Vartiotorni-Seura kävi hakemassa Russellin pyramidin pois

Yleistä keskustelua Jehovan todistajista.

Valvoja: Moderaattorit

Observer
Viestit: 126
Liittynyt: 15.05.2014 18:45

Vartiotorni-Seura kävi hakemassa Russellin pyramidin pois

Viesti Kirjoittaja Observer »

Se kuuluisa pyramidi, joka oli Russellin hautakiven lähistöllä, vietiin eilen pois Vartiotorni-Seuran toimesta. Tässä pari videota aiheesta.Syväkurkku
Viestit: 455
Liittynyt: 06.04.2018 16:42

Re: Vartiotorni-Seura kävi hakemassa Russellin pyramidin pois

Viesti Kirjoittaja Syväkurkku »

Vuoden 1924 Kultaisessa Ajassa (toukokuu, sivu 87) oli kuva ja artikkeli pyramidista:

Kuva

Artikkelissa kerrottiin seuraavaa:
Graniitti ja ennustus

Graniitti on yksi kovimpia rakennuskiviä. Se on kristallimaista kalliota ja sisältää pääasiassa kvartsia ja maasälpää. Laava, josta graniitti on muodostunut, kylmeni ja kiteytyi syvällä maanpinnan alla suuressa puristuksessa. Missä sitä näkyy maan pinnalla monessa seudussa, siinä on päällä ollut pehmeämpi kivi poistunut jouduttuaan hävitykselle alttiiksi. Graniitti muodostui kuluneina aikakausina, ja sitä muodostuu yhä, missä vain vuorta muodostuu.

Keski-Texasissa on yksi tällaisista graniittilouhimoista, joka tunnetaan nimellä graniittivuori. Sieltä otettiin ne kivet, mitkä käytettiin valtion eduskuntarakennukseen, mikä oli vuosikausia suurin ja kallein rakennus laatuaan Ameriikassa, sekä Galvestonin rantapatoon, erääseen Texasin satamaan, mikä kärsi suunnattoman vahingon vuonna 1900 sattuneessa troopillisessa hirmumyrskyssä. Tässä seudussa on sekä punaista että sinistä graniittia. Monta muutakin graniittikaivosta on maamme eri osissa, mutta meillä on erityinen syy olla innostunut tähän louhimoon ja tämänkaltaiseen kallioon.

Aivan äskettäin pystytettiin muistopatsas, joka lupaa tulla rakkaaksi nyt eläville sukupolville ja niille, jotka vielä tulevat herätettäviksi haudoistaan. Tämä muistopatsas tehtiin edellämainitunlaisesta graniitista ja on sen hautausmaan keskellä, joka kuuluu Kansainväliselle Raamatuntutkijain Seuralle. Tuo valtava kivi kuljetettiin erityisesti valmistetulla matalalla vaunulla Pittsburghiin, Pa., kaupunkiin, jonka lähelle muistomerkki oli pystytettävä. Läheisessä tulevaisuudessa tämä kivi tai tähän kiveen kätketyt asiat paljastavat ihmisille opetuksen, jota pidetään suuressa arvossa, aivan niin kuin Egyptin suuren pyramiidin opetusta ovat pitäneet arvossa ne, joilla on hengellisiä asioita eroittavat silmät ja korvat. Katso! Miljoonien nyt elävien täytyy vielä saada tietää, että Herran profeetta on ollut heidän keskuudessaan; ja sen he varmasti tulevat tietämään. Tuohon Pittsburghissa olevaan punaiseen graniittipatsaaseen on kätketty totuuden helmiä, jotka tulevat epäilemättä kirkkaiksi ja loistavat kaikessa ihanuudessaan nyt sarastavana kultaisena aikakautena.
Eivät sitten pyramidiin kätketyt salaisuudet koskaan tainneet selvitä. :D

Tuo Seuran hallussa ollut hautausmaa taitaa olla samainen, jolla myös viljeltiin Russellin ihmevehnää.
Vastaa Viestiin