Radio Biola - lääketieteellistä huuhaata 1920-luvulta

Yleistä keskustelua Jehovan todistajista.

Valvoja: Moderaattorit

Syväkurkku
Viestit: 455
Liittynyt: 06.04.2018 16:42

Radio Biola - lääketieteellistä huuhaata 1920-luvulta

Viesti Kirjoittaja Syväkurkku »

Awake lehdessä (Herätkään edeltäjä) 22.4.1925 oli iso artikkeli uudesta mullistavasta lääketieteellisestä keksinnöstä jonka Vartiotorniseuran johtohenkikilö R.A.Gamble oli tehnyt. Kyseessä oli radioaaltoja hyödyntävä laite joka pystyi diagnosoimaan ja hoitamaan kaikki mahdolliset sairaudet. Lehden lukijat saattoivat tilata Radio Biola laitetta 46 dollarin hintaan. Saatavana oli myös De Luxe malli jalopuusta. Kuvan tuosta laitteesta löytää helposti googlettamalla. Siinä oli muutama kytkin ja ampeerimittari.

Laite on nähtävillä myös lääketieteellisten huijausten museossa St.Louisissa, Yhdysvalloissa. :lol:

Laitetta myytiin nähtävästi kohtalaisen hyvin. Seura irtaantui asiasta vasta 1950-luvun alussa, Herätkää-lehdessä 22.9.1953. Huijauksen tiimoilta nostettiin myös oikeusjuttuja. 60-luvulla Herätkää-lehti alkoi lisäksi syyttää laitteen käyttäjiä spiritismin harjoittamisesta. Tälläiset takinkäännökset ovat tuttuakin tutumpia Jehovan todistajien historiaa tunteville.

Pieni lisäys vielä: annatko tälläisen porukan lääketieteellisen asiantuntijuuden sanella ettet ota verensiirtoa?
YksinäinenSusi
Viestit: 3810
Liittynyt: 19.06.2010 08:27

Re: Radio Biola - lääketieteellistä huuhaata 1920-luvulta

Viesti Kirjoittaja YksinäinenSusi »

Kun lääketieteen korkeimmat edustajat - professorit, tohtorit ja lääkärit - ovat automaattisesti väärässä, niin totta hitossa nyt pitää sitten itse kyhätä kasaan kytkinlaatikko jossa on ampeerimittari ja joka kertoo ratkaisun kaikkiin sairauksiin.
Ihmisellä on oikeus yksilönä - määrätä oma kohtalonsa.
Syväkurkku
Viestit: 455
Liittynyt: 06.04.2018 16:42

Re: Radio Biola - lääketieteellistä huuhaata 1920-luvulta

Viesti Kirjoittaja Syväkurkku »

Tätä lääketieteellisten huijausten museoon päätynyttä laitetta myytiin myös Suomessa Seuran välityksellä. Laitteen toimintaa oli kuvattu jo lokakuun 1925 Kultaisen Ajan numerossa. Helmikuussa 1926 kokonainen numero oli omistettu laitteen markkinoimiseksi. Alla laitteen mainos tuosta lehdestä:

Kuva

Tuo hinta 1 600 markkaa vastaa nykyrahassa 544 euroa, eli aivan halvasta laitteesta ei ollut kysymys. Komponenttien hinta ei voinut olla montaakaan kymmentä dollaria, joten Seura teki tällä(kin) huijauksella sievoiset rahat.

Laite näytti tältä:

Kuva

Alla joitakin lainauksia vuoden 1926 Kultaisesta Ajasta.
MITÄ BIOLA ON?

Se on radio-aalto-kokooja jota käytetään kokoamaan sairausaallot ruumiista.

MIKÄ SEN MUODOSTAA?

Biola on yksinkertainen koje, jonka muodostaa neljä (4) pääosaa, nim.:

1) Varsinainen Biola eli laite
2) Sairas (Voimalähde)
3) Bio-Don (Solujen rakennusaine)
4) Punainen poistaja (Punainen nestehuolluke eli kemiallisia suoloja liuenneina)

MITÄ BIOLA TEKEE?

Se "virittäytyy" itsestään ruumiin sairausaaltojen mukaisesti, kokoaa värähtelyt radio-aalto-kokoojaan eli säilöön, missä niitä voidaan pitää ja mistä ne voidaan palauttaa ruumiiseen takaisin käyttäen niitä apuna niiden samojen sairauksien hävittämisessä, jotka ovat synnyttäneet ne.

MITÄ SAIRAUS ON?

Tiedemiehet ovat todistaneet sen olevan jonkin ruumiinosan "epävire"-tilan. Ruumiin rasittunut osa "värähtelee" nopeammin tai hitaammin kuin säännöllisissä oloissa. Sen värähtelynopeus on erilainen kuin muun osan ruumiista, ja sen tähden sinulla on pahoin-vointi ruumiissasi. Tri Abrams sanoi, että "sairastunut kudos säteilee enemmän hermovoimaa kuin terve kudos".

Tämä aiheuttaa tasapainohäiriön, ja Sähkö-Radio-Biola voi määritellä sen.

VOIDAANKO NÄMÄ SAIRAALLOISET VÄRÄHTELYT PYSÄHDYTTÄÄ TAI MUUTTAA SÄÄNNÖLLISIKSI?

Vastaus on kyllä. Jos tuo sairaalloiset värähtelyt uudelleen esiin ja saattaa ne kosketukseen toisten sairaalloisten värähtelyjen kanssa, niin molemmat kuolevat.

Tiede on todistanut, että kaikki värähtelee (Katso Standard Dictionary'ä) ja lähettää värähtelyjä eli radioaaltoja ja nämä värähtelyt ovat olemassa rajoittamattomasti, kunnes ne tapaavat toisia samanlaisia tai samanlajisia, yhdistyvät niihin, ja molemmat lakkaavat olemasta.

...

VOIDAANKO BIOLAA KÄYTTÄÄ KAHDEN TAI USEAMMAN SAIRAUDEN HOITAMISEKSI YHTAIKAA?

Vastaus saadaan fonografilevystä. On aivan yhtä helppo esittää ja uudelleen esittää sadan soittajan soittamaa kuin yksinesitystä tai puhettakin. Sairauden hoidossa Biola on fonografilevyn kaltainen. Se voi käsitellä yhden tai kuinka monen sairauden aallot yhtaikaa, pidättää ne ja päästää ne, kun sairas tarvitsee niitä.
Biola on tarpeellinen ruuansulatuksessa, huonossa ruuansulatuksessa, sydämentykytyksessä, umpitaudissa, ilkeässä päänsäryssä, puhallustaudissa, syömisen jälkeen seuraavassa kivussa ja kaikissa vatsan, maksan ja ruuansulatuskanavan häiriöissä sekä kaikissa pitkällisissä sairauksissa.
KUINKA BIOLA-HOITOA OTETAAN?
Ensiksi käytä suurta huolellisuutta ottaessasi Biolan pois laatikosta.

Pane sitten kolmasosa teelusikallista Bio-Donia Biolan lasipurkkiin.

Täytä vati hyvällä, puhtaalla juomavedellä ensimmäiseen juovaan asti, joka on lähellä purkin suuta. Hämmennä siksi, kunnes se on hyvin sekoittunut.

Aseta sitten lasipurkki Biola-laatikkoon. Biola-laatikon kannen sisäpuolella olevan lyhyen elektrodin täytyy ulottua noin puoli tuumaa liuokseen, jota kutsutaan bioliiniksi, kun se on asetettu paikoilleen.

Ota metallipuola silkkilankoineen ja kiinnitä pidin (katso A:ta, kuv. 3*) vesijohtoputkeen, -hanaan tai johonkin muuhun ensiluokan maajohtoon. Tämä on hyvin tärkeää, niin että pidä huoli siitä, että saat hyvän maajohdon. Rautasauva tai kaasujohdon pätkä työnnettynä maahan noin kahdentoista jalan pituudelta muodostaa hyvän maajohdon. Aukaise koko lanka, kiinnitä vihreän langan pää Biola-laatikon kannen (minus-) pooliin. Kiinnitä sitten yksi elektrodi sairaan seitsemänteen niskanikamaan, kuten kuvassa on osoitettu. Ota senjälkeen kultasilkkinen johtolanka, kiinnitä se huolellisesti kysymyksessä olevaan niskaelektrodiin ja toinen pää Biola-laätikon kannen -+- (plus-) pooliin.

Kiinnitä nyt yksi elektrodi kumpaisenkin paljaan jalan alle aivan varpaitten luo, kuten kuvassa osoitetaan. Ruskean silkkipuolan ja vihreän silkkilangan kaksi päätä kiinnitetään nyt jalkaelektrodien pooleihin. Katso BB:tä, kuv. 3.

Sairas on nyt valmis asettumaan levolle ja ottamaan yhden tunnin hoidon.

Kuva osoittaa sairaan täysin yhdistettynä kojeeseen ottamassa hoitoa. Sairas olisi peitettävä aina, lämpimälläkin ilmalla.

Kun biola on käynnissä, niin se kokoaa sairausvärähtelyt kokoavien elektrodien avulla (kuva 3, tai jalat).

Tätä maajohtoa voidaan verrata radiokoneen ilma-antenniin.

Juo heti yhden tunnin hoidon jälkeen yksi täysi lasillinen nyt »ladattua» bioliinia ja siirrä bioliinin loppu toiseen astiaan. Puhdista ja kuivaa Biola-purkki ja pane se takaisin Biola-laatikkoon valmiiksi seuraavaa sairasta varten tai kääri langat kokoon ja pane pois seuraavan päivän hoitoa odottamaan.
...
Bioliini jaetaan yleensä kolmeen tai neljään annokseen. Ensimmäinen lasillinen otetaan kohta hoidon jälkeen, toinen lasillinen ennen makuuiaikaa, kolmas lasillinen noustessa ja neljäs jolloinkin päivällisen edellä.
...
Yksi purkillinen bioliinia saattaa riittää kahdeksi päiväksi lapsille, ja he voivat ottaa hoitoa sentähden joka toinen päivä. Tämä kehoitetaan tekemään vain silloin, kun lapsi ei voi juoda kaikkea bioliinia yhtenä päivänä.

KUNKIN HENKILÖN TULEE JUODA VAIN OMAA BIOLIINIAAN
Radio-Biola oli vain yksi Russellin ja Rutherfordin monista huijauksista joilla hyväuskoisten ihmisten rahoja siirtyi parempiin taskuihin. Tämä huijaus sentään päätyi edes museoon - lääketieteellisten huijausten museoon.

Välillä ihmettelee, miten helppoa hyväuskoisten ihmisten huijaaminen on ollut.
Vastaa Viestiin