Pieniä lapsia pelotellaan Turussa

Yleistä keskustelua Jehovan todistajista.

Valvoja: Moderaattorit

Vieras

Re: Pieniä lapsia pelotellaan Turussa

Viesti Kirjoittaja Vieras »

Tuo käännyttäminen tavalla, jossa ei muka painosteta, on tullut esille juuri nyt toisessakin ketjussa ja on oma viisas menetelmänsä.

Ihan sama kuin niissä testamentin tekemisissä lahkon hyväksi, porukassa puhutaan että menisivät varat muuten vain ahneille sukulaisille, mutta kenellekään ei henk.koht sanota, että sinun sukulaisesi ovat ahneita. Lahjoitusohjeet ym on vartiotorneissa mutta ylilyönti on ylilyönti, riittää kun asia tuodaan esille ja jätetään vaikutelma vielä hienovaraisuudesta sokurikuorrutukseksi.

Ylilyönniksihän joku vak.yhtiö USA:ssa oli laittanut mainoksensa, kun ruumisarkun ympärillä omaiset iloitsivat hyvästä vakuutuksesta ja sen nyt tuomista eduista. Seurantatutkimus ei hyvää osoittanut.

Kauppakorkeakouluissahan sitä varmaan tutkitaan, että millä keinoin siinä parhaiten lopullisen päätöksen saa puristettua asiakkaasta, joka ei osaa poistua paikalta vaan antaa myyntimiehen muistella ja esittää kaikki temppunsa ja mielistelynsä mitä suinkin on kuullut. Ensimmäisinä kiinnostuneina on vartiotorniseuran hengellinen johtoelin, yhteyskanava jehovalle, hengellä voideltujen jalompi jäännös ym ym jonottamassa tietoa
Aaac
Viestit: 1644
Liittynyt: 28.04.2007 15:11

Re: Pieniä lapsia pelotellaan Turussa

Viesti Kirjoittaja Aaac »

Turun Sanomissa on julkaistu jehovantodistajia puolustava yleisönosastokirjoitus:

http://www.turunsanomat.fi/mielipiteet/ ... 0:0:0:0:0:
Religionsfri.
Umpi_vieras

Re: Pieniä lapsia pelotellaan Turussa

Viesti Kirjoittaja Umpi_vieras »

Käännytys-lahko-oppi perustuu järkeilylle, pelottelulle, ja hillittömälle lupaukselle.
Vieras kirjoitti: Lasten asema JT-uskonnossa ei ole mikään herkullinen: koulussa kiusataan ja mitään ei saa tehdä. Aina pitää olla erilainen kuin muut ja pelätä harmagedonia ja demoneita....
Tältä pohjalta, tukahdetuista tunteista sitä sitten kasvaa kyynisä, kylmiä aikuisia, joista osa retkahtelee sitten kaidalle polulle ja sen väärälle puolelle.
Vieras

Re: Pieniä lapsia pelotellaan Turussa

Viesti Kirjoittaja Vieras »

Lapsia käännytetään vahvasti, jos vain toinen vanhemmista sen sallii. Toisen vanhemman sana ei silloin paina. Omivat lapsia, koska se on hyvä kanava hankkia seuraan numerojäseniä ja kasvattaa ja iskostaa seuran ideologia elämään jo varhemmin kuin lapsi asioita edes kykenee ymmärtämään. "Aikuiskaste".
Vieras

Re: Pieniä lapsia pelotellaan Turussa

Viesti Kirjoittaja Vieras »

Muistan asiaan osallisen kertomana, että Espoossa olisi joskus vähintään 10 v sitten tullut viranomaisasia lasten käyttämisestä ovityössä.

Lastensuojelulakiin tms olisi vedottu ja esitetty että lapsia ei saisi semmoisessa käyttää.

Nyt tulee vain mieleen, että lapsiahan laitetaan yleisesti kouluistakin myymään niitä rintamerkkejä eri tarkoituksiin ja lehtiä myös.

Siten juttu ei liene ainakaan ollut toiminnan kieltämiseen päättynyt
Vieras

Re: Pieniä lapsia pelotellaan Turussa

Viesti Kirjoittaja Vieras »

Lasten pitäisi saada olla lapsia eikä pieniä aikuisia. Kaikki se istuttaminen niissä kokouksissa ja aikuistenkin mielestä pitkäveteisten asioiden kertaaminen vahingoittaa lasten sielunelämää. Kouluja pitäisi edes saada käydä. Niistä on oikeasti hyötyä. Lapset vain kehotetaan saamaan joku ammatti, että voi sitten osallistua enmmän JT-toimintaan. Valmiiksi suunniteltu tulevaisuus! Ihan sama kuin oma mutsi ja faija olisivat etukäteen päättäneet: "Meidän tytöstä tai pojasta tulee sitten isona..."

Mikä se on se paljon puhuttu lasten "oma tahto" hengellisten asioiden suhteen? Onko joku alkanut lapsuudessaan itsenäisesti tankkaamaan VT:tä? Mikä on pelottelun vaikutus?
Vastaa Viestiin