Pelin henki ymmärretty molemmin puolin?

Yleistä keskustelua Jehovan todistajista.

Valvoja: Moderaattorit

Markku Meilo
Viestit: 13450
Liittynyt: 24.04.2007 10:28

Pelin henki ymmärretty molemmin puolin?

Viesti Kirjoittaja Markku Meilo »

Jotain erinomaista siinä on kun forumkirjoittaja esittää entisten jehovantodistajien/forumiensa valehtelevan ja kirjoittajalta kysytään yksilöiviä esimerkkejä, on vastauksena hiljaisuus. No tämänhän ymmärtää.

Lienee sama erinomaisuus kun jehovantodistajaksi (tai vähintään hengariksi) miellettävän forumkirjoittajan viestiin vastaa viittaamalla Vt-seuran epärehellisyyteen ja valheellisuuteen, ei vastauksena olekaan yksilöimispyyntöä (jaa, no oli viime lokakuussa kerran, mutta siihen uteliaisuus tyssäsikin*). No tämänkin ymmärtää.

*)
http://keskustelu.suomi24.fi/show.fcgi? ... 0020384367

http://keskustelu.suomi24.fi/show.fcgi? ... 0020384448

http://keskustelu.suomi24.fi/show.fcgi? ... 0020384519
Pyrkimykseni olkoon kaikkia miellyttävän keskusteluilmapiirin luominen.
Avatar
Tony
Viestit: 7520
Liittynyt: 28.04.2007 07:38

Re: Pelin henki ymmärretty molemmin puolin?

Viesti Kirjoittaja Tony »

Markku Meilo kirjoitti:Jotain erinomaista siinä on kun forumkirjoittaja esittää entisten jehovantodistajien/forumiensa valehtelevan ja kirjoittajalta kysytään yksilöiviä esimerkkejä, on vastauksena hiljaisuus. No tämänhän ymmärtää.
Vaikka vt-seuralla on ainakin (jopa) yksi vale esittää (se vt-seuran natsienpuolustus hässäkkä, jossa puolustamisen ajankohta oli väärin esitetty), ei kai tämän kesän konventeissakaan annettu mitään konkreettista esimerkkiä luopiovaleesta.

Voisi kuvitella, että tuollaisesta oletetusta valehtelusta olisi edes jotain esimerkkejä, mutta kun ei sitäkään.

Tuo hiljaisuus muuten nojautuu vahvasti siihen, että valesyytöksen esittäjällä ei ole todellisuudessa vartiotorniseurasta ja edustamastaan uskonnosta juurikaan todellista tietoa. hiljaisuuden oletan syntyvän sen siivittämänä, että tuosta ei edes haluta ottaa selvää. Näin se ainakin minulla toimi.
"Jos Seura sanoisi minulle, että tämä kirja on musta vihreän sijaan, minä sanoisin: 'Kappas vaan, voisin vaikka vannoa, että se on vihreä, mutta jos Seura sanoo, että se on musta, niin se on musta!'" - Bart Thompson - piirivalvoja
Markku Meilo
Viestit: 13450
Liittynyt: 24.04.2007 10:28

Re: Pelin henki ymmärretty molemmin puolin?

Viesti Kirjoittaja Markku Meilo »

Tony Syrjänen kirjoitti:hiljaisuuden oletan syntyvän sen siivittämänä, että tuosta ei edes haluta ottaa selvää.
Kuitataan väite valheeksi omassa mielessä ja luotetaan Vt-seuran varmistukseen rehellisyydestään. Toivotaan parasta ja pelätään pahinta, siinä oiva pohja totuudelle.
Pyrkimykseni olkoon kaikkia miellyttävän keskusteluilmapiirin luominen.
Vastaa Viestiin