Islam vaarallinen kultti?

Uskontoon liittymätön keskustelu.

Valvoja: Moderaattorit

wolframium
Viestit: 1070
Liittynyt: 05.06.2007 17:22

Re: Re:

Viesti Kirjoittaja wolframium »

hijt kirjoitti:- Suihkutiloissa on saatava pitää polviin ulottuvia leggingsejä, koska intiimejä paikkoja ei sovi paljastaa edes toisille musliminaisille (hygienia?!)
Lienee sanomattakin selvää että valtaväestöllä ei niinä aikoina ole kyseiseen uimahalliin asiaa. Ehkä tästä(kin) voi päätellä miten paljon suuri osa muslimeista oikeasti haluaa sopeutua tähän yhteiskuntaan.
Toisaalta asiathan kyllä "korjaantuvat" toisen ja useamman polven maahanmuuttajien keskuudessa. Kun muslimin penska käy 9 vuotta tai enemmän länsimaista koulua, niin suurin vanhoillisuus karisee kyllä siinä jos on karistakseen (kuten käy monille Jt-lapsillekin). Jotkut saattavat jopa ryhtyä hyvinkin riettaiksi ja synnin harjoitukseen. Toivoa vain sopii, että vanhoillinen isukki ei ehdi työntää tytärtään parvekkeelta ennen kotoa karkaamista.
Erilaisten ja eri tavoin havainnoivien ihmisten on hyvin vaikeaa tai lähes mahdotonta ymmärtää toisiaan, koska he kutsuvat samaa asiaa eri nimillä ja eri asioita samalla nimellä.
hijt
Viestit: 237
Liittynyt: 09.11.2007 17:16
Paikkakunta: München

Re: Re:

Viesti Kirjoittaja hijt »

wolframium kirjoitti:Toisaalta asiathan kyllä "korjaantuvat" toisen ja useamman polven maahanmuuttajien keskuudessa.
Näin ei ikävä kyllä läheskään aina ole. Eikä se ole edes yllättävää, koska täälläpäin usein kokonaiset taloyhtiöt, jopa korttelit, ovat lähes täysiään turkkilaisten asuttamia. Kontrolli jälkikasvuun pitää, kun eristäydytään muusta yhteiskunnasta kuin JT:t konsanaan.

Mulle on järkyttävimpänä jäänyt mieleen nuoren berliiniläisen turkkilaistaustaisen naisen tapaus, jonka murhan oma perhe suunnitteli ja toteutti siten, että uhrin nuorin veli ampui siskonsa kuoliaaksi. Vaikka alusta asti oli selvää, että tytön perhe on murhan takana, kaikki paitsi se nuorin veli saivat vapauttavan tuomion todisteiden puutteessa. Kun vapauttava tuomio tuli, ne käveli oikeussalista ulos hymyillen ja voitonmerkkejä näyttäen. Voitko kuvitella?! Niin ja se syy miksi tämä tyttö piti tappaa oli se, että hän pukeutui länsimaisiin vaatteisin eikä peittänyt päätään, ja oli näin häpeäksi perheelleen. Eikä tämä tapaus ollut todellakaan ainoa laatuaan, aina vähän väliä näitä tulee julki.
"Raised upon repulsive lies from the time we were born
Driven into heads, holy laws..."
[Paradise Lost ~ Our Saviors]
wolframium
Viestit: 1070
Liittynyt: 05.06.2007 17:22

Re: Re:

Viesti Kirjoittaja wolframium »

hijt kirjoitti:Kun vapauttava tuomio tuli, ne käveli oikeussalista ulos hymyillen ja voitonmerkkejä näyttäen. Voitko kuvitella?! Niin ja se syy miksi tämä tyttö piti tappaa oli se, että hän pukeutui länsimaisiin vaatteisin eikä peittänyt päätään, ja oli näin häpeäksi perheelleen. Eikä tämä tapaus ollut todellakaan ainoa laatuaan, aina vähän väliä näitä tulee julki.
Ota huomioon, että isä-muslimi ehtii kyllä aina siittämään lisää tytär-muslimeja, vaikka entiset tyttäret kivitettäisiinkin. Ylistetty olkoon Abrahamin Jumalan nimi!!
Erilaisten ja eri tavoin havainnoivien ihmisten on hyvin vaikeaa tai lähes mahdotonta ymmärtää toisiaan, koska he kutsuvat samaa asiaa eri nimillä ja eri asioita samalla nimellä.
Nezumi
Viestit: 237
Liittynyt: 01.08.2007 12:18

Re: Islam vaarallinen kultti?

Viesti Kirjoittaja Nezumi »

Osui silmään tuossa Iltalehden sivuja lueskellessa tämä. Lähinnä tuo mainitun lahkon nimi pisti silmään.
"You don't have to keep smiling for someone else..It's okay to smile for your own sake. "
Bergerac
Viestit: 2306
Liittynyt: 28.04.2007 08:15
Paikkakunta: Jersey

Re: Re:

Viesti Kirjoittaja Bergerac »

wolframium kirjoitti: Toisaalta asiathan kyllä "korjaantuvat" toisen ja useamman polven maahanmuuttajien keskuudessa. Kun muslimin penska käy 9 vuotta tai enemmän länsimaista koulua, niin suurin vanhoillisuus karisee kyllä siinä jos on karistakseen (kuten käy monille Jt-lapsillekin). Jotkut saattavat jopa ryhtyä hyvinkin riettaiksi ja synnin harjoitukseen. Toivoa vain sopii, että vanhoillinen isukki ei ehdi työntää tytärtään parvekkeelta ennen kotoa karkaamista.
Toivoa aina sopii ja toisaalta kyllähän Jehovan Todistajuudestakin on mahdollista päästä irti, hintalappu tietysti vaatii veronsa.

Islamin keskuudessa tosin uskonto-kulttuuri-auktoriteetti-sekoitus on perheissä ilmeisemmin jokseenkin erittäin voimakasta. Vanhempien uskonto-kulttuuri-sekoitus-kunnioitus iskostetaan lapsiin pienestä pitäen ja kulttuurin/uskonnon mukaisesti lapsi "oppii" vanhempien auktoriteetin ja tämä ymmärrys jatkuu aikuisiälle saakka. Lapsi kasvaa uskontoon ja kulttuuriin, ehkä vähintään yhtä voimakkaasti kuin Jehovan Todistajatkin. Lapsien velvollisuus on olla nöyrä, totella vanhempia (etenkin isää) mitään kyseenalaistamatta ja täyttää vanhempien toiveet. Mikäli jotain muuta esiintyisi niin vähintään perheen pää hoitaa asiat kuntoon kulttuurin ja uskonnon ohjeiden avulla.
Aikuisiällä sama kunnioitus vanhempia kohtaan tulee jatkua. Jopa niin pitkälle vietynä että asioista riippuen henkilön tulee asettaa vanhempansa jopa omien lapsiensa tai vaimonsa edelle.

Ja kyllä lapsi oppii kotona kulttuurinsa ja uskontonsa kivoja nais-vivahteita. Huomaa ja oppii varmaan seuraaviakin asioita:
- että äiti kysyy isältä luvan jotta saanko käydä lenkillä
- että isällä on isommat oikeudet kaikissa asioissa kuin äidillä
- että äiti aina kehuu mummille kuinka hyvä isä on
- että äiti pitää katsetta lattiassa kun isä kertoo miten asiat ovat(voi iskä käskeäkin äidin olla hiljaa ja pitää katse alhaalla)
- että äidin tulisi pistää isän kaikki määräykset ja säännöt omiensa edelle. Iskän määräykset ja säännöt ohittavat kaiken
mahdollisen. Jos iskä sanoo että äiti ei mene ennalta sovittuun tapaamiseen mummin kanssa niin silloin äiti ei mene.

Mutta kyllä ehkä jotkut länsimaalaistuvat mutta vähän skeptinen olen. Kulttuuri, uskonto, lait, säädökset lienevät melko lujaa juurrutettuna islamiin. Ehkä ajan ja sukupolvien myötä sitten.

Tuli muuten mieleen se, että islamia tunnustuvat usein myös vetoavat siihen että heillä on säädöksiä. Ja säädökset (ei suora laki) ovat vähän niinkuin yksityisiä henkilökohtaisia asioita. Varmaankin vähän samaan tapaan kuin jotkut Seuran suositukset/säädökset.

Harrastakoon jokainen joka haluaa islamia uskontona/kulttuurina, mutta ottakoon huomioon myös Suomen lait ja paikalliset kulttuurit/tavat.
Ulkomaalaiset jotka rikastuttavat Suomen kulttuuria vastoin Suomen Lakeja, pitää palauttaa kotimaahan. Jos palauttamisen jälkeen uhkaa kuolema niin ei ole meidän ongelma.
Oma maa mansikka, muu maa must(a)ikka. Suomi Suomena.
mba
Viestit: 1
Liittynyt: 06.08.2008 20:37
Viesti:

Re: Re:

Viesti Kirjoittaja mba »

Bergerac kirjoitti:Lapsien velvollisuus on olla nöyrä, totella vanhempia (etenkin isää)
Oikeastaan erityisesti äiti pitää huomioida.

Allah’s Messenger, who amongst the people is most deserving of my good treatment? He said: Your mother, again your mother, again your mother, then your father, then your nearest relatives according to the order (of nearness).
Vastaa Viestiin