esittelyni

Rekisteröityneet käyttäjät voivat esitellä itsensä tai kertoa taustoistaan täällä.

Valvoja: Moderaattorit

Leviathan
Viestit: 121
Liittynyt: 11.08.2009 03:10

Re: esittelyni

Viesti Kirjoittaja Leviathan »

Luin tarinasi. Onneksi olet päässyt irti, ja voit nyt aloittaa omaa elämää, sellaista mitä haluat, sellaista mitä kukaan ei määrää miten pitää olla ja tehdä.

Eivät muuten JT:t koskaan lain mukaan mene, he kun ovat lain yläpuolella.

Uskomaton tarina, mutta surullista, että tuo on varmasti totta.

Ihme hiippareita nuo JT:t, elävät täysin yhteiskunnan ulkopuolella, omassa sisäsiittoisessa yhteisössään ja tanssivat perverssien pomojensa tahtiin, jotka saavat suoraan käskyn jumalalta itseltään. Voi vittu mitä touhua...



Muista myös, että jos haluat ja sinusta siltä tuntuu, uskoa voit ilman veljiä ja sisariasi, sillä he eivät sinun sydäntäsi lue, vaan jumala. Eihän jumalan ja ihmisen välille tarvita välikäsiä (kuin ehkä jeesus, mistä en ole kuitenkaan varma). Ja tuo jumala voi olla mitä vain, mikä sinusta oikealta tuntuu. Kristillinen länsimainen jumala tai vaikka Buddha ;) Tai vaikka iloinen huominen ja lastesi hymy!

WOIMIA! Oot jo tähän asti päässyt!
Omilla aivoilla ajattelun tärkeys saattaa joskus unohtua, mutta kun totuus alkaa sinua kuristaa ja pääset sen ikeestä, muistat miten sinulle on suotu vapaa tahto.
pipti
Viestit: 14
Liittynyt: 19.06.2009 14:11

Re: esittelyni

Viesti Kirjoittaja pipti »

kiitos sinulle tosi paljon. tollaisia ihmisiä tarvitsen koska välillä olen ihan hukassa. kiitos
RaM

Re: esittelyni

Viesti Kirjoittaja RaM »

Sinulla lienee tapaamisoikeus lapseesi ja oikeus olla hänen vanhempansa. Pidä siitä kiinni ja opeta hänelle oikeita tosiasioita aina silloin, kun se suinkin on mahdollista. (Kerro hänelle vaikka siitä, että olet itse oppinut huomaamaan, ettei raamatun historia - Jehovan todistajien kreationismi - vastaa yleisesti hyväksyttyä tieteellistä historiankäsitystä niin kansojen kuin eläinkunnankaan osalta -> mm. egytiläinen kronologia ja hirmuliskojen aikakausi.)
pipti
Viestit: 14
Liittynyt: 19.06.2009 14:11

Re: esittelyni

Viesti Kirjoittaja pipti »

hei!
en tiedä tuliko ed. viesti perille kun ei näy mutta lapset asuvat mulla joten voin kyllä pikkuhiljaa opettaa ettei kaikki ole miltä näyttää oman lapsuuden kautta. oma äitini ei pakottanut mihinkään kun oli monta lasta jne.
Bunica
Viestit: 130
Liittynyt: 15.08.2009 19:11

Re: esittelyni

Viesti Kirjoittaja Bunica »

Tony Syrjänen kirjoitti:
pipti kirjoitti:kiikaroinnissa oli vain näkynyt että joku mies kävelee luonani vaikka todellisuudessa henkilöitä oli useita myös nainen. se kuitenkin riitti ja riittää kuulema nykyäänkin vielä.
Hehheh, tää kiteyttää jehovantodistajuuden hyvin -> epäilyt ja oletukset riittävät vallan mainiosti jos niin halutaan, eikä faktoista haluta välittää tuon taivaallista.
Tässä nyt vain on semmonenkin kummallisuus, että joissakin tapauksissa henkilöä ei eroteta eikä edes ojenneta, vaikka olisi minkälainen kasa todisteita. Tässäkin porukassa toiset ovat tasa-arvoisempia kuin toiset. :? Juju on siinä, että mitä vähemmän Suurelle Järjestölle tulee huonoa mainosta, sen parempi. Yksilöt ovat vähemmän tärkeitä - tai ainakin jotkut yksilöt.. siis miten se nyt menikään. No, ajatus oli se, että toiset tekee mitä lystää eikä tarvitse pelättä komiteaan joutumista, toisten ei tarvi tehdä mitään niin jo erotetaan, kuten pipti ja pehmoluopio.
Viimeksi muokannut Tony, 16.10.2009 08:08. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Syy: Lainausta vähän viilattu
Avatar
Tony
Viestit: 7520
Liittynyt: 28.04.2007 07:38

Re: esittelyni

Viesti Kirjoittaja Tony »

Bunica kirjoitti:Tässä nyt vain on semmonenkin kummallisuus, että joissakin tapauksissa henkilöä ei eroteta eikä edes ojenneta, vaikka olisi minkälainen kasa todisteita. Tässäkin porukassa toiset ovat tasa-arvoisempia kuin toiset. :?
Kuinka oikeassa oletkaan.
"Jos Seura sanoisi minulle, että tämä kirja on musta vihreän sijaan, minä sanoisin: 'Kappas vaan, voisin vaikka vannoa, että se on vihreä, mutta jos Seura sanoo, että se on musta, niin se on musta!'" - Bart Thompson - piirivalvoja
Arskavain
Viestit: 578
Liittynyt: 14.11.2007 21:14
Paikkakunta: Tornio

Re: esittelyni

Viesti Kirjoittaja Arskavain »

Tony Syrjänen kirjoitti:
Bunica kirjoitti:Tässä nyt vain on semmonenkin kummallisuus, että joissakin tapauksissa henkilöä ei eroteta eikä edes ojenneta, vaikka olisi minkälainen kasa todisteita. Tässäkin porukassa toiset ovat tasa-arvoisempia kuin toiset. :?
Kuinka oikeassa oletkaan.
Itse olenkin taipuvainen heittämään oikeudenmukaisuuden pois ja ainaostaan sopeutua, koska oikeudenmukaisuus on mielestäni illuusio jo sillä perusteella, kuten jollekkin totesinkin, että jos maailma ja lähtökohdat olisivat oikeudenmukaiset, emme eläisi päivääkään.
Elä ja anna toisten elää
Vastaa Viestiin