Vanhimmat halusivat jututtaa 14-vuotiasta tyttöä vanhemmista välittämättä

Yleistä keskustelua Jehovan todistajista.

Valvoja: Moderaattorit

Observer
Viestit: 104
Liittynyt: 15.05.2014 18:45

Vanhimmat halusivat jututtaa 14-vuotiasta tyttöä vanhemmista välittämättä

Viesti Kirjoittaja Observer » 11.08.2019 10:42

Tämä on vähän sekavan oloinen tapaus enkä ole ihan varma ymmärsinkö tilanteen oikein. Joka tapauksessa kaksi vanhinta tuli tapaamaan 14-vuotiasta tyttöä hänen kotiinsa ilmeisesti kyselläkseen häneltä jotain, mahdollisesti haluaako hän vielä olla todistaja. Tyttö kastettiin 12-vuotiaana. Tytön äiti on entinen todistaja, joten vanhimmat valitsivat ajan, jolloin äiti olisi töissä. Yllättäen tyttö ei ollutkaan kuitenkaan kotona, vaan isäpuoli avasi oven. Vanhimmat kysyivät häneltä, onko tyttö kotona. Ei ollut ja isäpuoli ihmetteli kyseli keitä miehet olivat - nämä eivät vastanneet mitään vaan pakenivat paikalta.

Lisäksi ilmeni, että toisen vanhimman vaimo soitti tytölle aiemmin ja antoi ymmärtää että hän oli miehensä kanssa tulossa ovelle - mutta tulijoina olikin kaksi miestä.

Äiti oli aiemmin vaatinut vanhimmilta että vaikka tyttö saa käydä salilla, vanhimmat eivätkä ketkään miespuoliset saa jututtaa häntä siellä kahden kesken, sillä salilla käy myös lasten hyväksikäyttäjä.

Äiti soitti päätoimistoon kysyäkseen, miten tytön kaste voitaisiin mitätöidä. Sieltä tuli vakiovastaus: kirjoita kirje päätoimistoon. Kun hän soitti vanhimmalle, joka ovella oli käynyt, vanhin löi luurin korvaan. Seuraavaksi hän soitti poliisille.

Jälleen yksi esimerkki siitä, miten vanhimmat kuvittelevat että heillä on oikeus tehdä mitä tahansa hullua.

[

Syväkurkku
Viestit: 353
Liittynyt: 06.04.2018 16:42

Re: Vanhimmat halusivat jututtaa 14-vuotiasta tyttöä vanhemmista välittämättä

Viesti Kirjoittaja Syväkurkku » 11.08.2019 13:18

Katselin myös kanavan aikaisempia videoita. Tässä on pariskunta, joka on herännyt huomaamaan että heitä on pahasti huiputettu vuosikaudet. Tunnelma vanhempien osalta on katkera. Heidän aktivismiinsa liittyy myös vierailut kärryillä ja salilla.

Näillä vanhemmilla on 14-vuotias tytär, joka on kastettu mutta jota ei ole erotettu. Seurakunnan vanhimmat tietysti "kantavat huolta tytön hengellisyydestä" ja yrittävät pitää yhteyttä tyttöön. Seurakunnassa on samaan aikaan meneillään epäilty pedofiliatapaus. Vanhemmmat eivät halua ymmärrettävästi seurakunnan veljien pitävän lapseensa yhteyttä. Eivätkä varmasti muutenkaan. Ja onhan se aika kornia että ovelle tulee kaksi aikuista miestä jotka kysyvät onko tytär kotona. Lisäksi vanhimmat yrittivät ajoittaa tulonsa hetkeen, jolloin vanhemmat eivät olisi kotona.

Jos omalla kohdalla seurakunnan vanhimmat alkaisivat painostaa lapsiani, yrittäisin varmasti hädissäni samalla tavalla suojella heitä kultilta. Onneksi jättivät asian jo vuosia sitten.

Vempula
Viestit: 328
Liittynyt: 05.04.2015 09:04

Re: Vanhimmat halusivat jututtaa 14-vuotiasta tyttöä vanhemmista välittämättä

Viesti Kirjoittaja Vempula » 11.08.2019 13:26

Syväkurkku kirjoitti:
11.08.2019 13:18
- - Ja onhan se aika kornia että ovelle tulee kaksi aikuista miestä jotka kysyvät onko tytär kotona. Lisäksi vanhimmat yrittivät ajoittaa tulonsa hetkeen, jolloin vanhemmat eivät olisi kotona. - -
Eivätkä myöskään kerro nimiään, vaikka niitä heiltä kysytään.

Vieras

Re: Vanhimmat halusivat jututtaa 14-vuotiasta tyttöä vanhemmista välittämättä

Viesti Kirjoittaja Vieras » 16.08.2019 22:56

Noniin, täällä Porissa mhös eräs vanhin tuli alaiköisennlapsen huoneeseen kyselemään jotain asioita. Ulko ovi oli ollut auki ja tämä herra vsnhin sitten meni jututtamaan noin 14 vuotiasta lasta kahdenkesken. Sitten vanhemmat talossa tajusivat mitä siellä tapahtuu...

Vastaa Viestiin