Kuvaus hyvästä hedelmästä

Lähetä vastaus


Tämän kysymyksen tarkoitus on estää roskapostitusta foorumille.
Hymiöt
:D :) :( :o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek: :angel: :clap: :crazy: :eh: :problem: :shh: :shifty: :sick: :silent: :think: :thumbdown: :thumbup: :wave: :wtf:

BBCode on Käytössä
[img] on käytössä
[url] on käytössä
Hymiöt ovat käytössä

Otsikko
   

Laajenna näkymää Otsikko: Kuvaus hyvästä hedelmästä

Kirjoittaja Marilyn » 06.08.2007 12:40

Nezumi kirjoitti: Pienenä sivuloikkana yksi linkki (taas)..^^ Vaikkakin jutun otsikko on vähän mikä on niin..kuulostaako tutulta? =7

http://www.otto.net/x-usko/henkanperse.html
:lol: Toi oli LOISTAVA! :lol:

*tippui tuolilta*

Kirjoittaja Nezumi » 06.08.2007 10:22

Sielläpä ollut..eh..hoksaavainen henkilö sitten. Itse ole tullut koskaan edes kiinnittäneeksi huomiota. No, ehkä on vaan sitten vähän häiriöitä tuossa vaarallisilta vaikuttavien viitteiden tulkitsemisessa.. :lol:

Pienenä sivuloikkana yksi linkki (taas)..^^ Vaikkakin jutun otsikko on vähän mikä on niin..kuulostaako tutulta? =7

http://www.otto.net/x-usko/henkanperse.html

Kirjoittaja Ninth » 06.08.2007 01:09

Camus kirjoitti:Asiantuntijoiden mukaan Brown on samanlainen huijari kuin Gellerikin. Ei hän käytä mitään "Mind Control-suggestiotemppuja" niin kuin väittää. Taikuri mikä taikuri. Tässä analyysi:

http://www.simonsingh.net/Derren_Brown_Article.html
Hmph, pitihän se arvata. :roll:

Muistuipa taas mieleen tapaus, jolle naureskelimme kaverinkin kanssa äskettäin. Olimme nimittäin lapsena Spider-Man -faneja. Jt-vanhempi sitten eräänä kauniina päivänä hoksasi, että kun Spidey sinkoaa seittiä ranteestaan, hänen kätensä on selvästi demonistisessa asennossa eli etusormi ja pikkurilli ojennettuina pirunsarviksi.

Saimme onneksi vakuutettua, ettei Hämis ollut saatananpalvoja, koska myös peukku oli ojossa. :P

Itse asiassa opin vähän aikaa sitten, että tuo Hämiksen "käsimerkki" on joidenkin kielien viittomasanastossa "minä rakastan sinua". Heh heh.

Kirjoittaja Lehtiveli » 05.08.2007 13:46

Hehe, minullekkin vanhemmat hehkuttivat tuota uudistusta, ja sitten siinä ohimennen mainitsin myös esitelmien lyhentymisestä. Hauskinta asiassa oli se, että esitelmien lyhentymisestä kirje vanhimmille tuli vasta viikko sen jälkeen kun olin maininnut jo siitä... :roll:

Tekevälle sattuu..

Kirjoittaja Nezumi » 05.08.2007 13:33

Aika sama juttu..melko suuren osan joutuisi sensuroimaan joten viime aikoina ei ole ollut pahemmin vierailuja täällä omassa asunnossa omien porukoiden taholta, mielummin sitten mennyt siellä käymään niin säästyy vaivalta. Itse olen lähinnä saanut valituksia siitä, kun hyllyssä ei ole noita todistajien kirjoja, mukana kun vieläkin olen ainakin nimellisesti, mutta kaikkea muuta sekalaista kyllä löytyy..niillä vierailuilla vahassa asunnossa ja sen kerran kun täällä sitten pääsivät käymään.

Viimeisin nillitys liittyi tuohon Vartiotornin uudistukseen. Pitäisi nyt kovasti aktivoitua ja ilmoitella itsestä nykyiseen seurakuntaan, että saa sitten sen 'erikoispainoksen' joka alkaa joskus ensi vuoden alusta tulla. Itsellä oli kyllä varsinaisia pokan pito harjoituksia, kun äiti alkoi kysellä tuossa viikko pari takaperin kauhean vakavana, että olenkos kuullut siitä tulevasta muutoksesta jolloin kentällä jaettavista poistuu nuo tutkittavat kirjoitukset jne. Piti esittää ettei ole mistään kuullut, kun ei ole kokouksissa jne istunut aikoihin, vaikka täältä siitä oli jo kerinnyt lukea aikoja sitten. Kyselin sitten kautta rantain, että kuis nyt pitää alkaa erikseen painattamaan noin niin vastaus oli vaan jotain tyyliin 'Ihan hyvä vaan, kun ei ne ihmiset kuitenkaan tajua niitä asioita niin turha niitä on näytille laittaa'..tarkkaa sanamuotoa en muista, mutta jotenkin noin. Jotenkin olin ymmärtävinäni, että pitäisi ilmoittautua seurakuntaan ja sinne ilmoittaa montako ko. lehden numeroa tarvii. Jotenkin myös tuo 'kastettu' juttu siihen liittyi..olisiko ollut, että pitää olla kastettu jos niitä haluaa tjsp. :? No, kaippa siitä kuulee vielä......

Kirjoittaja Lehtiveli » 05.08.2007 13:04

Itselleni on hieman hankalaa edes kutsua vanhempia käymään, koska suunnilleen koko kodin joutuisi "sensuroimaan", jos haluaisi välttää suuremmat konfliktit.

Tuottaa hieman liikaa stressiä, kun jo normaaleillekkin vieraille täytyy yrittää hieman kotia siistiä, mutta vielä se, että joutuu puolet tavaroista kantamaan kaappeihin. :roll:

Kirjoittaja Aamu » 05.08.2007 12:51

Oman äitini kanssa kävin teini-iässä myös sotaa jos jostakin. Demoneihin hän ei vedonnut koskaan, mikä nyt hiukan hämmästyttää muiden kokemuksia luettuani. Hän tuomitsi musiikin, pukeutumisen, korut, tavarat jne. lähinnä siksi, että ne saivat minut näyttämään maailmalliselta (mikä oli totta, ihan perusteltu syytös siis) tai olivat selvää noituutta tai spiritismiä (tämäkin oli joskus totta, joskus vainoharhaa; viattomatkin koriste-esineet oli muka selvästi aseteltu pentagrammin muotoon tms. Toisaalta minä kyllä lietsoin tätä vainoharhaa). Koskaan äitini ei kuitenkaan heittänyt tavaroitani pois tai tuhonnut niitä, sota oli sanallista.

Täytyy myöntää, että luonnollinen teiniangsti ja kapinointi oikein korostui nuorena todistajana, kun suunnilleen kaikki oli kiellettyä. Se kapinointi piti sitten viedä ihan äärimmilleen, vain äärijutut oli tarpeeksi rajuja (en halua eritellä näin julkisesti). Nykyään olen luopunut monista "kapinointitavaroistani" tajuttuani, etten oikeasti halunnut harrastaa sellaista ja se oli vain kapinointia. Jotkut jutut kyllä jäivät elämään... Olen myös tunnustanut äidilleni hänen olleen oikeassakin joistain typeristä jutuista (siis hänen, ei Seuran), mikä on lämmittänyt välejämme. Noista asioista olisi varmaan tullut sanomista Todistajana tai ei. Nykyään välttelen äitini tai muiden todistajatuttujen loukkaamista tai tahallista provosointia, esim. otan kirjahyllystä pois vt-kriittisen kirjallisuuden vierailun ajaksi. Ihan vaan kunnioituksesta heitä ja heidän vakaumustaan kohtaan. Toki edelleen uskonasioistakin keskustellaan ja väitellään, mutta asiallisesti ja sille varatulla ajalla.

Kirjoittaja Vieras » 05.08.2007 12:44

Se paikan päällä piirtäminen salaa, koehenkilö siis piirtää eikä gurumestari näe, mutta osaa sanoa mitä piirroksessa on, on aika uskomaton.

Joskus kuulin sellaisen selityksen, että sen pystyy arvaamaan, siitä mitä on näkyvissä ja mitä hän selittikään, epäluuloinen olin.

Piirtäisin naisen sukuelimen. Arvaisiko tuo ?

Kirjoittaja Lehtiveli » 04.08.2007 15:43

Vartiotorniseura on nykyajan "noitavaino" ;)

Kirjoittaja Markku Meilo » 04.08.2007 13:16

Ninth kirjoitti:Eikös tuollaista ollut meininki joskus pimeällä keskiajalla. :shock: Kaikki selittämättömät asiat tuomittiin noituudeksi.
Näin se useimmin meni, esimerkiksi Vt-seuran käyttämä sähkökuvaus Jehovan toimivasta voimasta joutuu kiusalliseen valoon kun tutkii sähkön historiaa. Mm. etevän tiedemiehen Teslan mainetta varjosti noituussyytökset.

Kirjoittaja Camus » 04.08.2007 11:54

Ninth kirjoitti:
Lehtiveli kirjoitti:Hieman kuten klassinen "aakkoslauta" joka on pelkkää suggestiota.
Muistuipa mieleeni Derren Brown ja hänen sarjansa. Kiinnostava herra, joka esiintyy taikurina ja tekee temppunsa psykologisten kikkojen voimin. Suggestio on kova sana.
Asiantuntijoiden mukaan Brown on samanlainen huijari kuin Gellerikin. Ei hän käytä mitään "Mind Control-suggestiotemppuja" niin kuin väittää. Taikuri mikä taikuri. Tässä analyysi:

http://www.simonsingh.net/Derren_Brown_Article.html

Kirjoittaja Nezumi » 04.08.2007 02:54

Jep..nuo Penn&Teller jutut on varsin hauskoja, sen mitä on muutamana viikonloppuna päässyt katsomaan niitä uusinta putkia..^^ Siellä tosian saivat kyytiä erinäiset maailmanlopun ennustelijat, pyhimykset ja nuo yliluonnollisen metsästäjät nyt viimeisimpänä..muutkin ovat herättäneet hilpeyttä, mutta nämä erityisesti. Vähän tietysti harmittaa, kun en muista että olisivat lainailleet todistajia noissa.. :twisted:

Kirjoittaja Ninth » 04.08.2007 01:15

Eikös tuollaista ollut meininki joskus pimeällä keskiajalla. :shock: Kaikki selittämättömät asiat tuomittiin noituudeksi. Sitäpaitsi tuo on älyttömän koppava (ja edelleen keskiaikainen) asenne: "Minun käsityskykyni ei riitä tuon ymmärtämiseen, siispä se on yliluonnollista!" Miksi JT:t aliarvioivat Jumalan suurenmoisimpana luomuksena pitämänsä olennon monimutkaisuuden? :P

Kirjoittaja Witless » 04.08.2007 01:09

rippeli kirjoitti:Veli vanhin oli sitä mieltä, että hommaan täytyi liittyä jotain demonista koska temput olivat niin mahdottomia.
Nyt kun "taikuus" tuli tässä ketjussa esiin, suosittelen lämpimästi seuraavien herrojen showta ja telkkariohjelmaa: http://en.wikipedia.org/wiki/Penn_and_Teller http://www.jimtv.fi/pennteller.asp :) Äijät ovat ymmärtääkseni esiintyneet jo muutaman illan Las Vegasissa, joten nimekkäiden taikurien temput ovat tulleet tutuiksi. Ovat hyvin skeptisiä demonien ym. yliluonnollisen suhteen, miksiköhän?

Kirjoittaja Nezumi » 04.08.2007 00:42

Suurin osa noista tempuista kai perustuu tavalla tai toisella ihmissilmän huijaamiseen mm. käsien nopeuden, valaistuksen ja milloin minkäkin avulla mitä on noita 'opettele taikomaan' -opuksia välillä selaillut. Kuitenkaan en mene väittämään tietäväni aivan varmasti miten esim. tuo Copperfield on noita temppujaan tehnyt..kyllä ne jaksoivat ihmetyttää aikanaan, kun telkusta joskus katsoi.. :)

Ylös