Erinomainen video Jehovan todistajien järjestöstä

Yleistä keskustelua Jehovan todistajista.

Valvoja: Moderaattorit

Avatar
Johanneksen poika
Viestit: 3633
Liittynyt: 29.04.2007 13:49
Paikkakunta: Espoo
Viesti:

Erinomainen video Jehovan todistajien järjestöstä

Viesti Kirjoittaja Johanneksen poika »

Kuva

YouTube -videon tiedoissa kerrotaan näin:

"Jehovan todistajia on maailmassa yhteensä noin kahdeksan miljoonaa. Vain harvat tuntevat Jehovan todistajien uskonnon äärimmäisen luonteen. He tulkitsevat Raamattua tiukasti ja ovat ennustaneet maailmanloppua vuosille 1914, 1925 ja 1975. Amerikkalainen kahdeksan miehen hallintoelin istuu Jehovan todistajien järjestön huipulla. Todistajat uskovat, että nämä miehet on voideltu Jumalan ääneksi maan päällä. Entiset Jehovan todistajat paljastavat salaisia ​​käytäntöjä, joita käytetään pelon herättämiseen ja kurin ylläpitämiseen seuraajien keskuudessa. Nämä entiset todistajat sanovat, että järjestö on hallitseva ja vaarallinen, sillä Jehovan todistajien elämässä kaikilla osa-alueilla on tiukat säännöt. He sanovat, että on aika vaatia Jehovan todistajat tilille."

Kuva
Kuvakaappaukset: ABC News

Videon voi katsoa täältä.

Video on englanninkielinen, mutta siihen voi valita asetuksista automaattikäännöksen. Pitkässä listassa on myös suomen kieli, joten videon voi katsoa suomeksi tekstitettynä. Automaattikäännös toimii ainakin tietokoneiden kautta katsottaessa.

Videon kesto on noin 45 minuuttia. Jos et ehdi katsoa niin pitkää videoa, voit tutustua aiheeseen tekstinä ja kuvakaappauksina täältä.

Kuva

Hallintoelimen avustaja Leonard Myers:

"Hän saattaa käyttää valtavan kokoisia rakeita tuhotakseen nuo jumalattomat ihmiset. Tarvitseeko meidän nyt tuona aikana pelätä luonnon elementtejä? Ei lainkaan."

Jehovan todistajia kasvatetaan tällaisessa pelkokuplassa, jossa heille jatkuvasti kerrotaan: "Maailman loppu on lähellä. Jehova Jumala aikoo tappaa ihmisiä, jotka ovat epäuskoisia. Sinut tuomitaan."