Ihan vaan väliaikatietona

Yleistä keskustelua Jehovan todistajista.

Valvoja: Moderaattorit

Lehtiveli
Eläkeläinen
Viestit: 1741
Liittynyt: 13.04.2007 10:07
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Lehtiveli »

Kyse onkin siitä esiintyykö joku henkilö julkisuudessa Jehovan todistajana vai ei. Mielestäni riittävä syy linjaukselle on se, etten ainakaan itse haluaisi, että JT-menneisyyttäni reviteltäisiin palstoilla, jos olisin julkisessa työssä. Samoin kunnioitan niitä Jehovan todistajia, jotka ovat julkisessa ammatissa mutta eivät halua esiintyä siellä Jehovan todistajina.

:roll:
Bergerac
Viestit: 2306
Liittynyt: 28.04.2007 08:15
Paikkakunta: Jersey

Viesti Kirjoittaja Bergerac »

Lehtiveli kirjoitti:Kyse onkin siitä esiintyykö joku henkilö julkisuudessa Jehovan todistajana vai ei. Mielestäni riittävä syy linjaukselle on se, etten ainakaan itse haluaisi, että JT-menneisyyttäni reviteltäisiin palstoilla, jos olisin julkisessa työssä. Samoin kunnioitan niitä Jehovan todistajia, jotka ovat julkisessa ammatissa mutta eivät halua esiintyä siellä Jehovan todistajina.
Viisastenkerho on puhunut ja sääntökirjaukset lisätty. Niillä eteenpäin.

Sen verran kommentoin että tulee sitten muistaa vilpittömien Jehovan Todistajien orgaaniseen teknologiaan perustuva "elävä" palsta. Vilpittömiltä Jehovan Todistajilta Seura on kieltänyt internetpalstojen ylläpidon. Mutta korvikkeena tälle, jo ennen internettiä tai bbs:ää, Seura on tarjonnut tilalle orgaanisen elävän ovelta-ovelle palstan sekä me-jt:t-yhteishenki-korotus -palstan. Tämän yhteishenkikorotus-elävän-palstan tiedot saattavat levitä lähes ylivalonnopeudella ylitse seurakuntarajojen vilpittömien Jehovan Todistajien parissa.

Oli sitten lehtiveli tai kuka tahansa luopio julkisessa tai ei-julkisessa työssä niin vilpittömien Jehovan Todistajien orgaaniseen teknologiaan perustuva "elävä" palsta saattaa levittää tietoa luopiosta. Niin lahkon sisällä kuin myös ehkä kiinnostuneille. Ja kuulemma asiat saattavat saada jopa yllättävän extra-lisäkertoimen.

Samoin tämä "elävä ovelta-ovelle"-palsta käyttää käännytystyössä hyväkseen vilpittömiä Jehovan Todistajia, jotka julkisuudessa tai toisaalta lahkoelämän ulkopuolella eivät mainosta lahkouskontoaan. "Juu, sekin on meikäläisiä...."
Ulkomaalaiset jotka rikastuttavat Suomen kulttuuria vastoin Suomen Lakeja, pitää palauttaa kotimaahan. Jos palauttamisen jälkeen uhkaa kuolema niin ei ole meidän ongelma.
Oma maa mansikka, muu maa must(a)ikka. Suomi Suomena.
Vastaa Viestiin