Puola, Englanti, Hollanti

Yleistä keskustelua Jehovan todistajista.

Valvoja: Moderaattorit

Avatar
Johanneksen poika
Viestit: 3700
Liittynyt: 29.04.2007 13:49
Paikkakunta: Espoo
Viesti:

Puola, Englanti, Hollanti

Viesti Kirjoittaja Johanneksen poika »

"Niin kauan kuin olet Saatanan puolella, emme voi ottaa sinuun yhteyttä"

Kuva
Kuva: Głos

Puolalainen Paweł joutui Jehovan todistajien vaikutuspiiriin kuusivuotiaana. Hänet erotettiin 10 vuotta sitten, koska hän harrasti seksiä tyttöystävänsä kanssa. Hänen suhteensa vanhempiinsa katkesi erottamisen takia. Pawełin vanhemmat kertoivat hänelle, että "kun hän on Saatanan puolella, he eivät ota yhteyttä".

Lue lisää täältä.

* * *

Englannissa Jehovan todistajien lähettämät kirjeet järkyttävät joitakin ihmisiä

Kuva
Kuva: BirminghamLive

Birminghamissa on lähetetty koteihin käsin kirjoitettuja kirjeitä, joissa syytetään Saatanaa koronapandemiasta ja katastrofeista.

Käsinkirjoitetut kirjeet on osoitettu koteihin ympäri kaupunkia, ja Justin Tooze, joka tällaisen kirjeen sai, oli aluksi hämmentynyt siitä, miksi hän sai sellaisen. Hän oli huolissaan sävystä, joka hänen mielestään saattoi vaikuttaa herkkiin ihmisiin vahingollisesti.

Lue lisää täältä.

* * *

Ilona jätti Jehovan todistajat - "vapauttavaa, mutta surullista"

Kuva
Kuva: LINDA.NL

Ilona Schomper (43) jätti Jehovan todistajien maailman kymmenen vuotta sitten. Hän kirjoitti tästä kirjan, Totuuden kasvot. Miksi hän teki tämän valinnan?

Vuoden 2018 alkupuolella tulivat ilmi piilotetut raportit seksuaalisesta hyväksikäytöstä Jehovan todistajien järjestössä. "Se tarkoitti, etten halunnut enää kuulua tähän järjestöön millään tavalla. Yhteydet vanhempiini katkesivat myös elämäntapojen erojen vuoksi. Viimeinen asia, jonka äitini sanoi minulle oli: "En aio vaarantaa ikuista elämääni puolestasi."

Lue lisää täältä.