältä. Elämä on parasta huumetta! on hyvä slogan. Toinen hyvä slogan oli se mielenosoitusbanderolli, että "elämä alkaa Vartiotornin jälkeen". :idea:
Valtakunnan palvelija
Viestit: 35
Liittynyt: 23.09.2007 09:28

Viesti Kirjoittaja Valtakunnan palvelija »

Anonymous kirjoitti:... Elämä on parasta huumetta! on hyvä slogan..:idea:
Kyllä näin on. Siihen jää heti koukkuun ja kuolee varmasti.

Jälkikäteen näkee hyvin omat ylilyönnit jotka teki vapauden huumassa. Tämä on luonnollista JT-totalitarismin jälkeen.
Hyvän elämän perusta on kohtuullisuus. Säännöllinen tai päivittäinen tupakan, huumeiden tai alkoholi-huumeen käyttö on kohtuutonta. Riippuvuuden takia nämä orjat kuitenkin sulkevat silmänsä siltä haitalta jota he aiheuttavat itselleen ja muille. Aivan kuten nämä lahkolaiset, he jatkavat laput silmillä, ja perustelevat toimintaansa usein kestämättömin väittein.

Toiset osaavat hallita kehoaan ja mieltään, ja toiset eivät niinkään. En tiedä mikä olisi paras hoitokeino. Kenties peiliin katsominen auttaisi. Ja itsetutkistelu muutenkin.
Turhapuro
Viestit: 137
Liittynyt: 28.05.2007 10:39
Paikkakunta: Etelä-Suomi

Viesti Kirjoittaja Turhapuro »

Kysymys. Mitkä normaalielämässä on huonoja tapoja?

Elämällä elämää työtä tehden ja veroja maksaen. Juo siilloin viiniä kun huvittaa ja poltaa tupakkaa jos haluaa. Kaiken lisäksi pyrkii olemaan hyvä lähimmäisilleen ja ei aiheuta heille ikävää. Mitä muuta vaaditaan hyvältä elämältä? Kaiken lisäksi normaali auttamisen halu ihmisiä kohtaan, joka on normaalin rajoissa. Kerjäläisille en euroa anna, mutta jos eteen osuu joku oikea spuge, niin saatan antaa kaljarahat =D (edellyttää rehellisyyttä, ei mihinkään bussilippuun, vaan ihan kaljaan=)

Isäni ei antanut latia jollekkin ratikkalipun pyytäjälle, mutta kerran oli rehellinen spuge. joka oikeesti tarvitsi kaljaa ja pyysi rahaa. Faija antoi ja sanoi, että olet rehellinen mies =) Spuge kertoi, että pakko saada olut. Se sai =D (työn puolesta näihin tilanteisiin törmättiin ja kaiken laista näki)
-Joskus näin mustavalkoisena kaiken, mutta nyt kun näkee värit, niin paljon kauniimpi on maailma- -tp07-
Valtakunnan palvelija
Viestit: 35
Liittynyt: 23.09.2007 09:28

Viesti Kirjoittaja Valtakunnan palvelija »

Näinhän se on ettei elämää kannata pelätä. Kerran täällä vain eletään, joten jos tupakka on se hyvän elämän ehto, niin antaa palaa. Itsekin tykkään harjoittaa paheita joskus.

Kuitenkin.. Terve sielu terveessä ruumiissa. Terveellisyys kyllä näkyy ja tuntuu. Siihen kannattaa pyrkiä.
Analysoija
Viestit: 1234
Liittynyt: 21.07.2007 19:51

Viesti Kirjoittaja Analysoija »

Valtakunnan palvelija kirjoitti:Näinhän se on ettei elämää kannata pelätä. Kerran täällä vain eletään, joten jos tupakka on se hyvän elämän ehto, niin antaa palaa. Itsekin tykkään harjoittaa paheita joskus.

Kuitenkin.. Terve sielu terveessä ruumiissa. Terveellisyys kyllä näkyy ja tuntuu. Siihen kannattaa pyrkiä.
Suomessa ylipainosta ja vääränlaisesta ruokavaliosta johtuvia kuolemia on enemmän monien tutkimusten mukaan kuin tupakasta.

Siksi mieluummin sauhuttelen ja pyrin vallitsemaan "outokumpuani" ja tarkkailemaan syömisiäni :idea:
madgyver
Viestit: 289
Liittynyt: 30.04.2007 13:35

Viesti Kirjoittaja madgyver »

Mun elintavat on poisjäämisen jälkeen menny kyllä huonommaksi. Tupakkaa palaa paljon enemmän kuin jeppuaikoina (kyllä, paloi sitä silloinkin ja välillä aika runsaastikin) ja ruokavaliokin on suhteellisen epäterveellinen (tosin en ole koskaan mikään terveysruokaintoilija ollut). Toisaalta, alkoholinkäyttö on vähentynyt todella paljon. Dokauskertoja on paljon harvemmin kuin ennen :) Mutta jos pitäisi valita, niin ennemmin kuolema viiskymppisenä sydäninfarktiin, kuin loppuelämä jeppuloissa.
"Viime vuosina on miljoonista ihmisistä eri puolilla maailmaa tullut Jehovan todistajia. Kaikkien heidän pitäisi olla hyvin selvillä sen järjestön historiasta, jonka yhteydessä he ovat.” (Vartiotorni 1. toukokuuta 1994 sivu 16)
possessed by Satan
Viestit: 43
Liittynyt: 28.09.2007 12:51
Paikkakunta: Tampere

Viesti Kirjoittaja possessed by Satan »

Haave ikuisesta elämästä paratiisissa maan päällä
Ei kiinnosta 8)
Jesus Saves!!!...yeah right....
Kaarmis
Viestit: 3909
Liittynyt: 29.04.2007 22:13

Viesti Kirjoittaja Kaarmis »

Valtakunnan palvelija kirjoitti:Näinhän se on ettei elämää kannata pelätä. Kerran täällä vain eletään, joten jos tupakka on se hyvän elämän ehto, niin antaa palaa. Itsekin tykkään harjoittaa paheita joskus.

Kuitenkin.. Terve sielu terveessä ruumiissa. Terveellisyys kyllä näkyy ja tuntuu. Siihen kannattaa pyrkiä.
Mens sana in corpore sano, Mene saunaan, niin korpraali sano. :lol:

Tällä hetkellä tupakka maistuu hyvältä. Jos aloitin sen 42vee (idioottimaista eikö totta) joten saattaa olla kuoleman kannalta yx hailee poltanko vai en. Ja jos ei oo, onko silläkään väliä? :shock:
"Meinasin sanoa että älä tule haudallenikaan. Mutta - tule silti."
Vastaa Viestiin