Geoffrey Jackson vuosikokouksessa 2022: "Me elämme viimeisten päivien viimeisiä hetkiä"

Yleistä keskustelua Jehovan todistajista.

Valvoja: Moderaattorit

Avatar
Johanneksen poika
Viestit: 3661
Liittynyt: 29.04.2007 13:49
Paikkakunta: Espoo
Viesti:

Geoffrey Jackson vuosikokouksessa 2022: "Me elämme viimeisten päivien viimeisiä hetkiä"

Viesti Kirjoittaja Johanneksen poika »

Kuva
Kuva: JP

Hallintoelimen jäsen Geoffrey Jackson toisti lokakuussa 2022 saman ajatuksen, jonka toinen hallintoelimen jäsen, Stephen Lett, oli sanonut vuonna 2020. Jehovan todistajien mukaan nyt eletään aivan viimeisten päivien lopussa.

Tämä viimeisten päivien opetus ei toki ole mitään uutta Vartiotorni-seuran historiassa. Aivan ensimmäisessä Vartiotornissa, joka julkaistiin vuonna 1879, väitettiin, että silloin elettiin viimeisissä päivissä.

Kuva
Kuva: Vartiotorni-seura

Maailmanlopun odotus vaatii hyviä hermoja. Useat Jehovan todistajien sukupolvet ovat odottaneet Harmageddonia omana elinaikanaan. Sitä ei ole tullut.

Jehovan todistajat eivät voi elää normaalia elämää. Hallintoelimen ohjeiden mukaan nyt ei ole aika ottaa kevyesti. Nyt on aika saarnata Vartiotornin sanomaa. Sitten paratiisissa voi nauttia kaikesta mielenkiintoisesta ja kivasta.

Mitä Jehovan todistajien seurakunnissa opetetaan "viimeisistä päivistä"? Miten Jehovan todistajia valmennetaan kertomaan ihmisille "viimeisistä päivistä"?

Voit katsoa esimerkin noin kuusi minuuttia kestävältä videolta. Videolla on sisarten harjoituspuhe, jonka teema on, ei enempää tai vähempää kuin "viimeiset päivät ja maailmanloppu".

Kuva
Kuva: JP