Kotimaa 9.8.2007

Yleistä keskustelua Jehovan todistajista.

Valvoja: Moderaattorit

Vieras

Viesti Kirjoittaja Vieras »

Vielä pitäisi nimenomaan Kotimaa-lehteen kirjoittaa huomautus siitä, että Leinonen on siis maininnut sekä Suomi 24:n ja halukkuutensa teologiseen keskusteluun mutta että hän ei sanallakaan selitä miksi hän ei laita lahkostaan oikeita tietoja, lisätietoja taikka oikaisuja sinne Suomi 24:een, ja syynä on tietystikin se, että siellä kirjoittaa myös entisiä lahkon jäseniä, jotka kyllä laittaisivat Leinosen kirjoitukset niille kuuluvalle tasolle. Lahkon jäsenet näkevät mikä on totta ja tietävät että Leinonen käyttää lahkon ns. teokraattisena sodankäyntinä tunnettua oppia, joka vaatii salaamaan totuuden ja jhohtamaan harhaan.
Marilyn
Viestit: 292
Liittynyt: 01.05.2007 15:14

Viesti Kirjoittaja Marilyn »

Taas räpsähti uusi samanaikaisten kävijöiden ennätys! Oliko artikkelin ansiota vai ei, en tiedä, luulen kyllä että sillä oli vaikutusta! Hyvä Jukka! 8)
Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Merirosvo
Viestit: 10
Liittynyt: 01.07.2007 17:44
Paikkakunta: Vantaa

Mielipidekirjoituksia ja Radio Dei

Viesti Kirjoittaja Merirosvo »

Pari keinoa saada (ansaittua) huomiota asialle olisi laittaa kommenttia Kotimaahan artikkelista "täydentäviä" mielipidekirjoituksia..siis jotain tasokasta..siis jotain tuollaista mistä täällä jo keskustelittekin (te kunnioitetut aktiivit ;) )
Lisäksi Radio Dei (kristillinen valtakunnallinen radiokanava) saattaisi ehkä ollakin kiinnostunut johonkin depattiin. Markku Meilo, Veikko Leinonen, Pasi Turunen..ketkä vaan, pääasia että vähintään kaksi näkökulmaa..miten sitten Veikon saisi vaikka Meilon kanssa samaan (suoraan) lähetykseen vaatiikin jo..
laitan jonkun viisauden kunhan sellaisen keksin :)
Witless
Viestit: 1477
Liittynyt: 04.05.2007 00:06
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Witless »

Marilyn kirjoitti:Taas räpsähti uusi samanaikaisten kävijöiden ennätys! Oliko artikkelin ansiota vai ei, en tiedä, luulen kyllä että sillä oli vaikutusta! Hyvä Jukka! 8)
Itse haluaisin täydentää artikkeliä Veljesseura.orgin viisaalla ja rakkaudellisella moderointipolitiikalla. Hyvä, hyvä, hyvä.
If you think you understand quantum theory, you don't understand quantum theory.
- Richard Feynman
Lehtiveli
Eläkeläinen
Viestit: 1741
Liittynyt: 13.04.2007 10:07
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Lehtiveli »

On erittäin kannustavaa lukea tilastoja suuresta kasvun ajasta :twisted:

p.s. witless, loistava signature. Repesin ihan täydellisesti. :roll:
Vastaa Viestiin